Kuzum Allah ım uzak eylesin inşallah bir daha hiç kimseye yaşatmasın. Bu kez sağlıkla kavuşalım bebeklerimize İleri haftalarda ki kayıpların nedeni nedir ki acaba patoloji genetik filan yapıldı mı
yapıldı canım hiç bişey çıkmadı ama ayrıntılı ultrasonda kalbinde delik çıkmıştı bundan olmaz bu delikler olabiliyor doğunca kapanıyor demişti doktor ama bence ondan oldu

Çok üzüldüm canım başın sağ olsun yaşanmışlıklar travmalar bırakıyor tabi, hassasiyetini o kadar yüreğimde hissettimki... İnşallah sağlıkla kucağına aldığını da yazacaksın burda

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla hepimiz alalım bebeklerimizi kucağımıza

Ben de aile hekimiyle bir görüşeyim bari.. 1 kutu da yazacak olsalar yazsınlar valla, her hafta 1 kutu ilaç bitiyor nerdeyse i, baş edilmiyor

Ben de uğraşmayayım diye dışarıdan aldım şimdiye kadar tatlım ama artık bu ilaçlarda uzun süre kullanılacak, daha transfer olmandan 2. Kutudayım estrofemin, böyle baş edilmez. Bu sefer uğraşayım diyorum

Dr’umda sgk geçmiyor canım, onun için şimdiye kadar bşr ağrı kesici bile olsa yazdırmadım.. zaten dediğin gibi devlet çok azını karşılıyor diye uğraşmakta istemedim ama oksapar’ı fln tam karşılıyor sanırım, onları yazdırmayı deneyeceğim. Teşekkürler bilgi için

Kızlar ya ben de göğüs kılları da olmuş uzun uzun hem de vay be bu gidişle bütün vücudum kıllanacak. Neyse sancım oluyor bugünlerde bir de göbeğim pırtlamış. Valla arkadaşım dört aylık iken bu göbeği ancak vardı. Kilo çok almamışım göbeğe baksam üç dört kilo rahat almışımdır diyorum bir kilo almış görünüyor tartı da

Kızlar ya ben bir şey daha soracağım Brezilya cevizi yüksek selenyum içeriyormuş ben de eşime kuruyemişçide varsa alır mısın dedim daha önce yediğim bir şey değil tesadüfen nette okudum çok faydalı filan diye neyse alırken satıcı normal insanlarda maks. Günde iki tane öneriyoruz eşiniz hamile ise kullanmasın doktoruna sorsun demiş nette hamilelik için de çok faydalı diyor ama bir an soğudum zaten daha önce yemediğim bir şeye bu dönemde mesafem olurdu ama ne bileyim kuruyemiş sonuçta diye düşünmedim. Sizin bilginiz var mı ? Çokta önemli değil tabii de merak ettim

Ben olsam tercih etmem cnm bilmedigim.icin bildigimide artık sorgular oldum cunki

Ohhh şükür yaradana masallahh artık rahatla tmm mi cnm yerleşti artık

Ay utancımdan diyememiştiö ben. Bende de var ya. Napcaz bilmiyorum. Göğüs ucu çevresinde

cnm zor zamanların olmuş.allah bir daha yaşatmasın .rabbim bu bebeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah

Ay utancımdan diyememiştiö ben. Bende de var ya. Napcaz bilmiyorum. Göğüs ucu çevresinde
Yapacak bir şey yok öyle kalacak göğüs tehlikeli Rahmi tetikler ellemem. Valla ne bileyim kısa sürede böyle uzun uzun duşa girince dikkatimi çekti benim de Hayırlısı olsun. Sağlık olsun geçer elbet bunlar da

cnm haşimato hastasıyım ben.geçen gün takip ettiğim endokrin doktoru canlı yayında söyledi.selenyum açısından çok zengin bir besinmiş ve biz haşimatolarında kullanmasını öneriyor.hamile kalındığında kullanabilir mi diye sordum ama görmedi soru mu.dm den yazdım belki cvp verir.verirse bilgilendiririm.bende merak ediyorum tadı hakkında hiç bir bilgim yok benimde.

Kızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu

Kizlar ben size bisey sorcam ya dün itibariyle 7.haftaya girdik düne kadar mide bulantim çoktu bugün yok denecek kadar az sizce sıkıntılı Bi durum mu yarın ultrason baktirayim diyorum içim rahat etsin diye ama sıkıntı olacağını sanmıyorum bide size sorayım dedim

Valla kuzum yaramı deşme benimde göbek bölgem baya baya kıllandi valla bide bugün Bi sezeryan aldık da ikiz gebeydi ve sadece 9 kilo almıştı bebekleri 2.500 er gram doğdu o kadar çok özendim o kadar çok hayret ettim ki ben şimdilik kilo almadım ama alırsam boyumda kısa çok felaket olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…