Canim doktoruna ulasamazmisin benim başıma böyle bisey gelmedi yerleşme kanaması gören arkadaşlar daha iyi bilir ama inşallah bebisin tutulmuştur da ondandırKızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu
Yaa evet dünya da ilaç olarak kullanılıyormuş süper gıda grubunda imiş. Ayy dönerse ve paylaşırsan çok sevinirim kuzumcnm haşimato hastasıyım ben.geçen gün takip ettiğim endokrin doktoru canlı yayında söyledi.selenyum açısından çok zengin bir besinmiş ve biz haşimatolarında kullanmasını öneriyor.hamile kalındığında kullanabilir mi diye sordum ama görmedi soru mu.dm den yazdım belki cvp verir.verirse bilgilendiririm.bende merak ediyorum tadı hakkında hiç bir bilgim yok benimde.
Hepimizin kıl problemi ayni oldu sanırım ilaçlardan ya birden çoştular bendedeKızlar ya ben de göğüs kılları da olmuş uzun uzun hem devay be bu gidişle bütün vücudum kıllanacak. Neyse sancım oluyor bugünlerde bir de göbeğim pırtlamış. Valla arkadaşım dört aylık iken bu göbeği ancak vardı. Kilo çok almamışım göbeğe baksam üç dört kilo rahat almışımdır diyorum bir kilo almış görünüyor tartı da
Benim de oldu canim ama sanirim 13. Gun falan başladi pembe leke. Sonra kahverengi sonra kırmızı rengi oldu... suan yok ama 3 gun takip et dedi doktor. Eger olmazsa igneyi birakicakmisim.Kızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu
Yaaa maşallah çok güzelmiş gerçekten Rabbim bize de nasip etsin öyle çok sağlıklı olmuş cidden. Benim de nefesim kesiliyor şimdiden inan iki yürüsem zorlanıyorum nefes alıp verirken. Ondan da tansiyondan da çok korkuyorum zaten çok zayıf biri değilim kilo sıkıntı. Kıllardan utanıyorum ama ne yapayım yaşanan bir şeyse hoş yaşanmayan bir şey olsa bile elimde değil ya. Sonra çaresine bakılır artık.Valla kuzum yaramı deşme benimde göbek bölgem baya baya kıllandi valla bide bugün Bi sezeryan aldık da ikiz gebeydi ve sadece 9 kilo almıştı bebekleri 2.500 er gram doğdu o kadar çok özendim o kadar çok hayret ettim ki ben şimdilik kilo almadım ama alırsam boyumda kısa çok felaket olurum
Sanırım canım ilaçlarda etken olmuştur. Hayırlısı bakalım sağlık olsunHepimizin kıl problemi ayni oldu sanırım ilaçlardan ya birden çoştular bendede
Aa bide gebeliktede killar daha cabuk uzuyor sanirim. Saclar gürlesiyor, bosluklar varsa doluyormuş. Tüyler de bu yuzden daha cabuk uzuyor o da etkendir muhtemelenSanırım canım ilaçlarda etken olmuştur. Hayırlısı bakalım sağlık olsun
Kuzum geçmiş olsun bence doktoruna ulaşmalısın ben yerleşme kanaması yaşamadım ama pembemsi diyorlar bir de ıkınmaktan kaçın kuzum kabızlık sorunun ciddi ise ilaç almak çok daha iyi. Ikınmak tetiklemiştirKızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Valla kuzum bilemiyorum tam nedeni ne ya da belki hepsi etkendir saçlarım eskiye nazaran daha az dökülüyor normalde aşırı dökülürdü.Aa bide gebeliktede killar daha cabuk uzuyor sanirim. Saclar gürlesiyor, bosluklar varsa doluyormuş. Tüyler de bu yuzden daha cabuk uzuyor o da etkendir muhtemelen
Çok sevindim canım ya gözünaydın darısı başıma inşallah hemen hemen aynı gidiyoruz ama benim haftaya salıKizlarrr kizlar cigliklarimi duyun okadar isterim kii...
