- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.321
Benim ikinci gebeligim bu, ilk gebeligimde hastanedeki fotoğrafçı çekmişti doğumda ve hemen doğum.sonrasi. bende ne makyaj var ne bir şey, tek.iyi yanı fazla kilolu değildim, şişliğim de yoktu. Ama bebeğim bembeyaz pamuk gibi bense kapkarayim resimlerde :) bari 2. gün çekseydi ne photoshop ne bir şey baya sokaktan geçen biri çekmiş gibiydi. Bu yüzden hic beğenmedim resimleri ve içimde kalmisti. Ama simdi hastaneye fotografci almıyorlar. Eve çağırmak da ne biliyim...Pandemi nedeniyle gelen olmaz diye ne oda süslemesi ne başka bir şey çok kararsız kaldım. Bebek şekeri de yaptırmadım. Kime vereceğim diye düşünüyorum.selam kızlar ,
bende artık eksikleri tamamladım sayılır beşik de geldi bugün :) ne güzel heyecanlar bunlar bebeğimi elime aldığım günü hayal ettikçe çok mutlu oluyorum bebekleri pek ilgim olmazdı şimdi hep yeni doğan bebeklere bakıyorum internetten :)
hamilelik güzelde hareketlerim kısıtlı hemen yoruluyorum çok kilo aldım
kendimi çok kötü hissediyorum ödem de cabası kendimi berbat hissediyorum hatıra olsun diye arkadaşlarım fotoğraf çekin dediler ama içimden hiç gelmiyor gıdım çıktı vs photoshop la bir şeyler yaparlar herhalde ama inş doğumdan sonra eski halime dönerim , yanaklarım da boynumda da isilik gibi sivilceler çıktı resmen depresyon saçlarımı ne kestirdim ne boyattım bebeğe zarar verir diye iyice çirkin hissediyorum
Ben de bu takıma bayıldım 400 tlydi alacaktım vazgeçtim hem hava soğuk olur diye hem de kilo verdikten sonra emanet gibi durur diye evde gömlek geceliğim vardı saten yakası dantelli ceyizdenBenim kararsız kaldığım bir konu var, daha önceki doğumumda gül kurusu renginde gecelik ve sabahlık takımı almıştım. 1-2 kez giydim dantelli ve modeli güzel. 2 takım da ekru renkte yine dantelli lohusa pijama takımım var. Mavi renk almaya gerek var mı, maviyi de pek yakistiramam kendime. Gül kurusu olanı giysem erkek çocukta abes mi olur? Magic formun şu modelini beğendim ama pahalı geldi. Sadece sabahlik 209 TL. Ben en az 1 sene ücretsiz izin alacağım için ancak gerekli şeyleri almam lazım.
ben hep yiyorum cennet hurmasi cok severim hergun 1 tane yiyorum ciktigindan beri
Ocak annelerinin hepsi de yiyormuş maşallah ☺☺ tamam korkmama gerek kalmadı baya kişiden tescillenmiş oldumHer gün bı tane yiyorum bence ikisi çok farklı meyveler sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Ben trendyoldan aldım orada bedenleri var canım. Henüz elime gelmedi kargodakuzum benim sadece göbeğim var arkadan hamile olduğum bile belli değil. 63 kiloyum büyük bedeni asla düşünmüyorum o yüzden bol gelsin istemem belki orta boy alırım.
Benim çeyizim de yepyeni duruyor ama hem small beden hem de saten. Onu giyemem. Bu takımı kayinvalidem ya da annem hediye etse ne güzel olurdu. Daha hiç bir şey almadılar. Ne bebeğe ne de bana...Ben de bu takıma bayıldım 400 tlydi alacaktım vazgeçtim hem hava soğuk olur diye hem de kilo verdikten sonra emanet gibi durur diye evde gömlek geceliğim vardı saten yakası dantelli ceyizdenkayınvalidem o sıra benim 50 kg olduğuma inanmayıp büyük beden almıştı kırk yılın başında fesatlığı işe yaradı onu giymeyi düşünüyorum sonra daralttırırım bence uygun bişey bak hızla kilo vereceksin
Arkadaşım ne gerek var israf değil mi?İlla ki fotoğraf falan çekilecekseniz ekru olan takimlarinizdan giyersiniz.Boşverin almayın.Ben bu tür bir takım bile almadım.Gayet sıradan iki tane pijama takımı aldım.Ne taç yaptırdım ne terlik.Onun yerine daha yararlı şeylere para vermeyi tercih ediyorum.Mesela ben bu tür ürünler almak yerine o parayı yenidogan çekimine ayırmak istiyorumBenim kararsız kaldığım bir konu var, daha önceki doğumumda gül kurusu renginde gecelik ve sabahlık takımı almıştım. 1-2 kez giydim dantelli ve modeli güzel. 2 takım da ekru renkte yine dantelli lohusa pijama takımım var. Mavi renk almaya gerek var mı, maviyi de pek yakistiramam kendime. Gül kurusu olanı giysem erkek çocukta abes mi olur? Magic formun şu modelini beğendim ama pahalı geldi. Sadece sabahlik 209 TL. Ben en az 1 sene ücretsiz izin alacağım için ancak gerekli şeyleri almam lazım.
