2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaa sıkıntılı bi şey o zaman bu.ilk defa duydum bende böyle bi şeyi inşallah çıkmaz bi şey
moralini bozmak istemem ama sıkıntılı bir durum gerçekten. tabi önlem alınınca hiçbir kalıcı hasar bırakmaz ne bebekte ne sizde takibi çok önemli. ama bebeği erken almak isteyebilirler ya da bebeğin bir süre küvezde kalmak zorunda olabilir. tabi bu en kötü senaryo. sen içini ferah tut.

hnnshn bak dediğim gibi arkadaşımınki fark edilmemiş uzun süre o yüzden apar topar sezeryan oldu bebek küveze alındı. sizinki gibi baştan anlaşılmadı.
muhtemelen perhiz verecek sana korkma.

hnnshn bak dediğim gibi arkadaşımınki fark edilmemiş uzun süre o yüzden apar topar sezeryan oldu bebek küveze alındı. sizinki gibi baştan anlaşılmadı.
muhtemelen perhiz verecek sana korkma.
İnşallah öyle olur canım teşekkür ederim .biraz araştırdım yüksek tansiyon ve ödem eşlik ederse sıkıntılıymış sanırım.bende çok şükür diğer ikisi hiç yok.İnşallah yarınki test sonucu iyi çıkarda rahatlarım

aynen canım bol su tüket hamur işini tatlıyı da kes bir süre. haberini ver mutlaka.

Ellerim ve ayaklarım çok fena şişmiş kızlar resmen zonklamasından uyuyamadım. İlk defa ellerim şişti biraz korktum açıkcası resmen parmaklarımı zor kapatıyorum. Akşam turşu yemiştim uzun bi aranın ardından ondan mı olmuştur

Boyle düşündüğümüz icin bu gidisle kalcaz 40 41 haftaya
Benim ilkinde 38 hafta doldu hala belirtim yoktu kardeşim de öğretmen bir hafta sonra gidecekti, o gitmeden doğsun diye karnimi sevip gel kızım gel kızım diyerek evde yürüdüğum günun gecesi suyum geldi38+3 olmuştuk geleceği mi vardı annesini mi dinledi bilemiyorum Bunda daha ağır geçiriyorum doktor 38+3e gün verdi ama keşke 37 de falan gelse benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…