bende tedaviye başladığımda söz verdim kendime araştırıp kötü düşüncelere kapılamayacağım diye.ama buradan o kadar şey öğrendim ki bir yandan da yararlı bilgileri öğrenmek iyi oluyorBen çocuk gelişimi bitirdim üniversitede o yüzden biraz anlıyorum. Hatta progesteron üretimi yumurtalıklardan plesentaya geçerken de anne adayının hafif kanama görmesi muhtemel. Buna da plesenta shift adı veriliyor
maşallah bebişine.kucağına almayı nasip etsin allahımKızlar bugün kalp atışını duydum bebegimin. Allahım bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu tarifi yok resmen
cnm geçmiş olsun..Birde bende TSH 2.70 çıktı, bende TSH ilacına başladım
cnmm ne kadar sevindim anlatamam.allah kucağına almayı nasip etsin cnm ya.kendini üzme artık keyfini çıkarKizlarrr kizlar cigliklarimi duyun okadar isterim kii...
Hersey yolunda dedi ve kalp atisini duydum pit pit atiyoduya yeri icinde gayet guzel dedi. Demekki ortalandi cok mutluyum. Tahlil istedi iki hafta sonra gel dedi tekrar. 6w0d yaziyo ultrasonda. Allahim bu mutlulugu dileyen isteyen herkese yaşatsın insallah
cnm ben yazdırmadım ama grupta yazan arkadaşlar vardı aile hekimleri yazıyor diye.ama hangi ilaçları yazıyor bilmiyorum.yazdıran arkadaşlar bilgi verirlerKızlar transfer ilaçlarınızı nasıl alıyorsunuz? Yani reçete geçiyor mu? Ben özel muayeneye gittiğim için hiç reçete yazılmadı.. şimdi hergün oksapar, 4 günde bir proluton, estrofem ve progestab baya ilaç gidecek, yazdırayım diyorum. Aile hekimleri yaZıyor mu?
çok sevindim gözünaydın artık rahatça tadını çıkarabilirsin canımKizlarrr kizlar cigliklarimi duyun okadar isterim kii...
Hersey yolunda dedi ve kalp atisini duydum pit pit atiyoduya yeri icinde gayet guzel dedi. Demekki ortalandi cok mutluyum. Tahlil istedi iki hafta sonra gel dedi tekrar. 6w0d yaziyo ultrasonda. Allahim bu mutlulugu dileyen isteyen herkese yaşatsın insallah
Düşük tehlikesi yazarsa eğer aile hekimi tanı olarak alabiliyorsun eczaneden, başka bir tanı ile yazarsa alınmıyor sanırım... 1 kez ben alamadım öyle. Bi de şu var biz çok fazla kullanıyoruz devlet günde 1 tane içiyormuşsun gibi veriyor. 1 kutu devletten aldıysam 2 kutu kendim aldım ben. Bi de özelde ki Dr unda sgk geçiyorsa ona da yazdırabilirsin ilaçKızlar transfer ilaçlarınızı nasıl alıyorsunuz? Yani reçete geçiyor mu? Ben özel muayeneye gittiğim için hiç reçete yazılmadı.. şimdi hergün oksapar, 4 günde bir proluton, estrofem ve progestab baya ilaç gidecek, yazdırayım diyorum. Aile hekimleri yaZıyor mu?
Progestan fitil, progestan iğne, estrofem yazdırmıştım benKızlar transfer ilaçlarınızı nasıl alıyorsunuz? Yani reçete geçiyor mu? Ben özel muayeneye gittiğim için hiç reçete yazılmadı.. şimdi hergün oksapar, 4 günde bir proluton, estrofem ve progestab baya ilaç gidecek, yazdırayım diyorum. Aile hekimleri yaZıyor mu?
Bende yazdirmadim T Tsk06 canim.cnm ben yazdırmadım ama grupta yazan arkadaşlar vardı aile hekimleri yazıyor diye.ama hangi ilaçları yazıyor bilmiyorum.yazdıran arkadaşlar bilgi verirler
Eczanenin söylediği progestan fitil aile hekimi yazıyor. Oksapar I uzman hekim yazmalıymış. Diğerlerini bilmiyorum kuzum. Oksapar çok maliyetli yazdırmam gerekiyor ama gitmekte hastaneye tehlikeli geliyor. Bir de bazı doktorlar yazmak istemiyor ne tepki verecek diye endişe ediyorumKızlar transfer ilaçlarınızı nasıl alıyorsunuz? Yani reçete geçiyor mu? Ben özel muayeneye gittiğim için hiç reçete yazılmadı.. şimdi hergün oksapar, 4 günde bir proluton, estrofem ve progestab baya ilaç gidecek, yazdırayım diyorum. Aile hekimleri yaZıyor mu?
