2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ikinci gebeligim bu, ilk gebeligimde hastanedeki fotoğrafçı çekmişti doğumda ve hemen doğum.sonrasi. bende ne makyaj var ne bir şey, tek.iyi yanı fazla kilolu değildim, şişliğim de yoktu. Ama bebeğim bembeyaz pamuk gibi bense kapkarayim resimlerde :) bari 2. gün çekseydi ne photoshop ne bir şey baya sokaktan geçen biri çekmiş gibiydi. Bu yüzden hic beğenmedim resimleri ve içimde kalmisti. Ama simdi hastaneye fotografci almıyorlar. Eve çağırmak da ne biliyim...Pandemi nedeniyle gelen olmaz diye ne oda süslemesi ne başka bir şey çok kararsız kaldım. Bebek şekeri de yaptırmadım. Kime vereceğim diye düşünüyorum.

Benim kararsız kaldığım bir konu var, daha önceki doğumumda gül kurusu renginde gecelik ve sabahlık takımı almıştım. 1-2 kez giydim dantelli ve modeli güzel. 2 takım da ekru renkte yine dantelli lohusa pijama takımım var. Mavi renk almaya gerek var mı, maviyi de pek yakistiramam kendime. Gül kurusu olanı giysem erkek çocukta abes mi olur? Magic formun şu modelini beğendim ama pahalı geldi. Sadece sabahlik 209 TL. Ben en az 1 sene ücretsiz izin alacağım için ancak gerekli şeyleri almam lazım.

Eklentiler

• Screenshot_20201208-195041.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 77
Ben de bu takıma bayıldım 400 tlydi alacaktım vazgeçtim hem hava soğuk olur diye hem de kilo verdikten sonra emanet gibi durur diye evde gömlek geceliğim vardı saten yakası dantelli ceyizden kayınvalidem o sıra benim 50 kg olduğuma inanmayıp büyük beden almıştı kırk yılın başında fesatlığı işe yaradı onu giymeyi düşünüyorum sonra daralttırırım bence uygun bişey bak hızla kilo vereceksin

Kızlar bugün son kontrolümüze gittik doğum cumartesi saat 09:00’da aman allahım covid testi beni mahvetti beynime kadar soktu gözlerimden yaş geldi bebeğin kilosuna yine 2,5 dedi geçen haftada öyle demiştiniz dedim bebeğiniz minyon en fazla 2,600 doğar dedi çok üzüldüm ben de 10 gün var 3 ‘e yaklaşırız diyodum haftasıyla uyumlu takma kafana kiloyu dedi

Benim çeyizim de yepyeni duruyor ama hem small beden hem de saten. Onu giyemem. Bu takımı kayinvalidem ya da annem hediye etse ne güzel olurdu. Daha hiç bir şey almadılar. Ne bebeğe ne de bana...

Arkadaşım ne gerek var israf değil mi?İlla ki fotoğraf falan çekilecekseniz ekru olan takimlarinizdan giyersiniz.Boşverin almayın.Ben bu tür bir takım bile almadım.Gayet sıradan iki tane pijama takımı aldım.Ne taç yaptırdım ne terlik.Onun yerine daha yararlı şeylere para vermeyi tercih ediyorum.Mesela ben bu tür ürünler almak yerine o parayı yenidogan çekimine ayırmak istiyorum

Canım sabahları 4-5 tane yumurta haşlayıp beyazını ye. Son anda yapabileceğin takviye kilo aldırıcı bu olabilir. Allahım yardımcın olsun. Güzel haberler ver bizlere.

Çok doğru söylediniz bende aynı fikirdeyim

Kzlar Doğurmak istiyom artk 37+4 olduk bu zamana kadar hep gelcek diye korkardm simdi gelsin istiyom ne bi sancı ne bi agrı
Bende doğurmak istiyorum artık . Uykular haram oldu. Geceler çok sıkıntılı. Tüm gece suyum gelirse diye düşünüp durdum. Yana dönemiyorum artık. İki haftam kaldı ama geçmiyo günler

Benimde bu boyda valizim var hepsi sığmazsa bebek çantasına da koyarım hurçta iyi bı fikir olmuş
Valize sığmadı sagma makinasi da almıştım onu da koydum onu mu alsam bunu mu derken sığamadım çantayı da doldurdum bir gece için çok fazla ama yine de koydum çoğu şeyi

Aaa ben de aynısından aldımm çok işe yaradı gerçekten.

Benim çeyizim de yepyeni duruyor ama hem small beden hem de saten. Onu giyemem. Bu takımı kayinvalidem ya da annem hediye etse ne güzel olurdu. Daha hiç bir şey almadılar. Ne bebeğe ne de bana...
Ayyyy hayatta almazlar yani bizimki almaz lohusa iç çamaşırı istedim kayınvalidemden kırk şey işittim o neymiş nerde satılıyomuş şimdiye kadar hiiiçç duymamış böyle şeyleri o bilmezmiş amaann kendi bütçene göre yapacaksın her şeyi

Hepsiburadadan almıştım canim indirimdeydi fiyatı biraz yukselmis trendyolda da benzerleri vardı
Ben de bunun pembesini aldım çok şey alıyo en küçüğü bile bir sürü şey aldı hem çok pratik bir tane de kirliler için boş boydum indirimdeyken almıştım o zaman çok uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…