Bana da folidoce yazmıştı. Onu kullanıyorum ama bana da ilaç rahatsızlık veriyor gibi geliyor hele geç saatlerde içersem. Neden bilmiyorum.
Dimi çünkü Bi kaç sene önce yine gebelik istediğim dönemde kullanmıştım ozamn da benzer ağrı olmuştu. Ben de yemekle almaya boş mideye almamaya çalışıyorum ama yok yani. Zaten deli gibi olan iştahım sağlıklı beslenme şeklim de değişti iyice valla hepsi tetikliyor birbirini

ya aslında söylesem söylerim de pozitif olana kadar söylemek istemiyorum.bilmiyorum bulacağım bir bahane..

şuan zaten çalışmıyorum.yani aslında annrmin yakın arkadaşı aile dostluğu olduğu için müdürüm güzel bir bahane bulmam yabancı biri olsa rapor al gitme rahatsızım de ama arar sorar neden gelmiyorsun ya da ısrar eder gel diye.offf offf

hayırlısıyla güzel geçecek inşallah..yarın senin için dua edeceğim cnm..

Sagol kuzum bilgi icin. Yarın 10.30 da baslıcak insallah cok korkuyorum cok yumurtam gelismis
Canım benim inşallah sorunsuz geçer. Çok yumurtan varsa biraz ağrın olabilir çok az kanaman lekelenmen olabilir. O yüzden rahat şeyler giyinip eve gittiğinde bol bol dinlen.

Bende huzursuzluk çarpıntı gibi bir şey yapıyor. İlaçtan kaynaklı diye düşünüyorum ben. Ne kadar vitamin olursa olsun. Artık mecburen kullanıyoruz bana başka folik asitte olur demişti. Bunu alınca o kadar para verdim diye kullandım ama sevemedim hiç

Kadın hastalığı de madem doktor kontrolüm var de kuzum ne bileyim zaten bir sürü stresimiz var takmamaya çalış

Canım sen de bizimle beraber transfer bekliodun diilmi ismini az görüyorum hiç konuşmadık Senin transfer ne zaman gittin mi doktora ?
tupaaaaa babyy beklyiorz
cnmm ancak eve gelebildim.doktor muayane etti,rahim kalınlığım 6.5.herşey normal seyrinde 7 haziran nasipse transferim olacak..
doktordan çıktım herşey güzel,hemşireyle görüştüm , sigortamla alakalı sıkıntı yaşadık.inanın bir kaç saat çektiğim sıkıntı beni mahvetti. sadece 1 günden dolayı raporumu kullanamayıp 5000tl transfer ücreti ödemem gerekecekti.onun için bugün çok uğraştım sgk banka derken ancak eve geldim ama hep bir sorun hepp.herşeyin stresini yaşayıp bir şekilde hallediyorum ama benim hayatım böyle hiç ama hiç şansım yok ve çok üzlüyorum.bu kadar rapor için uğraşıp halledemeseydim çok üzülürdüm herhalde sırf rapordan dolayı 4 ay beklemiştim

cnm şöyle benim rapor aldığım hastanede tahlillerin geçerlilik süresinin olduunu söylediler.mesela kadın doğum muayanemde yapılan tahlillerin 6 aylık geçerliliği vardı.amh sonucunun 1 yıl.rahim filminin 2 yıl.geçerlilik süreleri geçmediyse gidip başvurabiliyordun.bence başvuru hastaneyi arayıp öğren belki tahlillerin geçerlilik süreleri yeterlidir gitmene gerek yoktur..

Bi de huzursuzluk. Sanki çok eksiğimiz var napalm artık Bi süre daha kullanıcam sonra doktora sorup başka birine geçerim. Bunu kaçıncı aya kadar kullandırdıklarını biliyomusun

Yaaa çok ama çok sevindim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Allahım zorlaştırıyorsa sana en güzelini verceği içindir biliyosun bunu ya sabır ya selamet sayılı gün kaldı kuzum benim çok ama çok sevindim arka arkaya olucak herkes transferinii çok heyecanlııı full destek tam destek baby biliyosun beraber kutlicaz

amin inşallah ama insan stres oluyor sürekli önüne taş çıkınca ama senin dediğin çok hoşuma gitti zorlaştırıyorsa en güzelini verecektirinşallah hayırlısıyla hep beraber kutlayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…