2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşım 38. Haftasında doğum yaptı ve kızı 2100 gr doğdu. Şuan Maşallahı var. Önemli olan sağlıklı olması doğduktan sonra kilo aldırırsın sen annesi Boş konuşanları duyma.
Evet ben de öyle düşünüypdum artık o kadar çok sordu ve uzattı ki kafama takar oldum sağlıkla versinler de kucağıma gerisi boş evet dediğin gibi doğduktan sonra da kilo alır zaten hep emziririm

37’ye yakın alırım dedi zaten 40’ı bekleten çok az doktor var Hepsi hemen alalım diyo gelişimi çok önemli benim için rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sağlıkla kucAgimiza alalim da minnoşlari gerisi bos. Takma kaynanani da benim de annem bir sürü sorun küstüm ohh. Lohusa kafasiyla bir de onlar hic cekilmiyor. Vur lohusaliga ac bayraklari. Bahane de var elindr

Sağlıkla kucAgimiza alalim da minnoşlari gerisi bos. Takma kaynanani da benim de annem bir sürü sorun küstüm ohh.
Ayyy valla zaten korkuyosun heycanlısın bir de trip çekemicem destek olsa sakin kalmamı sağlasa amenna bir de aklımda olmayan şeyler sokuyo ayyhh dediğin gibi sağlıkla gelsin de gerisi boş

Sağlıkla kucAgimiza alalim da minnoşlari gerisi bos. Takma kaynanani da benim de annem bir sürü sorun küstüm ohh. Lohusa kafasiyla bir de onlar hic cekilmiyor. Vur lohusaliga ac bayraklari. Bahane de var elindr
Hiç çekemicem çenesini eşime havale ettim o kızdı biraz zaten elim yüreğimde doğumu bekliyorum onun beni sakinleştirmesi lazım daha çok endişemi körüklüyor

Hiç çekemicem çenesini eşime havale ettim o kızdı biraz zaten elim yüreğimde doğumu bekliyorum onun beni sakinleştirmesi lazım daha çok endişemi körüklüyor
Bazen bayraklari acip susturmak gerekiyor. Biraz daha kafani attirirsa ac bayragi gitsin sonrasinda ay lohusaliktan stresten ne dedim bilmiyorum dersin

İdarenizle görüştüyseniz ne dediler bu duruma.Ben de çalışabilir raporu almak istiyorum ancak tepkilerinden ürküyorum idarenin
Benim koy okulu birleştirilmiş sınıf yetkili müdür var pek sıkıntı çıkarmaz daha konuşmadım haftada 1 gün okula gitme şartı getirdiler iste gidiş geliş sıkıntı olcak ama bisey olmaz o beş haftayı sonraya atmak icin katlanacaz mecbur

Senin kv Lohusalık tada susmaz depresyona sokar insanı. Hastaneye götürme hemşireler emzirirken yardımcı olur eşinden getir götür kaldırır oturtmaya yardım eder başında bık bık konuşan biri olmasın. Eve gelsin gelecekse eşine de tembih et annesini uyarsın çenesini tutsun. Yok sütün az bebek doymuyor gibi konuşmalarda yapar iyice stres okursun.

Cevap için teşekkürler.Benim hakkım olduğunu çok iyi biliyorum ancak idarem biraz ilginçtir benim.Benim derslerime kendileri girmeye karar vermişler müdürüm ve müdür yardımcım.Bir de branşları olmadığı halde.Şimdi bundan dolayı azıcık sinirlenecekler.Gerçi hiç hakları yok buna.Çünkü diğer branş öğretmeni arkadaşım ders istemesine rağmen ona ders vermediler.

Ben bebek için yumuşatıcı almıştım ama yine de pek kullanmamak daha iyi galiba. Benim deterjanım dalin. Ama sizlerin tavsiyesi ile Şimdi siveno bakıyorum onu da alacağım

Canım bitsey diyecem de yanlış anlama kayinvaliden kaç kilo dogurmani istiyor bebek bu yani belli bı kapasitemiz var 10 kilo doguramazsin çocuğu kaldiki solunum sıkıntısı olmadan doğmadı için dua edin eltimin oğlu 2300 doğdu 38 haftalikti kuveze bile girmedi bebek bu kiloyu sonrada alıyor zaten önemli olan sağlıklı doğması herkesin gönlünü yapamazsın geleli Allah'ın yaşamasını istediği bir can konusunda asla ki 3 kilo çok iyi bir rakam sakin stres yapma doğumu daha da erkene tetikleyebilir bu durum konuş eşinle yada direkt kayinvalidenle seni strese sokmasin yazık 2 canlı halinle bir de onları mi dusuneceksin

Evet okudum onu.Bizde de bir branş öğretmeni okula gitmeliymiş her hafta.Ben de sonraya aktarmak istiyorum.Sonuçta az bir zaman değil.Hem online dersimi ben idarecilerimden çok daha iyi yapıyorum.Onlarin benim derslerime girmeye hakları yok.Ne ücretli istemişler Ne diğer branş öğretmeni arkadaşa vermişler.Bir hafta benim sınıflarıma ders vermemişler.O kadar üzüldüm ki çocuklar bir hafta geriden gidiyor.Zaten ben idari iznimi geç başlamıştım.Şu beşinci sınıflar da açılınca maske ole ders anlatamam diye mecburen ayrılmıştım.Bakalim bugün arayacağım idareyi.Ne diyecekler acaba

Kilolu bebek sağlıklıdır düşüncesi hakim ne yazıkki. Oğlum doğduğunda annem küçücük göründü gözüme demişti küçük yenidoğan bebeğin görüntüsünü unutmuşsun anne demiştim. Öyle uzun zamandır yeni doğan görmeyince insanın gözüne az görünüyor. Karnımız belli kapasitemiz belli. Bebeği 4.5 kilo olan bir hamile gördüm aman allahım karnımı sevdim hemen minnacık. Oda aşırı yani yürüyemiyor kadın nefesi daralmış. Herşeyin normali en güzeli. Sağlıklı olması daha önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…