Evet cuma gidicem ona da sorucam bakalım. İnşallahh canım çabucak ve sağlıkla atlatalım inşallahKullanıyorsan sorun olmaz Allah ın izni ile. Canım sen başka doktorların verdiğini kadın doğumcuna da sor öyle kullan elbette ilaç ama bebişlerin koruma zırhları da var. Dua et şifa niyetine iç. Hamileyiz diye hiç hasta olmasak keşke ama uzun bir süreç illa yaşanıyor bazı sıkıntılar . Hasarsız atlatalım inşallah
Geçmiş olsun canım benim de ilk önce lekelenmeydi sonra ayakta kaldım kanama oldu sonra çok korkmuştum ama kalp atışında hiç sorun yoktu. Doktorlar tüp bebekte olabilecek durumlar bunlar diyor endiselenmegerçekten çok sinir bozucu ve iğnede kesmedi tüp bebek doktorumu aradım yarın gel bakıyım kalp atışında problem yoksa üzülme dedi ama lekelenme kanamaya döner gibi oldu umudum kalmadı
Gecmmis olsun cnm inşallah geçer bir an önceKızlar bendede 2 gundur bogazlarımda gıcıklanma sureklı ayıklama hıssıyatı
Ve genız akıntısı var uffyaa ne yapsam acaba bugun halsızlıgımde arttı sanki
2 ya da 3 hafta geçmeden ilaç vermiyorlar ama sen yine doktora git, o tekrar test ister önce. Sonra ne uygun görürse onu yapar.Bende gitmeli miyim doktora, ilaçsız kendiliğinden olur mu ki beklesem mi.
Bende nerdeyse hiç bulantı yok. Çok nadir oluyor. Olursa da çok yemek yedikten hemen sonra ani hareket yaparsam sadece o an bulanıyor. Namaz kılarken mesela. Hiç kafaya takma. Bende bthcg de hep en az 3 katı yükselerek çıktı. İlla bulantı olacak diye bir şey yok.ya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
Geçmiş olsun canım. Valla en iyisi doktor tavsiyesi almak şimdi her şey de yenip içilmiyor kiKızlar bendede 2 gundur bogazlarımda gıcıklanma sureklı ayıklama hıssıyatı
Geniz akıntısı bende de oldu geçen hafta. Durup dururken sesim gidiyordu konuşurken, boğazımda birikenden ötürü. Sırf su içtim, boğazımı sıcak tutmaya çalıştım sıcak içeceklerle. Öylece 1 haftaya geçti. Sen de stres yapma geçecek inşallah.Kızlar bendede 2 gundur bogazlarımda gıcıklanma sureklı ayıklama hıssıyatı
evet canım bugün gittiğim doktorda tüp bebekte çok oluyor kanama dedi inşallah geçerGeçmiş olsun canım benim de ilk önce lekelenmeydi sonra ayakta kaldım kanama oldu sonra çok korkmuştum ama kalp atışında hiç sorun yoktu. Doktorlar tüp bebekte olabilecek durumlar bunlar diyor endiselenme
Acaba üstüste yapılan yere mi denk geldi canım ondan dolayı olabilir mi ben koldan yaptırıyorum şimdiye kadar öyle bir sıkıntı yaşamadım ama artık iğne girerken zorlanıyor hissediyorumBu oksaparı yaptım çektim fırt diye kan fışkırdıBu iğnenin dilinden anlamıyorum. İnşallah doz kaybı yoktur zaten kapağı açarken bir iki damla atıyor dışarı.
Yok kuzum göbekten yaptım normalde koldan yapıyordum morardı hep göbeğe geçtim göbekte damara gelmesi zor demişti biri ama neden kan fışkırsın ki yani ilk defa bu kadar kanadı.Acaba üstüste yapılan yere mi denk geldi canım ondan dolayı olabilir mi ben koldan yaptırıyorum şimdiye kadar öyle bir sıkıntı yaşamadım ama artık iğne girerken zorlanıyor hissediyorum
Ya benimde göbekten hic ağrımiyor diyebilirim ama acaip morardı mecbur biraktm kola gectimYok kuzum göbekten yaptım normalde koldan yapıyordum morardı hep göbeğe geçtim göbekte damara gelmesi zor demişti biri ama neden kan fışkırsın ki yani ilk defa bu kadar kanadı.
korkma yinede benimde öyle olup olup tekrar lekeye dönüyordu sürekli yatmaktan hareketsiz kalmaktan hiç bir yediğimi sindiremiyorum çok rahatsız midem falan yarın inşallah güzel haber alırsıngerçekten çok sinir bozucu ve iğnede kesmedi tüp bebek doktorumu aradım yarın gel bakıyım kalp atışında problem yoksa üzülme dedi ama lekelenme kanamaya döner gibi oldu umudum kalmadı
inşallah canım geçen hafta benim de oldu lekeye döndü bugün yine başladı inşallah kesilir evden çıkmıyoruz zaten yatmaktan da bir hal olduk gerçekten hareket sıfırkorkma yinede benimde öyle olup olup tekrar lekeye dönüyordu sürekli yatmaktan hareketsiz kalmaktan hiç bir yediğimi sindiremiyorum çok rahatsız midem falan yarın inşallah güzel haber alırsın
Tesekkur ederim canım ınsallahGecmmis olsun cnm inşallah geçer bir an önce
Korkudan covıd testı verdım vallaGeçmiş olsun canım. Valla en iyisi doktor tavsiyesi almak şimdi her şey de yenip içilmiyor kizencefil filan acaba ballı süt gibi şeyler mi tüketsen
Artık bogazımdan ayıklamaktan yoruldum ıyıce ınsallah testımde guzel cıkar da gecerGeniz akıntısı bende de oldu geçen hafta. Durup dururken sesim gidiyordu konuşurken, boğazımda birikenden ötürü. Sırf su içtim, boğazımı sıcak tutmaya çalıştım sıcak içeceklerle. Öylece 1 haftaya geçti. Sen de stres yapma geçecek inşallah.
İnşallah bir daha yaşamazsın canım her olanı kafaya takıyoruz inşallah sağlıkla bu süreçleri atlatırızYok kuzum göbekten yaptım normalde koldan yapıyordum morardı hep göbeğe geçtim göbekte damara gelmesi zor demişti biri ama neden kan fışkırsın ki yani ilk defa bu kadar kanadı.
Allah korusun kuzum inşallah geçici bir şeydirKorkudan covıd testı verdım valla
Ama aksam kı gıttıgım dr a yazdım oda ıhlamur felan ıc gecmezıse kbb gıt muhakkak dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?