Insallah sayım daha da düşmemiştir canim endişeliyim ve de korkuyorum.Artik kismet

Amin kuzum amin darısı sizlere olsun Uzak mesafe için uçak ile yakın mesafe araba ile önerdi. Esprisine söyledi çok ısrarlı soranlar olunca öyle diyormuş doktor ben ısrarlı değildim hatta hiç düşünmedim desem yeridir. Hemşire merak etti sordu

çok şükür canım inşallah devamıda gelicek sağlıkla ben bugün tsh baktırırken beta verdim vermez olaydım kafam allak bullak oldu 16800 çıkmış şoktayım çok yüksek sorun olurmu diye bu şekilde çıkanlarda olmuş inşallah sıkıntı yoktur yarın sabah 10.30 da kontrol

Insallah sayım daha da düşmemiştir canim endişeliyim ve de korkuyorum.Artik kismet
Anlıyorum seni kuzum ama bak sayıdan da önemli olan kalite benim 8 den 3 e düştü üzülmüştüm ama ilkinde tek embriyo oldu. Bunda hepsi döllendi. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Masaallah ne güzel cinsiyet oranı güzelmiş yarı yarıyasağlıkla gelsinler ins darısı bizlere bekledikçe insan kuruyor hafif ağrı olsa hemen en kötüsü akıla geliyor bugün hafif ağrılarım vardı şükür kalmadı ama insan panikliyor
Maşallah gozunaydin sağlıkla devam etsin...
Ee bir sonraki randevu kimin
Benim haftaya cuma daha var heyecanla beklemek zorundayımsenin ne zaman ?

Çok sevindim canım artık rahatlamışsındır mental olarak

Hemşire senin yerine sormuş boşver kurbana Ankara niyeti var bizim de serbestmiş demek bakalım bizimki ne diyecek

Muayeneden önce benimde tansiyonum yüksek çıkıyor muayeneye girip çıkıyorum kafamdaki sorulara yanıt bulunca düşüyor

Kahve iki haftada toplam yani yanlış olmasın

Kafana takıp stres yapma canım bebişide strese sokma bak ne güzel katlanmış yarında muayenen var inşallah güzel haberler alıp geleceksin

Kuzum benim şiddetli ağrım oldu ultrasonda iyi diyince sormak aklıma bile gelmedi. İnşallah sorun yoktur kuzum. Rabbim esirgesin

Kan sulandırıcı o kadar mı acıtıyor ya

Oyyyyy çok sevindim kuzuşummm sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım şimdi rahat edebilirsin işte tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…