bende tedaviye başladığımda söz verdim kendime araştırıp kötü düşüncelere kapılamayacağım diye.ama buradan o kadar şey öğrendim ki bir yandan da yararlı bilgileri öğrenmek iyi oluyor

cnmm ne kadar sevindim anlatamam.allah kucağına almayı nasip etsin cnm ya.kendini üzme artık keyfini çıkar

cnm ben yazdırmadım ama grupta yazan arkadaşlar vardı aile hekimleri yazıyor diye.ama hangi ilaçları yazıyor bilmiyorum.yazdıran arkadaşlar bilgi verirler

çok sevindim gözünaydın artık rahatça tadını çıkarabilirsin canım

Düşük tehlikesi yazarsa eğer aile hekimi tanı olarak alabiliyorsun eczaneden, başka bir tanı ile yazarsa alınmıyor sanırım... 1 kez ben alamadım öyle. Bi de şu var biz çok fazla kullanıyoruz devlet günde 1 tane içiyormuşsun gibi veriyor. 1 kutu devletten aldıysam 2 kutu kendim aldım ben. Bi de özelde ki Dr unda sgk geçiyorsa ona da yazdırabilirsin ilaç

Progestan fitil, progestan iğne, estrofem yazdırmıştım ben

Belki diğerlerini de yazdırabilirsin ama kullanmadığım için bilemiyorum

cnm ben yazdırmadım ama grupta yazan arkadaşlar vardı aile hekimleri yazıyor diye.ama hangi ilaçları yazıyor bilmiyorum.yazdıran arkadaşlar bilgi verirler
Bende yazdirmadim T Tsk06 canim.

Prolutex en pahalisi bitek onu karsilamiyor sgk. Digerlerini yazdirabiliyosun. Oyuzden sinir oldum digerleri icinde ugrasmak istemedim. Ama maalesef cok masraf oluyor. Kac kutu aldik şuana kadar bilmiyorm

Eczanenin söylediği progestan fitil aile hekimi yazıyor. Oksapar I uzman hekim yazmalıymış. Diğerlerini bilmiyorum kuzum. Oksapar çok maliyetli yazdırmam gerekiyor ama gitmekte hastaneye tehlikeli geliyor. Bir de bazı doktorlar yazmak istemiyor ne tepki verecek diye endişe ediyorum

oksaparı da yazıyor aile hekimi canım

canım benim 20.haftada kalbi durmuş ben 22.haftada kontrole gidince öğrenmiştim yani hiç kanamam olmamıştı hareketlerinide zaten yeni hissettiğim için anlamamıştım sadece son günler acayip ağrım oldu ama bebek büyüyo normaldir zaten haftaya gidicem dr a diye bekledim salak gibi hastaneye gderken hissettim çünkü resmen bebek aşağı inmiş meğerse ağrı ve ağırlık ondanmış dr neyseki zehirlememiş seni dedi ve normal doğum yaptm suni sancıyla çok zordu Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden ben doktor 1ayda gel derse hayatta beklemem bu sefer 1ayı bırak şu süreçte 2haftayı bile beklemiyorum normal ultrasondan bişey olacağını sanmıyorum stres daha çok zarar hiç değilse gidip görüp rahat ediyorum

Ah canim rabbim yasatmasin birdaha... şu eski anilarimizi kafamizda bi silebilsek keşke ne güzel olur bi yolu olsa keşke bunun içinde bi hap içsek unutsak falan ya da iğnesi olsa aliştik ne de olsa

Amin canım, kimseye yaşatmasın Rabbim.
Şimdilik ben de o kafadayım. Evde oturup kendi kendimi yiyeceğime 2 haftada bir gidip göreyim diyorum. En azından stresimi azaltırım.
Sanırım ileride stetoskop siparişi vericem.
20.haftadan sonra stetoskopla kalp atışı duyulabiliyormuş ya.

Kuzum Allah ım uzak eylesin inşallah bir daha hiç kimseye yaşatmasın. Bu kez sağlıkla kavuşalım bebeklerimize İleri haftalarda ki kayıpların nedeni nedir ki acaba patoloji genetik filan yapıldı mı

canım sen nasıl oldun enfeksiyon çıktı diyodun sanki dr bi tedavi verdimi benimde karnımın altında bi ağrı var 2gündür aklıma sen geldin
daha iyiym canım idrarda çok az enfeksiyon çıktı ama doktor ilaç vermedi bol su içtim biraz hafifledi ama suyu biraz azaltsam yeniden başlıo enfeksiyon hamilelikte çok olurmuş ben de normaldede sürekli oluyordu sen de istersen idrarda baktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…