2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende de oluyor arada öyle zamanlarda yapmıyorum hiçbir şey zaten bebek doğunca bugün canım istemiyor aman birşey yapmayım diyemeyeceğiz bazı zamanlarda da çok enerjik oluyorum ama o da en fazla 1 saat sürüyor.
günaydın kızlar, bugün üstümde bir mutsuzluk bıkkınlık var valla canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

Kızlar muhendisinoglu bebek şampuanlarını paylasmis ben halallesi almıştım yakın arkadaşım kullanıyordu bebişin hiç konagi oluşmamıştı bi de içeriği iyi diye tercih ettim kokusu da çok güzel portakallı gibi

Eklentiler

• Screenshot_20201208-132611_Instagram.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 52
hipp aldim bende bakalim memnun kalacak miyim

kizlar merhabalar cantalariniz valizleriniz hazirmi benimki daha hazir degil
Ben çantaya girecek malzemeleri yıkadım, liste yaptım ama daha yerlestirmedim. Hiç halim yok sanki yapmaya. Hepsi hepsi 10 dk sürecek ama üşengeclik aldı başını gitti

Kızlar ben cantaya sadece mama koymadım alan var mı ne alsam bilemedim lazım olur mu hastanede sütüm falan gelmezse memeyi almazsa
ben alcam canim ilk bebegimde sutum 4cu gun geldi dakika basi gelib bebegi beslemek icin goturuyolardi ne veriyolar nekdr veriyolar bi bilgim yoktu altini a bezlemeyede goturmelerine izin vermiycem ilk cocukta eve geldik cocugun altini bi actim sirtina kadar pisik bez mam

Kızlar ben cantaya sadece mama koymadım alan var mı ne alsam bilemedim lazım olur mu hastanede sütüm falan gelmezse memeyi almazsa
Mamayı hastaneden veriyorlar hemşireler hazırlayıp. İhtiyaç olursa eczaneden bi koşu alan olur. Ama ben çantaya koyacağım süt tamamen inip çoğalan kadar sarılık olmasın diye vermeyi düşünüyorum sezeryan da süt geç geliyor. Senin normal olursa sütün hemen gelebilir

4 gün içinde mama vermişmiydin

Hangi marka mama alacaksiniz,? Ben de sadece mama, biberon, emzik koymadım... Kararsız kaldım ama tedbirli olmakta fayda var sanirim

Ben Hipp combiotic almıştım henüz koymadım ama ondan koyacağım. Ablam doğurduğunda sütü gelmemişti hemşireler inatla mama vermiyolardı emzirmesi gerekiyor diye ama ablamın artık emzirmeye mecali kalmamıştı resmen yalvarmıştık mama verin diye o yüzden uğraşamam kimseyle çocuğun aç kalmasından iyidir.

Kızlar normal hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor ya, peki cennet hurması dediğimiz büy0k turuncu hurmada da aynı etki var mı ben düşünmeden yedim az önce ama bi sıkıntı olmasın

Ne veriyolar acaba ben yinede kendim yanıma koysam daha güvenli olur sanki

Bende sma alıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…