2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar normal hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor ya, peki cennet hurması dediğimiz büy0k turuncu hurmada da aynı etki var mı ben düşünmeden yedim az önce ama bi sıkıntı olmasın
Her gün bı tane yiyorum bence ikisi çok farklı meyveler sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Canım netten dependin yorumlarına bı bak istersen ona göre bedenini al ben 80kiloyum şuan büyük beden alıcam

Bu arada kızlar eğer sütünüz hemen gelmezse duş alın göğsünüze ve sırtınıza masaj yapın benimde sütüm yoktu bu şekilde geldi

Kızlar normal hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor ya, peki cennet hurması dediğimiz büy0k turuncu hurmada da aynı etki var mı ben düşünmeden yedim az önce ama bi sıkıntı olmasın
Ben her gün bir tane yiyorum, kuru hurma gibi değil etkisi. Aynı zamanda kabızlığada iyi geliyor, çok abartmadan günde bir tane yiyebilirsiniz.

Evet bende kan ilacı içiyorum kabız yaptı gibi beni ondan kaynattim da içeyim dedim...
Afedersiniz büyük tuvaletimin rengi bile değişti ya haptan sonra ama kanım düşün içiyorum mecbur
Pekmezin içine limon sıkıp onu da sabahları yiyorum yükselir inşallah

Canım netten dependin yorumlarına bı bak istersen ona göre bedenini al ben 80kiloyum şuan büyük beden alıcam
kuzum benim sadece göbeğim var arkadan hamile olduğum bile belli değil. 63 kiloyum büyük bedeni asla düşünmüyorum o yüzden bol gelsin istemem belki orta boy alırım.

evet ben de kan ve demir hapı kullanıyorum dediğin gibi tuvaletimin rengi bile değişik ne zamandır. ama kızılcık marmelatı yemeye başladığımdan beri kabızlığım gitti rahat ettim.

Kızlar ben böyle küçük boy valize hurclar aldim direk hemşireye verilcek olani ayrı hurca koydum bezlerini battaniyelerini ve alt üst takımlarını ayrı hurclara koydum kendime üç takım pijama koydum terlik taç iç çamaşırı gogus pedi falan koydum sonra bir de çantası var onu da goturcem içini doldurdum onun da

Eklentiler

• 20201208_170754.webp
    39 KB · Görüntüleme: 111
  • 20201208_170513.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 110
Sütün gelene kadar mama verdin mi cnm. 2 satte bir
Verdim..sutum cok az geliyordu..basta istemedim cok direttim ama esim yenidogan da saglik personeli isin ehli olmus artik bilurubinleri yukselir yormayalim hem emzir hem mama verelim dedi ama 5 cclik enjektoru gogus ucumun yanina koyduk memeyle beraber emiyormus gibi cekti az az damla damla o cok onemli biberon kullansaniz bile ucu cok az acik olsun kolaya alisirsa meme reddi oluyor

Ben L aldım diğerlerinden bulamadığımdan şuan 64 kiloyum iyi ki öyle almışım gözüme bi küçük gözüktü

Nerden aldın canım hurçlarını

Benimde bu boyda valizim var hepsi sığmazsa bebek çantasına da koyarım hurçta iyi bı fikir olmuş

Aynen ben de mamaya karşı değilim, anne hele ki sezaryen olmuşsa sütün gelmesi 2-3 günü bulabiliyor. Bebeğin verdiği gramları takviye etmesi ve sarilik olmaması için mama kurtarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…