Aminn aminnnamin inşallah ama insan stres oluyor sürekli önüne taş çıkınca ama senin dediğin çok hoşuma gitti zorlaştırıyorsa en güzelini verecektirinşallah hayırlısıyla hep beraber kutlayacağız..
Anladım ki bebeğim güldüm ama hiç yoktan12. Haftaya kadar kuzum
saol cnm.salı günü de sizden iyi haberler gelecek inşallahÇok sevindim cnmHayırlı olsun
Canım benim inşallah sorunsuz geçer. Çok yumurtan varsa biraz ağrın olabilir çok az kanaman lekelenmen olabilir. O yüzden rahat şeyler giyinip eve gittiğinde bol bol dinlen.
Tamam canımcnm bana su ve çubuk kraker getirmemi söylediler.rahat giyin oje sürme,makyaj yapma,parfüm kullanma..
Amin cnmsaol cnm.salı günü de sizden iyi haberler gelecek inşallah
Trabzon medikal parkta yaptırıyorum cnm öptüm oldu dondurulmuş transfer olacağım 7 hazirandaTamam canımbana demediler birsey ama yinede koyarim
Bursa acibademde olucak şahin zeteroğlunda sizler nerelerde yaptirdiniz
Eklemez miiiii.Aminn aminnnbaby yeni ilaçlar ekledi miii ekstra sen onu söyle
Merhaba,Merhaba tekrar bir sorum olacak
2. kez rapor çıkarmak için devlete başvurduğumuzda, önce kadın doğumcudan randevu alıp o mu yönlendirecek? Yoksa daha önceden bir raporum var diye direkt basvuru yapılan yere evrak mı götürüyorum?
Bir de devlette ne kadar sürede çıkıyor bu rapor arkadaşlar?
Eyvahlar olsunn bu da neEklemez miiiii.
Günde
troid ilacı 1
Foliyot 1
Aspirin 1
Climara bant 4 günde 1 değişecek
Protestan 2 ağız 3 vajina
Protestan dex iğne 2 tane
transfer günüde korkulu rüya oscapar kan sulandırıcı iğne eklenecekmiş
Kan testi miMerhaba,
Benim arkadaş ilaç raporu için önce kadın doğumdan randevu aldı diye biliyorum ama bir sorayım tekrar yazarım. Eski kan testlerini kabul etmemiş Zübeyde Hanım kan verdim demişti. Bir gün ıcinde halletti hatta ne kolaymış falan dedi. Ama siz bence hastaneyi arayın prosedür farklı olabilir. Belki eskileri kabul ediyordur.
Ben folbiol kullaniyorm canim ama cok bilgim yok hangisi iyi kötü. Doktorum bunu yazmış.Kızlar folic asit alanlarınız ne kullanıyorsunuz. Ya benim doktorum vinalac reçete etti bana içeriği zengin diye 3 4 gündür mide ağrım var ondan mı kaynaklanıyor yoksa mide ağrım olacakmıydı denk mi geldi anlayamadım.var mı bunu kullanan ya da fikriniz
Hayirli olsun insallah kolaylikla gecer isleminizSagol kuzum bilgi icin. Yarın 10.30 da baslıcak insallahcok korkuyorum cok yumurtam gelismis
Merhaba, hayirli olsun kaliteli embriyolarin olsun insallah.. benim hic bi bilgim yok. Ama sen beslenmene dikkat et doktorun uyardiysa eğer.Kızlar hepinize merhaba 🖐
Ben mayıs ayı tüp bebek yaptıranlardan geliyorumbugün opu günümdü iki gün önce e2 degerlerim yüksek çıkmış. aranızda opu dönemi e2'si yuksek çıkıp transfer zamanı (taze transfer-3/5 gün sonra) normal değere inen var mı acaba? doktorum protein ağırlıklı beslenmem gerektigini söyledi. Kısa zamanda normal değere döner mi dönmez mi bilmiyorum.
Yaaaa tebrikllerrrrrrr cok guzel haber kuzum ohh be.ewt cnm belli oldu 7 haziran
Çok ilacın varmışEklemez miiiii.
Günde
troid ilacı 1
Foliyot 1
Aspirin 1
Climara bant 4 günde 1 değişecek
Protestan 2 ağız 3 vajina
Protestan dex iğne 2 tane
transfer günüde korkulu rüya oscapar kan sulandırıcı iğne eklenecekmiş
hayırlısı olsun canım inşallah herşey güzel olur senin için bende dün transfer oldum karmakarışık duygulardayım inşallah bu sefer hayırla sonuçlanırAyy hadi bakalım hep güzel haberler gelecek inşallah üst üstee
Folbiol iyi iyi olmazmı ben de onu almıştım.Tüp bebek doktorundan sonra kadın doğum cuma geçince söyledim o da başka önerdi. tek folik asit iyot olmasın sen yine de bunu iç dedi.Ben folbiol kullaniyorm canim ama cok bilgim yok hangisi iyi kötü. Doktorum bunu yazmış.
Hayırlısı olsun canim benim insallah hamis haberini de alirizTrabzon medikal parkta yaptırıyorum cnm öptüm oldu dondurulmuş transfer olacağım 7 haziranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?