Insallah sayım daha da düşmemiştir canim endişeliyim ve de korkuyorum.Artik kismetBeslenmenede dikkat ettiysen hiç belli olmaz kuzum belki sürpriz yapar sana yumurtalartabi inşallah doğal yoldan kendiliğinden gelir bebiş yani elbette en güzeli o. Yaklaşık bir ay oldu bende bugün öğreneceğim inşallah her şey yolunda sağlıklıdırlar
Amin kuzum amin darısı sizlere olsunOhh çok şükür bunu da atlattık diyelim dimi kilyaaae darısı bizim başımıza inşallah,
Kahve 2 çok iyiymişSeyahat engeli de kalktı daha kim tutar
Cinsiyeti de net değilse söylememeleri en iyisi zaten bence. Ama %50 50 vermesi komik olmuş
Bu arada Samsunda da gök yarılıyor
Hadi bakalım bir dahakine kadar Allah içine ferahlık versin canım
çok şükür canım inşallah devamıda gelicek sağlıklaKeseyi gördükk canımmŞükürler olsun, hiçbir sorun yok dedi. Yolk’u da gördük,yeri güzel ortada dedi. Kanama alanı yok 5+0 diye hesapladı, blast transfer hesaplamasıyla aynı..haftaya bugün kalp atışını görüceğiz inşallah.. İlaçların hepsi 12. Haftaya kadar devam, oksaparla corasprin 34. Haftaya kadar kullanılacak dedi ama şimdilik haftaya kadar kullanma oksaparı dedi.. Daha bir sürü şey söyledi dikkat edilecek şeyler için. İnşallah yarın senden de güzel haberler alacağız, heyecanla bekliyorum, kaçta gideceksin?
Anlıyorum seni kuzum ama bak sayıdan da önemli olan kalite benim 8 den 3 e düştü üzülmüştüm ama ilkinde tek embriyo oldu. Bunda hepsi döllendi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınInsallah sayım daha da düşmemiştir canim endişeliyim ve de korkuyorum.Artik kismet
Masaallah ne güzel cinsiyet oranı güzelmiş yarı yarıyaKızlar ancak çıkabildik. Binlerce şükürler olsun bebekleri gördük iyiler. Biri aşırı hareketli biri hareketli değildi doktor kalbini dinledi hatta bir an korktum uyuyormuş yavrumsonra uyandı. Fetal DNA yaptırmadık doktor ultrason bulguları iyi diyince gerek görmedik bizde. İkili için kan aldılar ama. Tabii yanılma payı da çok yüksek ikilide dedi. Neyse hiç onu düşünmek istemiyorum Rabbim inşallah sağ Salim bedensel ruhsal olarak sağlıklı şekilde doğmalarını nasip etsin. Aşı olayını yapılanlarda olumsuz bulgu yok tamamen sizin inisiyatifinizde. Sonuçta uzun dönemde covid tinde aşının yan etkilerini bilmiyoruz. Siz hangisini daha korkutucu buluyorsanız ona göre karar verin. Sonuçta covid geçirince de hasar bırakma riski var dedi. Yaptırma taraftarı ama kesinde konuşamıyor açıkçası. Kronik hastalığın varsa kesinlikle öneririm yoksa da sizin kararınız bir şey diyemem dedi. İlaçlarımı kendi doktorum düzenleyecek onun için yarın arayıp bilgi verecekler. Kahve haftada bir iki içebilirsin seyahat edebilirsin sorun yok dedi. Çatlak kremini sordum bu haftalarda başlanıyor zaten başlayabilirsin sorun yok dedi. Açıkçası 12 hafta dolmadan önermiyorlarmış. Cinsiyet için yüzde elli kız yüzde elli erkek dedi yani erken dedi konuşmak için. Gösterdiler aslında ama erken yine de dedi. Konuşmak istemedi. Öyle kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. Aşırı gergindim şu an biraz rahatladım. Rabbime şükrediyorum. Sizlerden de Allah razı olsun
Maşallah gozunaydin sağlıkla devam etsin...Keseyi gördükk canımmŞükürler olsun, hiçbir sorun yok dedi. Yolk’u da gördük,yeri güzel ortada dedi. Kanama alanı yok 5+0 diye hesapladı, blast transfer hesaplamasıyla aynı..haftaya bugün kalp atışını görüceğiz inşallah.. İlaçların hepsi 12. Haftaya kadar devam, oksaparla corasprin 34. Haftaya kadar kullanılacak dedi ama şimdilik haftaya kadar kullanma oksaparı dedi.. Daha bir sürü şey söyledi dikkat edilecek şeyler için. İnşallah yarın senden de güzel haberler alacağız, heyecanla bekliyorum, kaçta gideceksin?