Hersey yolunda dedi ve kalp atisini duydum pit pit atiyoduya yeri icinde gayet guzel dedi. Demekki ortalandi cok mutluyum. Tahlil istedi iki hafta sonra gel dedi tekrar. 6w0d yaziyo ultrasonda. Allahim bu mutlulugu dileyen isteyen herkese yaşatsın insallah
Kan ver dedi kuzum kan verdim şimdi sonuca göre bişeyler yapacak sanırım sağolasınCanim doktoruna ulasamazmisin benim başıma böyle bisey gelmedi yerleşme kanaması gören arkadaşlar daha iyi bilir ama inşallah bebisin tutulmuştur da ondandır
Anladım canım ama senin kalp atısı bile görüldü değilmi aspirini kesmemi söyledi doktorum şimdi kan verdim bakalım bhcg kaç çıkacakBenim de oldu canim ama sanirim 13. Gun falan başladi pembe leke. Sonra kahverengi sonra kırmızı rengi oldu... suan yok ama 3 gun takip et dedi doktor. Eger olmazsa igneyi birakicakmisim.
Kuzum aslinda bende sasirdim kalp atisina iyi oldu orasi ayri:))) Cnku okuduklarim ogrendikkerime gore ortalama 7.haftada gorulmus. Ben pazar gunu dr a gittigimde yoktu boyle bisey zaten. Bence gitrigim merkezin ultrason kaliteleri ile alakali. Ve tecrubeleri ile alakali. Cnku en sonki betamdan sonra bugunu ilk randevu olarak vermislerdi. Ama tabii ben baska doktora kese görmek için gittim dayanamayip o ayri. Ve bugun vajinal muayenede kesenin yerini net degerlendirdi doktor. Ve ortada dedi. Gecen hafta baska bi doktor sol korn yapisik demisti. Ben tabii merkezime guveniyorm.Çok sevindim canım ya gözünaydın darısı başıma inşallah hemen hemen aynı gidiyoruz ama benim haftaya salı
Uzman olması gerekiyor canım benim ki pratisyenmiş yazamıyor. Bazı aile hekimleri uzman dr . Bana eczacı öyle dedi.Bunu duyduğuma nasıl sevindim bize yazamıyor dediler ama umarım yazabiliyordur
Ulastım canım benim hemen kan ver dedi. Aspirini kesmemi söyledi. Sonuca göre tedavi verecek sanırım hala geliyor ama pembe şeklindeKuzum geçmiş olsun bence doktoruna ulaşmalısın ben yerleşme kanaması yaşamadım ama pembemsi diyorlar bir de ıkınmaktan kaçın kuzum kabızlık sorunun ciddi ise ilaç almak çok daha iyi. Ikınmak tetiklemiştir
Kuzum evet ama bugun görüldü benim. Gecen hafta kanama yasadim aspirini kestim sonra fitili kestim . Senin transferin ne zamandi?Anladım canım ama senin kalp atısı bile görüldü değilmi aspirini kesmemi söyledi doktorum şimdi kan verdim bakalım bhcg kaç çıkacak
Bende konuşurken nefesim kesiliyo ama tek derdimiz kıllanma olsun ya hiçbiri umurumda değil vallaYaaa maşallah çok güzelmiş gerçekten Rabbim bize de nasip etsin öyle çok sağlıklı olmuş cidden. Benim de nefesim kesiliyor şimdiden inan iki yürüsem zorlanıyorum nefes alıp verirken. Ondan da tansiyondan da çok korkuyorum zaten çok zayıf biri değilim kilo sıkıntı. Kıllardan utanıyorum ama ne yapayım yaşanan bir şeyse hoş yaşanmayan bir şey olsa bile elimde değil ya. Sonra çaresine bakılır artık.
Oksapar için ilaç raporu çıkarılıyor doktorunuzun sekreteri çıkarır raporu bidaha yazdırma derdiniz olmaz canım isterseniz Bi konuşunBunu duyduğuma nasıl sevindim bize yazamıyor dediler ama umarım yazabiliyordur
7.günüm canım benm transferimin daha ilk bhcg verişim ondan korkuyorumKuzum evet ama bugun görüldü benim. Gecen hafta kanama yasadim aspirini kestim sonra fitili kestim . Senin transferin ne zamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?