- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.221
Aslinda var soluma yatinca uyiyamiyorum. Sagima donecem ille mide asidim agzimda sürekli cok da merak ediyorum ama yeni yila atlarsa iyi olacak Büyük oglum da ocak dogumlu cok rahat olmuştu okula baslamasi filan küçük bey de Ocak ayina atlasin istiyoruz da bakalim biZim degil onun sozu gececek tabi. Doğum baslarsa durdurmam alirim dedi Dr umama senin doğurasın yok benim de tam tersi çok doğurasım var
Ben kullandim canm kizimda cok iyi pişige cok yagli zaten minnacik suruyon bi kere surmem yeterli oluyodu pisigi hemen geciyoduKızlar bu sudocream ne işe yarıyor bebek bakım kremiymiş pişik için kullanılıyor herhalde
Kullanan ya da kullanacak olan var mı doğal içerikli mi acaba
Ya ben o kadar rahatım ki
Korkma canım tekrar çatı muayenesi yapmaz tahminimceevet yiyorum günde 3-5 tane falan. yarın kontrolüm var yine. bakalım ne olacak? bir yanım korkuyor bir yanım hemen olsun bitsin derdinde...
ama sancım yüksek çıkarsa gel bir bakalım açılman var mı diyecek.Korkma canım tekrar çatı muayenesi yapmaz tahminimce
İlk dogumumda bana iç çatı muayenesi yapmadılar artık 40. Haftadaydim bı ebe yapayim dedi devlet hastanesinde ben rahat durmadım ilk defa olduğu için bilemedim de
bana terslendi "sen ne muayene olursun ne normal doğurursun "diye aklıma geldikce sinirleniyorum
Oh bı güzel de normal doğurdum ki
Şimdi o ebeyi bulsam görsem neler deriminsanı nasıl üzüyor böyleleri
Evet o zaman der tabi ki bunlar olacak şeyler artık doğurana kadar bakılacakama sancım yüksek çıkarsa gel bir bakalım açılman var mı diyecek.
ben şunu düşündüm enfeksiyon yokken çatı canımı yakmamıştı. ikinci çatı muaynesinde idrar yolumda enfeksiyon vardı belki de o yüzden canım yandı.Evet o zaman der tabi ki bunlar olacak şeyler artık doğurana kadar bakılacak
Bende bu konuda stres olmuyor değilim ama dişimi sıkarım diye kendimi sürekli telkin ediyorum
Doğsa da rahatlasak
Dur kiz birde sansimiza 41. haftalik olup topigi biz kaptiyormuymussukartık buraya her gece
Bugün de doğuramadım be kızlar
yazasım var
kızlar benim takvim bitti bebek gelmedi halaDur kiz birde sansimiza 41. haftalik olup topigi biz kaptiyormuymussuk
Benim doktkor bana kesin erken dogum gözü ile bakiyordu sokakta aniden dogurma ihtimalin cok yüksek diyordukızlar benim takvim bitti bebek gelmedi hala
yazmaktan çok korkuyorum
aynen yaa bana işten çık dedi 23. haftada doktor. evde sürekli yatacaksın 30ları görelim bari demişti.Benim doktkor bana kesin erken dogum gözü ile bakiyordu sokakta aniden dogurma ihtimalin cok yüksek diyorduses seda yok bende 10 aylik dogurcam ben bu kizi eminim artik
burada herkes 40 cikarir biz hal kaliriz bence
Aynen en son cümlesi 36 haftaya kdar dayanmaliyiz diaynen yaa bana işten çık dedi 23. haftada doktor. evde sürekli yatacaksın 30ları görelim bari demişti.
şimdi kendisi de şaşkın.
