- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Başınız sağ olsunChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
Ben süt hiç içemem canım o yüzden bilgim yok açıkçası ama neden zararı olsun ki laktozsuz sütün. Eşim öyle tüketir.kızlar hergün süt içiyorum ama çok rahatsız ediyo beni şu laktozsuz sütlerden içen varmı bi zararı olurmu acaba
Ben uzunca zamandır onu kullanıyorum canım, normalde asm deki ebe şişe günlük sütlerden içmeni önermişti ama içemiyorum tadı ve kokusukızlar hergün süt içiyorum ama çok rahatsız ediyo beni şu laktozsuz sütlerden içen varmı bi zararı olurmu acaba
Sagol canım sanırım evet havalar bı sıcak bı sogukcanım çok geçmiş olsun üşüttün demekki
Tesekkur ederim canımmCnmm çok sevindim yaa.geçmiş olsun
Benim tahlillerde de epey farklılık vardı canım özellikle hemogramda.. Bi de kolesterol tavan yapmıştı ama onun neden olduğunu hiç anlayamadım bebekten sanırım hepsiKızlar geniş kan tahlili yaptırdınız mı sizler. Ben bugün yaptırdım. Bazı değerlerim alt üst yaa gebelikte normalmidir bilemedim valla. Alt ast yükselmiş biraz, çok oral ilaç kullanmama bağladım onu karaciğerler etkilenmiş. Fibrinojen yüksek görünüyor ne biliyim hemotokrit falan. Hani bazı değerler benim eskiden de kendi hastalığımdan dolayı yüksek çıkan değerler ama şaşırdım. Var mı aranızda eski tahlillerine göre çok farklılıkları olanlarınız
Askooo benim degildi vefat K Kelebegim2512 in kayinvalidesi vefat etmiş. Tüm ölmüşlerimizi Allah rahmet eylesin insallah...
Canım benim inşallah sımsıkı tutunsunlar birlikte sevinelim buradaYarın transferr var kızlaarrrbugün dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim Taa Şubat’tan beri burada bir çoğunuzun güzel haberlerini aldık, endişelendik, sevindik.. İnşallah güzel haberler vermek bana da nasip olur, sakin duruyorum ama düşününce bile gözlerim doluyor mide bulantısına, uykusuna, halsizliğine razıyım hayırlı sonuçlar alalım inşallahh
Ben dalin kullanmaya başladım şampuan hiç köpürmüyor temizlemiyor gibi bakayım dediklerineKızlar ben şampuanımı değiştirdim halalles aldım, içeriği temiz ve dökülmeye durduruyormuş ama 2. Kutuya geçtiğinde etkisini daha net görüyormuşsun, deneyebilirsiniz. 2li set geliyor saç tipinize göre seçiyorsunuz, benim kuru ve boyası saçlarım ona göre aldım. Bir banyoda birini diğer banyoda diğerini kullanıyorsunuz. Durdu diyebilirim dökülme
Güneş kremi olarak da mustela 50 spf aldım içeriği temiz sayılabilecek bir ürün olduğu için. Karın çatlak kremi incia, koltuk altı deodorant siveno (terlemeyi önlemiyor, kötü koku olmuyor sadece), incia nın bebek losyonunu da alacağım nemlendirici olarak... Bayağı böyle kimyasalsıza geçmiş oluyorum. Eğer düşünen varsa diye markalarla yazdım öneri olsun
Insallahh canım rabbım gonlumden gecenı cuma günü hurmetıne rabbım kabuk eylesinYarın transferr var kızlaarrrbugün dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim Taa Şubat’tan beri burada bir çoğunuzun güzel haberlerini aldık, endişelendik, sevindik.. İnşallah güzel haberler vermek bana da nasip olur, sakin duruyorum ama düşününce bile gözlerim doluyor mide bulantısına, uykusuna, halsizliğine razıyım hayırlı sonuçlar alalım inşallahh
Canım benim inşallah sımsıkı tutunsunlar birlikte sevinelim burada
Aminnn çok teşekkür ederimInsallahh canım rabbım gonlumden gecenı cuma günü hurmetıne rabbım kabuk eylesin
Güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah. Mevlam yardımcın olsunYarın transferr var kızlaarrrbugün dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim Taa Şubat’tan beri burada bir çoğunuzun güzel haberlerini aldık, endişelendik, sevindik.. İnşallah güzel haberler vermek bana da nasip olur, sakin duruyorum ama düşününce bile gözlerim doluyor mide bulantısına, uykusuna, halsizliğine razıyım hayırlı sonuçlar alalım inşallahh
Umarım öyle ve normaldir yaBenim tahlillerde de epey farklılık vardı canım özellikle hemogramda.. Bi de kolesterol tavan yapmıştı ama onun neden olduğunu hiç anlayamadım bebekten sanırım hepsi
Yarın transferr var kızlaarrrbugün dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim Taa Şubat’tan beri burada bir çoğunuzun güzel haberlerini aldık, endişelendik, sevindik.. İnşallah güzel haberler vermek bana da nasip olur, sakin duruyorum ama düşününce bile gözlerim doluyor mide bulantısına, uykusuna, halsizliğine razıyım hayırlı sonuçlar alalım inşallahh
Merhaba canım sekiz dokuzuncu haftalarda belirgin oluyor. Hayırlı olsun inşallahAllah herkese nasip etsin inşallah diyerek başladım. Bir sorum var kızlar benim transferim 22nisanda yapıldı. Ve çok şükür 3.tüp bebek denemesinden sonra bu kes oldu. 5haziranda bir sonraki kontrolum ama daha çok var diye çok merak ettiğim bişey var. Tüp bebekte bebeğin eşi ne zaman oluşuyor. Benim en son geçen cmt kontrolde oluşmamıştı henüz
Yazmaz yazmaz Allahım merak etme ayrıca bu korona zamanı ne sergisi delirmişler mi insanlarMuhtemelen öyle diyeceğim Eşimi diyemem esnaf eşim 10 gün onu evde tutamamkendimi diyeceğim.Cuma günü temaslı oldum risk etmemek için Dışarı çıkmıyorum diye allahım sen günah yazma
çünkü müdürüm arayıp sorar niye gelmedin diye resmiyet yok aramızda tanıdık olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?