Benim haftaya cuma daha var heyecanla beklemek zorundayımEe bir sonraki randevu kimin
Çok sevindim canım artık rahatlamışsındır mental olarakKızlar ancak çıkabildik. Binlerce şükürler olsun bebekleri gördük iyiler. Biri aşırı hareketli biri hareketli değildi doktor kalbini dinledi hatta bir an korktum uyuyormuş yavrumsonra uyandı. Fetal DNA yaptırmadık doktor ultrason bulguları iyi diyince gerek görmedik bizde. İkili için kan aldılar ama. Tabii yanılma payı da çok yüksek ikilide dedi. Neyse hiç onu düşünmek istemiyorum Rabbim inşallah sağ Salim bedensel ruhsal olarak sağlıklı şekilde doğmalarını nasip etsin. Aşı olayını yapılanlarda olumsuz bulgu yok tamamen sizin inisiyatifinizde. Sonuçta uzun dönemde covid tinde aşının yan etkilerini bilmiyoruz. Siz hangisini daha korkutucu buluyorsanız ona göre karar verin. Sonuçta covid geçirince de hasar bırakma riski var dedi. Yaptırma taraftarı ama kesinde konuşamıyor açıkçası. Kronik hastalığın varsa kesinlikle öneririm yoksa da sizin kararınız bir şey diyemem dedi. İlaçlarımı kendi doktorum düzenleyecek onun için yarın arayıp bilgi verecekler. Kahve haftada bir iki içebilirsin seyahat edebilirsin sorun yok dedi. Çatlak kremini sordum bu haftalarda başlanıyor zaten başlayabilirsin sorun yok dedi. Açıkçası 12 hafta dolmadan önermiyorlarmış. Cinsiyet için yüzde elli kız yüzde elli erkek dedi yani erken dedi konuşmak için. Gösterdiler aslında ama erken yine de dedi. Konuşmak istemedi. Öyle kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. Aşırı gergindim şu an biraz rahatladım. Rabbime şükrediyorum. Sizlerden de Allah razı olsun
Hemşire senin yerine sormuş boşverAmin kuzum amin darısı sizlere olsunUzak mesafe için uçak ile yakın mesafe araba ile önerdi. Esprisine söyledi çok ısrarlı soranlar olunca öyle diyormuş doktor ben ısrarlı değildim hatta hiç düşünmedim desem yeridir. Hemşire merak etti sordu
Muayeneden önce benimde tansiyonum yüksek çıkıyor muayeneye girip çıkıyorum kafamdaki sorulara yanıt bulunca düşüyorTeşekkür ederim kuzum Allah razı olsun. Şu an gidip pasta yiyeceğim. Hak ettim o kadar gerginlik üstüne ilk gittim tansiyon aşırı yüksek çıktı o kadar kötüydüm…Rabbim kimseye sorun yaşatmasın
inşallah sağlıklı olurda canım korktum valla bu kadar fazla çıkınca şaşırdım ama olabiliyomuş sanırım 2 embriyo konmuştuAyy maşallah bu nasıl değeerrbeta’dan belli olmaz diyorlar ama belli ki ikiz
Kahve iki haftada toplam yaniOhh çok şükür bunu da atlattık diyelim dimi kilyaaae darısı bizim başımıza inşallah,
Kahve 2 çok iyiymişSeyahat engeli de kalktı daha kim tutar
Cinsiyeti de net değilse söylememeleri en iyisi zaten bence. Ama %50 50 vermesi komik olmuş
Bu arada Samsunda da gök yarılıyor
Hadi bakalım bir dahakine kadar Allah içine ferahlık versin canım
Kafana takıp stres yapma canım bebişide strese sokma bak ne güzel katlanmış yarında muayenen var inşallah güzel haberler alıp geleceksinçok şükür canım inşallah devamıda gelicek sağlıklaben bugün tsh baktırırken beta verdim vermez olaydım kafam allak bullak oldu 16800 çıkmış şoktayım çok yüksek sorun olurmu diye bu şekilde çıkanlarda olmuş inşallah sıkıntı yoktur yarın sabah 10.30 da kontrol
Kuzum benim şiddetli ağrım oldu ultrasonda iyi diyince sormak aklıma bile gelmedi. İnşallah sorun yoktur kuzum. Rabbim esirgesinMasaallah ne güzel cinsiyet oranı güzelmiş yarı yarıyasağlıkla gelsinler ins darısı bizlere bekledikçe insan kuruyor hafif ağrı olsa hemen en kötüsü akıla geliyor bugün hafif ağrılarım vardı şükür kalmadı ama insan panikliyor
Maşallah gozunaydin sağlıkla devam etsin...