Ben taburcu oldum eve geçtim canım, bebeğim bir süre küvezde kalacak gözetim amaçlı. Süt sağip yolluyorum, günde bir kez ziyaret edebiliyorum. Eve bebeksiz gelmek yatağını boş görmek, bir sürü ayrıntı hazirliķ düşünüp bebeğine bir takım kıyafet bile giydiremeden hepsini geri eve getirmek üzücü gerçekten. Her şeyin başı sağlık bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum sütüm etkilenmesin diye kendimi salmıyorum. İnşallah sende de her şey yolundadır ben çok okuyamıyorum yazilanlari
Çarşamba gününe kadar hiçbir risk yoktu ama birden kanama oldu sonrasında sancilar başladi. Birkaç gün ilaçlar serumlar ile ertelemeye çalisip ciğer geliştirici iğne yaptilar. Sancilar tam kesilmedi ve başka riskler ortaya çıktı 34+6 da sezaryen oldum. Bebeğim küvezde gözetim altinda prematüre olduğu için. Allah daha beterinden saklasın inşallah, sağlıklı doğumlar diliyorum tüm anne adaylarınasizin erken doğum riskiniz mi vardı niye hastanedesiniz ben o kısmı kaçırdım sanırım inşallah her sey yolundadır
Ben de aynı durumdayım bakalım ocağın ilk haftasına gün konuşacağızYok canim benim sezaryen fakat son güne kadar bekleyeceğiz ben yeni yıla atlasın istiyorum. O yüzden bekliyoruz tabi küçük bey de beklerse
Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk oğlumu hastanede bırakıp eve gelmiştim çok zorBen taburcu oldum eve geçtim canım, bebeğim bir süre küvezde kalacak gözetim amaçlı. Süt sağip yolluyorum, günde bir kez ziyaret edebiliyorum. Eve bebeksiz gelmek yatağını boş görmek, bir sürü ayrıntı hazirliķ düşünüp bebeğine bir takım kıyafet bile giydiremeden hepsini geri eve getirmek üzücü gerçekten. Her şeyin başı sağlık bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum sütüm etkilenmesin diye kendimi salmıyorum. İnşallah sende de her şey yolundadır ben çok okuyamıyorum yazilanlari
Benim de karnim sertlesip duzeliyor ama agrim yok. Bir de bebek cok hareketli kendini ordan oraya atiyor resmen hic bu kadar olmamistiBugün sabahtan beri çok ağrım var karnım sanki sürekli sert ama sancı değil sanki çok uzun süre kasılıyor
Ne oturunca ne yatınca ne yürüyünce rahatlıyorum karnım kocaman ondan mı yoksa dün biraz temizlik yaptım ondan mı bilmiyorum
Tekrar geçmiş olsun canım..Ah bilmez miyim eve yalnız dönmek,odasina girememek ne zordur..Yan odada başkalarının bebekleri ağlarken tek basina odanda aglamak..Sen en azından birkaç gün sonra kuzucuğunu sağ salım alacaksın evine getireceksin bunu biliyorsun...Benim oğlum 16 aydır orda malum ve şifa ile çıkma şansı yok...Hiç üzülme..Bol bol sütünü sağ..Tahminim 1-2 güne kadar ng ile beslemeyi bırakıp annesi gel emzir derler.Sonra da taburcu olursunuz.Cok yoğun bakım annesi gördüm.Hem üzgündürler hem metanetli..Herşey yoluna girecek.Ben de iyiyim kendine dikkat et.Ben taburcu oldum eve geçtim canım, bebeğim bir süre küvezde kalacak gözetim amaçlı. Süt sağip yolluyorum, günde bir kez ziyaret edebiliyorum. Eve bebeksiz gelmek yatağını boş görmek, bir sürü ayrıntı hazirliķ düşünüp bebeğine bir takım kıyafet bile giydiremeden hepsini geri eve getirmek üzücü gerçekten. Her şeyin başı sağlık bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum sütüm etkilenmesin diye kendimi salmıyorum. İnşallah sende de her şey yolundadır ben çok okuyamıyorum yazilanlari
Canım fazla yorma artık kendini..Bugün sabahtan beri çok ağrım var karnım sanki sürekli sert ama sancı değil sanki çok uzun süre kasılıyor
Ne oturunca ne yatınca ne yürüyünce rahatlıyorum karnım kocaman ondan mı yoksa dün biraz temizlik yaptım ondan mı bilmiyorum
Kusura bakma canım senin durumun çıkmış aklımdan, üzdüysem seni özür dilerim. Rabbım tüm annelere ve anne adaylarına bebeklerine sağlık versin güç versin. İlķ günden ayaklandim sirf yanına gidebileyim diye. Evde bir kızım da var ona da hissettirmemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinTekrar geçmiş olsun canım..Ah bilmez miyim eve yalnız dönmek,odasina girememek ne zordur..Yan odada başkalarının bebekleri ağlarken tek basina odanda aglamak..Sen en azından birkaç gün sonra kuzucuğunu sağ salım alacaksın evine getireceksin bunu biliyorsun...Benim oğlum 16 aydır orda malum ve şifa ile çıkma şansı yok...Hiç üzülme..Bol bol sütünü sağ..Tahminim 1-2 güne kadar ng ile beslemeyi bırakıp annesi gel emzir derler.Sonra da taburcu olursunuz.Cok yoğun bakım annesi gördüm.Hem üzgündürler hem metanetli..Herşey yoluna girecek.Ben de iyiyim kendine dikkat et.
Canım fazla yorma artık kendini..
Maşallah ona, inşallah benim oğlum da beni çok bekletmezBen de aynı durumdayım bakalım ocağın ilk haftasına gün konuşacağız
Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk oğlumu hastanede bırakıp eve gelmiştim çok zor
Ama İnan geçiyor oğlum şimdi neredeyse boyuma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?