2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben cantaya sadece mama koymadım alan var mı ne alsam bilemedim lazım olur mu hastanede sütüm falan gelmezse memeyi almazsa
Golden goat tavsiye etmislerdi ondan almistim ilk kizimdada hic gaz sorunumuz olmamisti kabiz olmadi ucuncu gun geldi sutum sorunsuz gazsiz sancisiz kullandik keci sutu icerikliydi

gbbc canım sevindim bu gittiğin doktorlardan daha güzel şeyler işitmişsin önemli olan da bu ,bu süreçte.

Kızlar normal hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor ya, peki cennet hurması dediğimiz büy0k turuncu hurmada da aynı etki var mı ben düşünmeden yedim az önce ama bi sıkıntı olmasın
eğer öyle olsaydı benim çoktan doğurmam gerekirdi.Kaldı ki hurma sa bende etki etmemişti 40+2'de doğurmuştum.

Ben çok severim sürekli de yiyorum aynı etkiyi göstermiyordur bence

eğer öyle olsaydı benim çoktan doğurmam gerekirdi.Kaldı ki hurma sa bende etki etmemişti 40+2'de doğurmuştum.
Ay iyi kızlar rahatladım bari. Zaten erken gelmesin içerde kalsın diye bi ton ilaç kullanıyorum durduk yere kasılmaları tetiklemeyeyim dedim

Ne veriyolar acaba ben yinede kendim yanıma koysam daha güvenli olur sanki
Yenidoğan yoğunbakımında bebeklere mama veriyorlar 3 saatte bir ordan hazırlamış getirmişti yanıma almamıştım çünkü. Aptamil verdim demişti ama o bizi kabız yaptı. Hatta eşime dediler Aptamil alın diye. Aldık ama kullanmadık. Hipp almıştık onu daha rahat içmişti

mamayı hastane veriyormuş sütüm gelmezse. ama hangi mama bilmiyorum. almayacağım o yüzden. hastane çok işlek caddede etrafında eczane de bol market de. eşim gider alır bir aksilik olursa dedim.
benim de çantada tek bir eksiğim kaldı depend.
hiçbir yerde M veya S beden bulamadım büyük boyu da çok büyüktür diye almak istemiyorum.

Aynen keyfini çıkar ararsın bu günlerini filmde aç hatta

Yat gülüm bosver çok arayacaksın bu günlerini bende sağlık ocağına gidip geldim bir güzel karnımı doyurdum üstüne iki bardak kızılcık suyu içtim üstüne kakaolu puding yapmıştım onu yedin ancak kesti uyuyasim var şuan uyuyabilirim

ay valla yaaa minnoşun da ara ara hareket ettiğini hissediyorum içim rahatlıyor.
valize son konacaklar, ütülenecekler var. mutfak dağınık, nevresimi değiştirmem lazım
ama koca bir
Amaaaaan dedim. akşamüstü kayınvalidem gelicekmiş o gelince yaparız birlikte saldım.
bu arada ben de kızılcık marmelatı yiyorum inanılmaz güzel wcye çıkarıyor kızlar bilginiz olsun. hafif hemoroid başlangıcı vardı onu da geçirdi.

selam kızlar ,

bende artık eksikleri tamamladım sayılır beşik de geldi bugün :) ne güzel heyecanlar bunlar bebeğimi elime aldığım günü hayal ettikçe çok mutlu oluyorum bebekleri pek ilgim olmazdı şimdi hep yeni doğan bebeklere bakıyorum internetten :)
hamilelik güzelde hareketlerim kısıtlı hemen yoruluyorum çok kilo aldım
kendimi çok kötü hissediyorum ödem de cabası kendimi berbat hissediyorum hatıra olsun diye arkadaşlarım fotoğraf çekin dediler ama içimden hiç gelmiyor gıdım çıktı vs photoshop la bir şeyler yaparlar herhalde ama inş doğumdan sonra eski halime dönerim , yanaklarım da boynumda da isilik gibi sivilceler çıktı resmen depresyon saçlarımı ne kestirdim ne boyattım bebeğe zarar verir diye iyice çirkin hissediyorum

Kızlar normal hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor ya, peki cennet hurması dediğimiz büy0k turuncu hurmada da aynı etki var mı ben düşünmeden yedim az önce ama bi sıkıntı olmasın
ben hep yiyorum cennet hurmasi cok severim hergun 1 tane yiyorum ciktigindan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…