- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Banada 10 haftaya kadar kullanacaz dedi canım ben şuanda 10+2 yim perşembe günü kontrolüm var o zamana kadar kullanacam gidince bakalım nasıl bir yol izleyecekKizlar doktorum "prolutex gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanilacak" dedi. 10+0 da mı bırakacağım yoksa 11+0 da mı anlamadım cevapta vermediler siz nasıl yaptınız
Ya bana da 12.haftaya kadar dedilee ben 12+0 oldugunda ariycam cünkü tam dolmus oluyor ilerledikce diger haftayı dolduruyoruzKizlar doktorum "prolutex gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanilacak" dedi. 10+0 da mı bırakacağım yoksa 11+0 da mı anlamadım cevapta vermediler siz nasıl yaptınız
Inşallah yaşamazsın. Kötüyü çağırma. Haftan kaçtı senin?bilmiyorum canım yaşanmışlık olduğu için korkuyorum bide ben böyle sabit geçmeyen ağrıları hiç sevmiyorum sonunda bişey çıkıyor inşallah korktuğumu yaşamam
11.hafta canımInşallah yaşamazsın. Kötüyü çağırma. Haftan kaçtı senin?
Kanaman varsa vajinal bakmaya bilir kuzum. Benim kanamam ağrısız olmuştu ağrıyla çok ilgili değil aslında korkmasın gözün hemen.Gelmedi bi daha henuz,10 dk da bi tuvalete gidip bakiyorum, 3 damla birseydi, insalah kese buyuyor fln diye olmustur, dunki agridan belliydi zaten.bugunde bel agrisi var. Igneyi de yaptirdim, o zaten keser bir sureligine diye tahmin ediyorum. Bakalim bugun insalah keseyi goruruz sagsalim hayirlisiyla.. daha 3 binde olmadi, simdi vajinal bakar kesin :/
Aynen oldu kuzum randevum bir iki gün öne çekilmese bir ay olmuş olacaktı yani yaklaşık bir ay oldu valla tedirginlik merak her şey var sanki üniversite sınavına giriyorumbayağı oldu di mi cnm kontrole gitmeyeli.hayırlı haberlerle dönersin inşallah.git bebeşlerini bir gör bakalım
Aynen kuzum bir saat sonra çıkarız heralde evdenKilya cığım, akşama mı gideceksin kontrole?
Aa ne güzel bak ben 10+4 teyim yaklaşık 1 haftadır sırt bel komple ağrıyor. Kanama alanı olduğu için doktorum bana yatak istirahati vermişti belki hep yattığım için ağrıyordur bilemiyorum ama kötü düşünme rahmin büyüyor ve ağırlık merkezin belinden göbeğine doğru yer değiştiriyor. Bel ağrın sırt ağrın olması normal geliyor bana.11.hafta canım
Canım bana işte beş gün sonra bırak gibi direkt tarih verdiler o yüzden hiç bilemiyorum hatırlamıyorum daKizlar doktorum "prolutex gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanilacak" dedi. 10+0 da mı bırakacağım yoksa 11+0 da mı anlamadım cevapta vermediler siz nasıl yaptınız
bekliyorum cnm.başından beridir kendime söz vermiştim.kanda öğreneceğim diye istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.Amin canimSen de hala bekliyosun dimi, iyi dayanikli ciktin valla guzel haberler bekliyoruz senden de
sınav sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz o zamanAynen oldu kuzum randevum bir iki gün öne çekilmese bir ay olmuş olacaktı yani yaklaşık bir ay oldu valla tedirginlik merak her şey var sanki üniversite sınavına giriyorum
Aminn kuzum inşallahhhHayırlı olsun gozunaydin cnmmsağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun ins ...
Sıkışık gel dedi zaten canım, karından bakacak sanırım. İnsan herşeyi bilse de engel olamıyor kendine işte, sakinleştiriyorsunuz burda, saolun hepinizKanaman varsa vajinal bakmaya bilir kuzum. Benim kanamam ağrısız olmuştu ağrıyla çok ilgili değil aslında korkmasın gözün hemen.
Aynen karından bakacaktır o zaman. Ah kuzum olmaz mı hepimiz aynıyız o noktada. İnsan üzülmeden düşünmeden edemiyor çok doğalSıkışık gel dedi zaten canım, karından bakacak sanırım. İnsan herşeyi bilse de engel olamıyor kendine işte, sakinleştiriyorsunuz burda, saolun hepiniz
birşey yoktur inşallah canım kontrolüne çoksa bi acile git istersen ama ağrılar oluyor geneldeKızlar sabah beri ara ara karnıma bıçak saplaniyor sanki birde midem fazlaca bulanmaya başladı rahmin içi aciyor birazda bir sıkıntı yoktur bebeğimde dimihemen insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?