2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben çantaya girecek malzemeleri yıkadım, liste yaptım ama daha yerlestirmedim. Hiç halim yok sanki yapmaya. Hepsi hepsi 10 dk sürecek ama üşengeclik aldı başını gitti
Kızlar Merhaba hastane çantası liste değerinizi veya yaptıysanız fotoğraflarını paylaşır mısınız bize de fikir olur?
Özellikle tecrübeli annelerin yardımlarına ihtiyacımız olabilir yoksa benim gibi tecrübesiz anneler dolduracak galiba
Golden goat tavsiye etmislerdi ondan almistim ilk kizimdada hic gaz sorunumuz olmamisti kabiz olmadi ucuncu gun geldi sutum sorunsuz gazsiz sancisiz kullandik keci sutu icerikliydi
Evet bnde onun almaya niyetlendim. anne sütüne en yakın süt keçi sütü olduğunu söylüyorlar ve yerli üretim.
Hastanede biberonla mı mama verilir yoksa şırıngayla falan mı?biberonu çantaya koymaya gerek olur mu? Çok tecrübesizim ve coronadan dolayı kimseden faydalanamıyorım da

Kızlarr elektrikli salıncak aldınız mı ? Öne doğru sallanan mı tercih ettiniz yana doğrumu ? Çok kararsızım
Ben gerekli olursa alacam kuzu yorumları okudum bazıları çok memnun bazıları gereksiz demiş eğer bebek durmazsa ihtiyaç olursa alacam kullanmazsak üzülürüm dolap uygulamasında 2. El çok var öyle belirli bir kiloya kadar taşıyomuş herkes bi süre sonra satılığa çıkarmak zorunda kalmış aslında ordan da düşünülebilir

Bende letgodan bakıyorum sıfırlar baya uçuk bazıları çok iyi yazmış bazıları sevmedi yazmışlar bende karar veremdim birde yana doğru sallanan öne doğru sallanan varmış

Benim de ilk doğumdan ekru gecelik sabahlik takimim var dantelli onu sadece fotoğraf çekerken giymeyi düşünüyorum çünkü cok da rahat olmuyorlar danteller rahatsız ediyor. Pijama daha kullanışlı aslında. Annem bu sefer erkek diye mavi gecelik almış bana gidip pijama takimi ile değiştirdim kış günü sıcacık tutsun rahat olsun en güzeli. Pudrali kremli bir pijama takimim daha var evde giyerim onu da kim görecek

Biz ilk doğumda kendimiz odayi susleyip kendimiz fotoğraf çekmiştik kapi susu terlik lokum paketi falan yaptırmıştık. Süsleme modasi yeni başlıyordu çok alternatif yoktu. Bunda eşim organizasyoncuya susletmeyi hayal ediyordu benden hevesli bu konularda pandemi yüzünden gerek yok dedim ben de. Kendime bir şey yaptirmadim sadece bebeğe yastik kapi süsü sipariş verdik bir kutu da çikolata badem şekeri aliriz yeter. Hiçbir şey yapmayinca da vicdanim rahat etmedi açıkçası

Bu kapi süsü yastiktan soyledik bizimki Ömer olacak daha yeni sipariş verdik ulaşmadi ama fiyat olarak hesapli bence düşünülebilir. Bazi şeyler de bir kere oluyor o çocuk için, hatira olarak kalir ilerde fotoğraflarını görünce mutlu oluruz

Eklentiler

• IMG-20201206-WA0012.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 80
Avakado salatası yapın çok faydasını göreceksiniz, bebeğe çok güzel kilo aldırıyor. Sizin ve bebişin sağlığıyla kucağınıza alın inşallah

Bana da aynısını diyor doktor canım minyon bi bebek 3 ü geçeceğini sanmıyorum dedi dün.şimdi 2460 gr mış 2.5 u geçsin gerisi sıkıntı değil dedi ama ben yine de bi 3 olsun istiyordum..sağlıklı olsunlarda napalım zayıf olanlarda doğunca çabuk gelişirmiş

Kızlar idrar tahlilimde protein kaçağı çıktı. Şimdi 24 saatlik bir tahlil daha istedi doktor.böyle bi şey yaşayan var mı aranızda? Pek bi açıklamada yapmadı diğer tahlilide yapalım ona göre bakalım dedi.

benim arkadaşımın başına geldi canım. geç fark edildi, bebeği aldılar apar topar ve küvezde kaldı bebek 10 gün. şu an 3 yaşında ve maşallah dünya zekisi bir çocuk. ama ihmal edilecek bir şey değil.
hamur işi yeme bol su tüket.

M manifestoo canım bu tür şeyler biraz bütçe biraz heves meselesi bütçe yeterliğe alır yaparsın ama bence gereksiz elinde idare edebilecegin bi takımın var şu ekonomide bütçeyi sıkı tutmak gerek bak yasaklar bizi hemen vurdu ayin ortasi gelecek daha maaşı alamadibende kızımdan kalan pembe gecelegi yedek olarak koyacam zaten hastaneye ziyaretçi almıyorlar bide krem rengi gecelik pijama takımı aldım oldu bitti

Idrari doktorun mu istedi canm yoksa sen herhangi bi rahatsizliktan dolayi mi verdin

Kizlar ben bu kaburgalar yuzunden yatamiyom ya batiyolar bana napacam bilemiyom dün yarim uzanmisim belden yikarisini yuksek tutmaya calistim ama bu seferde boylr yatamadim cok uykusuzum

Yaa sıkıntılı bi şey o zaman bu.ilk defa duydum bende böyle bi şeyi inşallah çıkmaz bi şey

Olsun canım sağlıklı olsunda önemlisi o.İnşallah benim bebişte bu kiloya gelir.Eşim diyo 2.5 kiloyu geçsinde yeter.Benim oğlumda 2.700 doğdu ama şimdi maşallah beni geçicek artık.Bana diyolardı o zaman ayy işte çok zayıf çok çabuk hastalanır falan die.Ama bebekken bir kere doktora gittiğimizi hatırlamam hastalıktan dolayı.Bana öyle diyenlerden biri 2 çocuğunuda 4 kilo doğurdu ama çocukları en ufak bi bişeyde hemen hasta oluyolar valla sürekli hastanedeler yaz kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…