Bol su iç canım yürüyüş yap ve eğer kabızlık yaşarsan doktoruna bilgi ver ilaç yazsın benimde senin gibiydi ohss oldum ama hafif bir şekilde atlattım

Mrb bebiqo
Ank.daysaniz rapor icin ank.unv,hacettepe ve gaziden rapor cikartilabiliyor. Ortalama 1 hafta suruyor. Ama zubeyde hanimda daha islemler daha hizli ayni gun icerisinde cikartilabiliyor evraklari tamamlarsaniz. Adetin 2.gunu tup bebek bolumunden randevu aldim. Ultrason muayene ve kan tahlilinden sonra öglen heyetle gorustum. (İstedikleri evraklari hazirladim) evlilik cuzdani fotokopisi,kimlik fotokopisi,nufus kayit ornegi,basarisiz denemelerin raporlari,sgk 500 is gunu raporu hazirlayip gittigimde. Ayni gun aninda rapor çikti. İlaclarin %80 nini karsilasiyor.
Bu kadar

Bişi sorcam kızlar doktor benden e2 testi falan istemedi hiç kan testi vermedim opu da dahil acaba sorun olurmu kafama takıldı İlk hormon testimde prolaktin yüksek çıkmıştı onda da dostinex ilaç kullandım düzeldi değerim ama şimdi bilmiyorum hiç değerlerimi

sen bu süreçlerde mi karıştırdınn Allah seni ya ama o kadar çok ki haklısın herkesin başına gelebilir
ewt cnm bu kadar ilacın takibini yapmak için kendime çizelge çıkarmıştım.çizelgeye geçirirken progestanı erken tarihte işaretlemiştim e haliyle kullanmaya da başlamıştım

Canım dalin de içeriği temiz bir marka değil muhendisinoglu ig hesabından bakıyorum ben hepsine, içerik incelemesi yapıyor ona göre alıyorum
Bilmiyorum kuzum valla artık paraben filan olmasın klasik bildiğimiz şeyler onlara baktım sadece alırken. Dediğin hesaba da baktım kuzum bazıları da sürekli aynı markaları paylaşıyor anlaşmalı gibi imalar yapmıştı. Ben de boşverdim eski usul bebek için sorun yoksa bizim içinde sorunsuzdur dedim yves Rocher in varmış tamamen bitkisel olan ürünleri onlara bakarım sonrasında dedim. Çünkü sabunla yıkamışım gibi kupkuru oluyor saçlarım ve köpürmüyor yetişkin kirine göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…