canım sen nasıl oldun enfeksiyon çıktı diyodun sanki dr bi tedavi verdimi benimde karnımın altında bi ağrı var 2gündür aklıma sen geldinçok sevindim gözünaydın artık rahatça tadını çıkarabilirsin canım
Eczanenin söylediği progestan fitil aile hekimi yazıyor. Oksapar I uzman hekim yazmalıymış. Diğerlerini bilmiyorum kuzum. Oksapar çok maliyetli yazdırmam gerekiyor ama gitmekte hastaneye tehlikeli geliyor. Bir de bazı doktorlar yazmak istemiyor ne tepki verecek diye endişe ediyorum
canım benim 20.haftada kalbi durmuş ben 22.haftada kontrole gidince öğrenmiştimAnladım canım.
Yani kalbi durmuş olsa bir iki gün sonra belli eder demek ki.
Rahimde yapışıklık falan gibi şeyler okudum, korkum o aslında. Hani farketmeden birkaç hafta beklemiş olursam diye...
Neyse, yarın da bi gideyim de, sonraki randevuyu duruma göre artık planlarız.
Bunu duyduğuma nasıl sevindim bize yazamıyor dediler ama umarım yazabiliyorduroksaparı da yazıyor aile hekimi canım
Ah canim rabbim yasatmasin birdaha... şu eski anilarimizi kafamizda bi silebilsek keşke ne güzel olurcanım benim 20.haftada kalbi durmuş ben 22.haftada kontrole gidince öğrenmiştimyani hiç kanamam olmamıştı hareketlerinide zaten yeni hissettiğim için anlamamıştım sadece son günler acayip ağrım oldu ama bebek büyüyo normaldir zaten haftaya gidicem dr a diye bekledim salak gibi hastaneye gderken hissettim çünkü resmen bebek aşağı inmiş meğerse ağrı ve ağırlık ondanmış dr neyseki zehirlememiş seni dedi ve normal doğum yaptm suni sancıyla çok zordu Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden ben doktor 1ayda gel derse hayatta beklemem bu sefer 1ayı bırak şu süreçte 2haftayı bile beklemiyorum normal ultrasondan bişey olacağını sanmıyorum stres daha çok zarar hiç değilse gidip görüp rahat ediyorum
Amin canım, kimseye yaşatmasın Rabbim.canım benim 20.haftada kalbi durmuş ben 22.haftada kontrole gidince öğrenmiştimyani hiç kanamam olmamıştı hareketlerinide zaten yeni hissettiğim için anlamamıştım sadece son günler acayip ağrım oldu ama bebek büyüyo normaldir zaten haftaya gidicem dr a diye bekledim salak gibi hastaneye gderken hissettim çünkü resmen bebek aşağı inmiş meğerse ağrı ve ağırlık ondanmış dr neyseki zehirlememiş seni dedi ve normal doğum yaptm suni sancıyla çok zordu Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden ben doktor 1ayda gel derse hayatta beklemem bu sefer 1ayı bırak şu süreçte 2haftayı bile beklemiyorum normal ultrasondan bişey olacağını sanmıyorum stres daha çok zarar hiç değilse gidip görüp rahat ediyorum
Kuzum Allah ım uzak eylesin inşallah bir daha hiç kimseye yaşatmasın. Bu kez sağlıkla kavuşalım bebeklerimizecanım benim 20.haftada kalbi durmuş ben 22.haftada kontrole gidince öğrenmiştimyani hiç kanamam olmamıştı hareketlerinide zaten yeni hissettiğim için anlamamıştım sadece son günler acayip ağrım oldu ama bebek büyüyo normaldir zaten haftaya gidicem dr a diye bekledim salak gibi hastaneye gderken hissettim çünkü resmen bebek aşağı inmiş meğerse ağrı ve ağırlık ondanmış dr neyseki zehirlememiş seni dedi ve normal doğum yaptm suni sancıyla çok zordu Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden ben doktor 1ayda gel derse hayatta beklemem bu sefer 1ayı bırak şu süreçte 2haftayı bile beklemiyorum normal ultrasondan bişey olacağını sanmıyorum stres daha çok zarar hiç değilse gidip görüp rahat ediyorum
daha iyiym canım idrarda çok az enfeksiyon çıktı ama doktor ilaç vermedi bol su içtim biraz hafifledi ama suyu biraz azaltsam yeniden başlıo enfeksiyon hamilelikte çok olurmuş ben de normaldede sürekli oluyordu sen de istersen idrarda baktır canımcanım sen nasıl oldun enfeksiyon çıktı diyodun sanki dr bi tedavi verdimi benimde karnımın altında bi ağrı var 2gündür aklıma sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?