Benim haftaya cuma daha var heyecanla beklemek zorundayımsenin ne zaman ?
Ben de ailemin yanına gideyim diyordum ama bakalım nasipHemşire senin yerine sormuş boşverkurbana Ankara niyeti var bizim de serbestmiş demek bakalım bizimki ne diyecek
Aynen kuzum çok şükür darısı bekleyene herkese olsunÇok sevindim canım artık rahatlamışsındır mental olarak
Kan sulandırıcı o kadar mı acıtıyor yaArkadaşlaaarrr, bu oksapar nasıl bi iğnedir allah aşkına canımdan can gittidün hemşire yapmıştı transfer sonrası, o anım heyecanıyla pek hissetmedim ama bugün kendim yapınca yandık dedim hergün bu acıyı nasıl çekiyorsunuz canım kızlarım
inşallah canım sağolKafana takıp stres yapma canım bebişide strese sokma bak ne güzel katlanmış yarında muayenen var inşallah güzel haberler alıp geleceksin
Amin canım inşallahAynen kuzum çok şükür darısı bekleyene herkese olsun
Oyyyyy çok sevindim kuzuşummmKızlar ancak çıkabildik. Binlerce şükürler olsun bebekleri gördük iyiler. Biri aşırı hareketli biri hareketli değildi doktor kalbini dinledi hatta bir an korktum uyuyormuş yavrumsonra uyandı. Fetal DNA yaptırmadık doktor ultrason bulguları iyi diyince gerek görmedik bizde. İkili için kan aldılar ama. Tabii yanılma payı da çok yüksek ikilide dedi. Neyse hiç onu düşünmek istemiyorum Rabbim inşallah sağ Salim bedensel ruhsal olarak sağlıklı şekilde doğmalarını nasip etsin. Aşı olayını yapılanlarda olumsuz bulgu yok tamamen sizin inisiyatifinizde. Sonuçta uzun dönemde covid tinde aşının yan etkilerini bilmiyoruz. Siz hangisini daha korkutucu buluyorsanız ona göre karar verin. Sonuçta covid geçirince de hasar bırakma riski var dedi. Yaptırma taraftarı ama kesinde konuşamıyor açıkçası. Kronik hastalığın varsa kesinlikle öneririm yoksa da sizin kararınız bir şey diyemem dedi. İlaçlarımı kendi doktorum düzenleyecek onun için yarın arayıp bilgi verecekler. Kahve haftada bir iki içebilirsin seyahat edebilirsin sorun yok dedi. Çatlak kremini sordum bu haftalarda başlanıyor zaten başlayabilirsin sorun yok dedi. Açıkçası 12 hafta dolmadan önermiyorlarmış. Cinsiyet için yüzde elli kız yüzde elli erkek dedi yani erken dedi konuşmak için. Gösterdiler aslında ama erken yine de dedi. Konuşmak istemedi. Öyle kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. Aşırı gergindim şu an biraz rahatladım. Rabbime şükrediyorum. Sizlerden de Allah razı olsun
E tamam daha düne kadar kahve aşeriyodun şükürKahve iki haftada toplam yaniyanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?