Çok doğru söylediniz bende aynı fikirdeyimArkadaşım ne gerek var israf değil mi?İlla ki fotoğraf falan çekilecekseniz ekru olan takimlarinizdan giyersiniz.Boşverin almayın.Ben bu tür bir takım bile almadım.Gayet sıradan iki tane pijama takımı aldım.Ne taç yaptırdım ne terlik.Onun yerine daha yararlı şeylere para vermeyi tercih ediyorum.Mesela ben bu tür ürünler almak yerine o parayı yenidogan çekimine ayırmak istiyorum
Bende doğurmak istiyorum artıkKzlar Doğurmak istiyom artk 37+4 olduk bu zamana kadar hep gelcek diye korkardm simdi gelsin istiyom ne bi sancı ne bi agrı
Valize sığmadı sagma makinasi da almıştım onu da koydum onu mu alsam bunu mu derken sığamadım çantayı da doldurdum bir gece için çok fazla ama yine de koydum çoğu şeyiBenimde bu boyda valizim var hepsi sığmazsa bebek çantasına da koyarım hurçta iyi bı fikir olmuş
Aaa ben de aynısından aldımm çok işe yaradı gerçekten.Kızlar ben böyle küçük boy valize hurclar aldim direk hemşireye verilcek olani ayrı hurca koydum bezlerini battaniyelerini ve alt üst takımlarını ayrı hurclara koydum kendime üç takım pijama koydum terlik taç iç çamaşırı gogus pedi falan koydum sonra bir de çantası var onu da goturcem içini doldurdum onun da
Hepsiburadadan almıştım canim indirimdeydi fiyatı biraz yukselmis trendyolda da benzerleri vardıNerden aldın canım hurçlarını
Sen bilirsin canım Doğumdan sonra hemen zayıflamayacağız en azından bi paket gideryaaa cidden mi ben de 63 kiloyum bilemedim bak şimdi L çok büyük olur diye düşünmüştüm
Ayyyy hayatta almazlar yani bizimki almaz lohusa iç çamaşırı istedim kayınvalidemden kırk şey işittim o neymiş nerde satılıyomuş şimdiye kadar hiiiçç duymamış böyle şeyleri o bilmezmiş amaann kendi bütçene göre yapacaksın her şeyiBenim çeyizim de yepyeni duruyor ama hem small beden hem de saten. Onu giyemem. Bu takımı kayinvalidem ya da annem hediye etse ne güzel olurdu. Daha hiç bir şey almadılar. Ne bebeğe ne de bana...
Ben de bunun pembesini aldım çok şey alıyo en küçüğü bile bir sürü şey aldı hem çok pratik bir tane de kirliler için boş boydum indirimdeyken almıştım o zaman çok uygunduHepsiburadadan almıştım canim indirimdeydi fiyatı biraz yukselmis trendyolda da benzerleri vardı
Onla beraber bende sisiyorum 50 kilodan 71 oldum ayaga kalkamiyom çıksın ben ona kilo aldırrmÖyle düşünme cnm 2 haftada nerden baksan 400-500 gram alır. Az daha sık dişini o geleceği zamanı bilir:)
Al benden de okadar icim şisti hayırlısıyla bi dogsunlarda kurtulakBende doğurmak istiyorum artık. Uykular haram oldu. Geceler çok sıkıntılı. Tüm gece suyum gelirse diye düşünüp durdum . Yana dönemiyorum artık. İki haftam kaldı ama geçmiyo günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?