benim 10 gün sürüyor adetim. 4. günden sonra kahverengi leke gelir rutinim bu.
senin lekelenmen estrofermdendir.iptal olan tedavimde bana da oldu sürekli kahverengi akıntı

kızlar bu akşam müdürümden msj geldi.7 haziran da sergi için toplantı olacak.8 haziranda sergimiz olacak diye.müdürüm de çok yakın aile dostumuz ve ben tüp bebek yaptırdığımı kimseye söylemiyorum.yarın transfer günü belli olacak muhtemelen o tarihlerde olacağım.nasıl bir şanstır bu yaaaa.ne diyeceğim bilmiyorum.bu sene aralık ayından beridir sırf tüp bebekten dolayı çalışmadım ki tedavi sürecinde izin almak sorun olmasın diye.geldi transfer zamanım sergi olayı çıktı.nasıl bir tatlı yalan söylesem acaba.

imkan varsa rahatsızlandım deyip rapor almak en rahatı gibi görünüyor

imkan varsa rahatsızlandım deyip rapor almak en rahatı gibi görünüyor
cnm çalışmıyorum zaten.sorun müdürün tanıdık olması ailecek sürekli görüştüğümüz biri,annemin yakın arkadaşı.güncel hayatımızı biliyor.nasıl bir bahane bulupta gitmeyeceğim onu düşünüyorum.‍♀

Yaaa kıyamam illa bir şey çıkar işte çok istiyosun ya Vallahi sen diceğini de inanıp inanmamak ona kalmış corona olduk demede karantinadayız eşimin iş yerinde çıkmış ondan dolayı de ne biliim şu ara en inanılır olan bu kuzum

Kotu denk gelmis ama stres yapma. Simdiden o tarihte ozel nedenlerden dolayi katilamayacagini söyle. Eger olmaz dersende o tarih geldiğinde hasta olduğunu vs soyleyerek gitmezsin.

Muhtemelen öyle diyeceğim Eşimi diyemem esnaf eşim 10 gün onu evde tutamam kendimi diyeceğim.Cuma günü temaslı oldum risk etmemek için Dışarı çıkmıyorum diye allahım sen günah yazma
çünkü müdürüm arayıp sorar niye gelmedin diye resmiyet yok aramızda tanıdık olduğu için.

Kotu denk gelmis ama stres yapma. Simdiden o tarihte ozel nedenlerden dolayi katilamayacagini söyle. Eger olmaz dersende o tarih geldiğinde hasta olduğunu vs soyleyerek gitmezsin.
Ewt cnm çok stres ettim.benim zaten hep stresli oluyor.raporum bitmez üzere bitmemesi lazım onu stres ettim.bu sene 70 gün çalıştım diye sağlığım hizmetim erkenden kapanmış.elim dükkanda sigartalı gösterdi ama bir sene geriye dönük 30 gün yok diye sağlıktan 15 gün daha yararlanıyorum bunların hepsi kılın kılına kaçırılan şeyler.şimdi bu sergi olayı.hep bi sorun Allah’ım sorunsuz transfer nasip etsin inşalah sonu güzel olsun

Müdürüne tüp bebeği söyle ama diğerlerine belimi incittim, ağrıyor falan de. Yalan da değil, transferden sonra beline kramplar falan girecek yani

Ama müdürüne de tembihle, kimseye söylemedim, sonuna kadar da söylemeyeceğim, lütfen aramızda kalsın falan de. Ben öyle yaptım, sadece müdüre söyledim. Diğer soranlara da karnım ağrıyor dedim. Kimse de anlamadı. Müdür de erkek ve iyi sır tuttu. Diğer idarecilere bile söylemedi.

Kuzum benimde aşırı stresli geçti sürecim sürekli aksilikler çıktı. Üzüldüm sinirlendim filan derken geçti gitti. Aile hekimine rica etsen ben en son aile hekimine rica etmiştim böyle bir durumum var tedavi belgelerimi bile gösterdim üç gün rapor yazabilir misiniz diye. Yazmıştı sağ olsun. Söylemek senin için sorun oluşturmayacaksa söyle duyulmasını istemiyorum de. Yok asla istemiyorum dersen de rapor almak en rahatı. Elbette büyük bir durum varmış sergi gibi açıklama bekler senden yine de. Uygun bir şeyler söylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…