kızlar hergün süt içiyorum ama çok rahatsız ediyo beni şu laktozsuz sütlerden içen varmı bi zararı olurmu acaba
Ben uzunca zamandır onu kullanıyorum canım, normalde asm deki ebe şişe günlük sütlerden içmeni önermişti ama içemiyorum tadı ve kokusu o yüzden laktozsuz alıyorum ama araştırmadım da yani Dr a gittiğimde soracağım

Benim tahlillerde de epey farklılık vardı canım özellikle hemogramda.. Bi de kolesterol tavan yapmıştı ama onun neden olduğunu hiç anlayamadım bebekten sanırım hepsi

Kızlar ben şampuanımı değiştirdim halalles aldım, içeriği temiz ve dökülmeye durduruyormuş ama 2. Kutuya geçtiğinde etkisini daha net görüyormuşsun, deneyebilirsiniz. 2li set geliyor saç tipinize göre seçiyorsunuz, benim kuru ve boyası saçlarım ona göre aldım. Bir banyoda birini diğer banyoda diğerini kullanıyorsunuz. Durdu diyebilirim dökülme

Güneş kremi olarak da mustela 50 spf aldım içeriği temiz sayılabilecek bir ürün olduğu için. Karın çatlak kremi incia, koltuk altı deodorant siveno (terlemeyi önlemiyor, kötü koku olmuyor sadece), incia nın bebek losyonunu da alacağım nemlendirici olarak... Bayağı böyle kimyasalsıza geçmiş oluyorum. Eğer düşünen varsa diye markalarla yazdım öneri olsun

Yarın transferr var kızlaarrr bugün dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim Taa Şubat’tan beri burada bir çoğunuzun güzel haberlerini aldık, endişelendik, sevindik.. İnşallah güzel haberler vermek bana da nasip olur, sakin duruyorum ama düşününce bile gözlerim doluyor mide bulantısına, uykusuna, halsizliğine razıyım hayırlı sonuçlar alalım inşallahh

Canım benim inşallah sımsıkı tutunsunlar birlikte sevinelim burada

Ben dalin kullanmaya başladım şampuan hiç köpürmüyor temizlemiyor gibi bakayım dediklerine

Insallahh canım rabbım gonlumden gecenı cuma günü hurmetıne rabbım kabuk eylesin

Güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah. Mevlam yardımcın olsun

Allah herkese nasip etsin inşallah diyerek başladım. Bir sorum var kızlar benim transferim 22nisanda yapıldı. Ve çok şükür 3.tüp bebek denemesinden sonra bu kes oldu. 5haziranda bir sonraki kontrolum ama daha çok var diye çok merak ettiğim bişey var. Tüp bebekte bebeğin eşi ne zaman oluşuyor. Benim en son geçen cmt kontrolde oluşmamıştı henüz

İnş güzel haberlerini alırızRabbim hayırlı eylesinHeyecanlı ve umut dolu bekleyiş süreci başlıyor

Merhaba canım sekiz dokuzuncu haftalarda belirgin oluyor. Hayırlı olsun inşallah

Yazmaz yazmaz Allahım merak etme ayrıca bu korona zamanı ne sergisi delirmişler mi insanlar Baby kontrolden çıkınca yaz bakalım nasıl gidiyor aklım sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…