- 29 Nisan 2021
- 71
- 84
- 3
- 26
Cok sagol tesekkur ederimHayirli olsun insallah kolaylikla gecer isleminiz
Transferiniz hayırlı olsunhayırlısı olsun canım inşallah herşey güzel olur senin için bende dün transfer oldum karmakarışık duygulardayım inşallah bu sefer hayırla sonuçlanır
Evet kan testi demişti. Hatta eskileri götürmüş kabul etmemişler ertesi gün kan vermiş. Neden istiyorlar bilmiyorum ki. Ayrıntılı sorup yazacağım size.Kan testi mikan testi ne için?
Çok teşekkür ederim
Aynen cnm çok ilacım var o yüzden karıştı ya geçen ayEyvahlar olsunn bu da neolsun sağlık olsun biraz daha sıkıcaz dişimizi bizi yıldıramaz iğneler haplar o bebişler gelicek burayaa
teşekkür ederim 5 haziran test günüm inşallah güzel haberler alırız hepimizTransferiniz hayırlı olsunTest gününüz ne zaman?Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Saol cnm yaa evet inşallah bu sefer olacak..Yaaaa tebrikllerrrrrrr cok guzel haber kuzum ohh be.
Niyet ettim şu listede adi bos kalanlara pozitif yazmaya. Nasip et herkese allahim
Saol cnm evet biraz öyleÇok ilacın varmışHepsi şifa olsun az ilaç kullanmak mı iyi çok mu bilemedim.bana sadece fitil eklenecek baska bir ilac falan yok
Amin cnm inşallah...Hayırlısı olsun canim benim insallah hamis haberini de aliriz
Güzel olacak canım ben inanıyorumhayırlısı olsun canım inşallah herşey güzel olur senin için bende dün transfer oldum karmakarışık duygulardayım inşallah bu sefer hayırla sonuçlanır
inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun aynen beraber artık kafayı yeriz beklemektenGüzel olacak canım ben inanıyorumBeraber takip edicez demek, daha şimdiden günleri saymaua başladım
Aynen cnm çok ilacım var o yüzden karıştı ya geçen ay
MrbMerhaba,
Benim arkadaş ilaç raporu için önce kadın doğumdan randevu aldı diye biliyorum ama bir sorayım tekrar yazarım. Eski kan testlerini kabul etmemiş Zübeyde Hanım kan verdim demişti. Bir gün ıcinde halletti hatta ne kolaymış falan dedi. Ama siz bence hastaneyi arayın prosedür farklı olabilir. Belki eskileri kabul ediyordur.
Canım dalin de içeriği temiz bir marka değilBen dalin kullanmaya başladım şampuan hiç köpürmüyor temizlemiyor gibi bakayım dediklerine
Dr bir arkadaşım karnının büyümesini bekleme ne kadar erken o kadar iyi dedi kuzum ben 3. Ayda başlamayı düşünüyorum 13 haftadan sonracanım marka yazdığın çok iyi olmuş çatlak kremine ne zaman başlanıyor
ewt cnm bu kadar ilacın takibini yapmak için kendime çizelge çıkarmıştım.çizelgeye geçirirken progestanı erken tarihte işaretlemiştim e haliyle kullanmaya da başlamıştımsen bu süreçlerde mi karıştırdınn Allah seni ya ama o kadar çok ki haklısın herkesin başına gelebilir
Ezan okunuyor suanda onun hurmetıne rabbım kolaylıkla sana kalbın gecenı nasıp etsın canımSaol cnm yaa evet inşallah bu sefer olacak..
aminnnn..
aminnn cnm.allahım herkesin gönlüne göre versin.allah razı olsunEzan okunuyor suanda onun hurmetıne rabbım kolaylıkla sana kalbın gecenı nasıp etsın canım
Bilmiyorum kuzum valla artık paraben filan olmasın klasik bildiğimiz şeyler onlara baktım sadece alırken. Dediğin hesaba da baktım kuzum bazıları da sürekli aynı markaları paylaşıyor anlaşmalı gibi imalar yapmıştı. Ben de boşverdim eski usul bebek için sorun yoksa bizim içinde sorunsuzdur dedimCanım dalin de içeriği temiz bir marka değilmuhendisinoglu ig hesabından bakıyorum ben hepsine, içerik incelemesi yapıyor ona göre alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?