Canim doktoruna ulasamazmisin benim başıma böyle bisey gelmedi yerleşme kanaması gören arkadaşlar daha iyi bilir ama inşallah bebisin tutulmuştur da ondandır

Yaa evet dünya da ilaç olarak kullanılıyormuş süper gıda grubunda imiş. Ayy dönerse ve paylaşırsan çok sevinirim kuzum

Hepimizin kıl problemi ayni oldu sanırım ilaçlardan ya birden çoştular bendede

Benim de oldu canim ama sanirim 13. Gun falan başladi pembe leke. Sonra kahverengi sonra kırmızı rengi oldu... suan yok ama 3 gun takip et dedi doktor. Eger olmazsa igneyi birakicakmisim.

Yaaa maşallah çok güzelmiş gerçekten Rabbim bize de nasip etsin öyle çok sağlıklı olmuş cidden. Benim de nefesim kesiliyor şimdiden inan iki yürüsem zorlanıyorum nefes alıp verirken. Ondan da tansiyondan da çok korkuyorum zaten çok zayıf biri değilim kilo sıkıntı. Kıllardan utanıyorum ama ne yapayım yaşanan bir şeyse hoş yaşanmayan bir şey olsa bile elimde değil ya. Sonra çaresine bakılır artık.

Kuzum geçmiş olsun bence doktoruna ulaşmalısın ben yerleşme kanaması yaşamadım ama pembemsi diyorlar bir de ıkınmaktan kaçın kuzum kabızlık sorunun ciddi ise ilaç almak çok daha iyi. Ikınmak tetiklemiştir

Aa bide gebeliktede killar daha cabuk uzuyor sanirim. Saclar gürlesiyor, bosluklar varsa doluyormuş. Tüyler de bu yuzden daha cabuk uzuyor o da etkendir muhtemelen
Valla kuzum bilemiyorum tam nedeni ne ya da belki hepsi etkendir saçlarım eskiye nazaran daha az dökülüyor normalde aşırı dökülürdü.

Çok sevindim canım ya gözünaydın darısı başıma inşallah hemen hemen aynı gidiyoruz ama benim haftaya salı

Canim doktoruna ulasamazmisin benim başıma böyle bisey gelmedi yerleşme kanaması gören arkadaşlar daha iyi bilir ama inşallah bebisin tutulmuştur da ondandır
Kan ver dedi kuzum kan verdim şimdi sonuca göre bişeyler yapacak sanırım sağolasın

Benim de oldu canim ama sanirim 13. Gun falan başladi pembe leke. Sonra kahverengi sonra kırmızı rengi oldu... suan yok ama 3 gun takip et dedi doktor. Eger olmazsa igneyi birakicakmisim.
Anladım canım ama senin kalp atısı bile görüldü değilmi aspirini kesmemi söyledi doktorum şimdi kan verdim bakalım bhcg kaç çıkacak

Çok sevindim canım ya gözünaydın darısı başıma inşallah hemen hemen aynı gidiyoruz ama benim haftaya salı
Kuzum aslinda bende sasirdim kalp atisina iyi oldu orasi ayri:))) Cnku okuduklarim ogrendikkerime gore ortalama 7.haftada gorulmus. Ben pazar gunu dr a gittigimde yoktu boyle bisey zaten. Bence gitrigim merkezin ultrason kaliteleri ile alakali. Ve tecrubeleri ile alakali. Cnku en sonki betamdan sonra bugunu ilk randevu olarak vermislerdi. Ama tabii ben baska doktora kese görmek için gittim dayanamayip o ayri. Ve bugun vajinal muayenede kesenin yerini net degerlendirdi doktor. Ve ortada dedi. Gecen hafta baska bi doktor sol korn yapisik demisti. Ben tabii merkezime guveniyorm.

Umarim sende diger bekleyen arkadaslarimda en kisa zamanda duyacak...

Ulastım canım benim hemen kan ver dedi. Aspirini kesmemi söyledi. Sonuca göre tedavi verecek sanırım hala geliyor ama pembe şeklinde

Kizlar bende bisey sorucam. Ben simdi estrofemi biraktim. Fitil yok. Coraspin yok. Prolutexide birakicam 3 güne... sonra fitile tekrar devam gerçi ama korkuyorm ya... basta bu ilaclardan gina gelmisti sismistim vs ama simdi birakmaya korkuyorm. Daha 6. Haftada sorun olmaz insallah ya

Bende konuşurken nefesim kesiliyo ama tek derdimiz kıllanma olsun ya hiçbiri umurumda değil valla

Bunu duyduğuma nasıl sevindim bize yazamıyor dediler ama umarım yazabiliyordur
Oksapar için ilaç raporu çıkarılıyor doktorunuzun sekreteri çıkarır raporu bidaha yazdırma derdiniz olmaz canım isterseniz Bi konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…