şimdiye kadar hiç olmadı ilk kez oldu sanada öyle mi olmuştu..Ara sor canım benimde ya 7. yada 8. günüydü geldi direk uzandım canım ayaklarımı yukarımı kaldırıp ve bol su içtim doktorada sordum progestan kaynaklı olduğunu söyledi ama seni yinede ara sorki için rahat etsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımAmin kuzum dualarınızı bekliyorum. Aşırı yağmur ve trafiğin içinde kaldık yetişemeyeceğim randevuya inşallah sonunda güzel haberle dönerim
Aynen canım benimde o sıralarda oldu ilk olarak bende bayağı panik olmuştum ama içinin rahat etmesi için arayıp doktoruna sor yinede insanın kafası sadece o şekilde rahat ediyorşimdiye kadar hiç olmadı ilk kez oldu sanada öyle mi olmuştu..
şimdi konuştm cnm bu beklenilen bir durum pembe ve kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.şimdiye kadar olmadı neden bugün oldu peki dedim progestan birikebiliyor sonrasında böyle akıntı olabiliyor dedi.içim rahatladı birazAynen canım benimde o sıralarda oldu ilk olarak bende bayağı panik olmuştum ama içinin rahat etmesi için arayıp doktoruna sor yinede insanın kafası sadece o şekilde rahat ediyor
Progestanın ne yazıkki öyle bir etkisi olabiliyormuş canım doktorum onu söyledikten sonra benim bir kaç kere daha oldu kafama çok fazla takmadım ama dediğim gibi görüp görmez hemen uzanıyordum hatta ayağımıda yukarıda tutup bol su içiyordum içini ferah tut inşallah herşey çok güzel olacak güzel sonuçlar alacaksınşimdi konuştm cnm bu beklenilen bir durum pembe ve kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.şimdiye kadar olmadı neden bugün oldu peki dedim progestan birikebiliyor sonrasında böyle akıntı olabiliyor dedi.içim rahatladı birazsaol cnm
Kuzumm Allah a emanet inşallah dinlen güzel güzelşimdi konuştm cnm bu beklenilen bir durum pembe ve kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.şimdiye kadar olmadı neden bugün oldu peki dedim progestan birikebiliyor sonrasında böyle akıntı olabiliyor dedi.içim rahatladı birazsaol cnm
bende yapabileceğini biliyordum ama işte insanın başına gelince korkuyor insan bütün bildiklerini unutuyorProgestanın ne yazıkki öyle bir etkisi olabiliyormuş canım doktorum onu söyledikten sonra benim bir kaç kere daha oldu kafama çok fazla takmadım ama dediğim gibi görüp görmez hemen uzanıyordum hatta ayağımıda yukarıda tutup bol su içiyordum içini ferah tut inşallah herşey çok güzel olacak güzel sonuçlar alacaksın
inşallah cnm benim..Kuzumm Allah a emanet inşallah dinlen güzel güzelaz kaldı inşallah alıcaz güzel haberi
naptın canım muayne oldunmuSıkışık gel dedi zaten canım, karından bakacak sanırım. İnsan herşeyi bilse de engel olamıyor kendine işte, sakinleştiriyorsunuz burda, saolun hepiniz
Amin canımmm çok sağoll hepimizin bebesini inşallaahhMasallahhh subhanallaahh canımm rabbım daim eylesin
Evet kuzum kandan genetikte sıkıntı olmuş bebeklerin oranları değerlendiriliyormuş. Mesela benmle aynı kan değerlerine sahip aynı kiloya aynı yaşa aynı özelliklere sahip kaç kadının bebeğinde sorun olmuş onu söylüyor oran olarak. Diyor ki işte risk oranınız 10.000/1Mesela şey yapabiliyor muyuz ? Ense kalınlığı ölçmüş zaten doktor. Burun kemiği de görülmüş. Kan vermeye gerek kalıyor mu ?
İnşallah sizlerden de güzel haberleri almak nasip olacak aminnmaşallah cnm ne güzel haberlerle geldin
Dr da elini şeyine koyunca böyle durumda erkek diyorum ben bak şimdiden eli pipisinde geziyor diye ama pipiyi hiç göstermedi %51 kız dediMaşallah hayırlı haberlerle döndün canım bak ne güzel şükürDetaylı da yazmışsın teşekkür ederiz valla bilgileniyoruz önden gidenler sayesinde
Tahminim kız
Bu kan testi olayı da tuhaf kimi özeller de ücretsiz kimisine 58tl çıkıyor bak sana da 480 çıkmış. Çok saçma aynı testin böyle fiyat farkları çıkartması yazık valla
Neyse hayırlısıyla biz de ozamanları görürüz inşallah tabi önemli olan o
Aminn canım aminnn inşallaahhhhhhhHey masaallahdarısı basimiza
Kaç gün arayla vermiş oldun yani 8 gün mü. O zman değerlendirme yapmak zor olabilir kuzm cnku ben ilk verdm 150 çıktı 2 gün sonra 1700 çıktı böyle böyle katlanarak 8 günde artmış olabilir ama ikiz olasılıgı da çok yüksekkızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800
aslında doktor 2.kan testinden sonra verme gerek yok dedi ben bugün tsh için kan verirken dayanamadım betada verdim bugün transferin 18.günü canım 2 tane tranafer edildi ama korktum bi an çokmu yüksek anormalmi diye yarın kese muaynem vardı zaten ama şaşırdım değeri görünceKaç gün arayla vermiş oldun yani 8 gün mü. O zman değerlendirme yapmak zor olabilir kuzm cnku ben ilk verdm 150 çıktı 2 gün sonra 1700 çıktı böyle böyle katlanarak 8 günde artmış olabilir ama ikiz olasılıgı da çok yüksek
İnşallah canım biz de hayırlı haberler veririz inşallahDr da elini şeyine koyunca böyle durumda erkek diyorum ben bak şimdiden eli pipisinde geziyor diye ama pipiyi hiç göstermedi %51 kız dediay sorma canım aynı yerde arkadasım 300 e yaptırdı 3 ay önce anlamadm bu fiyatları özel sigortası mı vardı acaba dedim. Hayırlısıyla inşallah güzel çıksın da artık napayım sizlerden de güzel haberleri bekliyorummm Allahın izniylee
Anladım canım teşekkür ederimEvet kuzum kandan genetikte sıkıntı olmuş bebeklerin oranları değerlendiriliyormuş. Mesela benmle aynı kan değerlerine sahip aynı kiloya aynı yaşa aynı özelliklere sahip kaç kadının bebeğinde sorun olmuş onu söylüyor oran olarak. Diyor ki işte risk oranınız 10.000/1
10.000 kadından 1 tanesnde sorun görülmüş anlamına geliyormuş. Bu 1000/1 de çıkabiliyormuş ne kadar fazla çıkarsa o kadar iyiymiş. Oran düşük çıkarsa daha farklı testlere yönlendiriyorlar. İnşallah güzel çıkar o da içimiz rahatlarama şöyle birşey de var riskin az olması sorun olacağı anlamına gelmediği gibi sorun olmayacagı anlamına da gelmiyormuş. O zman neden yaptıryoruz ben de anlamadm. 2 li teste gittiğinizde tüp bebek oldgunu mutlaka söyleyin ona göre değerlendiriliyormuş. Yalnızca ikiz gebelikte bu kan değeri yanıltıcıymış o yüzden ikizlerde sadece ölçüm yeterli oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?