2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok canım neden üzeceksin bu durum benim gerçekliğim zaten..Ama sen sakın üzme kendini..Bazen başlangıçlar istediğimiz gibi olmaz ama devamı çok daha güzel olur..Sen de biraz toplamış olacaksın bu arada kendini sezaryan oldun.Kuzun eve geldiğinde de bol bol emzirirsin hasret giderirsiniz.Kolayliklar ve acil şifa diliyorum

Karninin sertleştiğini yazmış bazı arkadaşlar, bu doğum belirtisi bilginiz olsun. Ebeler ve doktor karnimin sertliğini kontrol ediyorlardi hep. Bazen siz hissetmesenizde ağriniz olabiliyor
Ama düzenli olması gerekiyor diye biliyorum
Düzensiz olan çok anlamlı değil
Çok sık oluyor ama işte düzensiz o da yalancı sancı diye düşünüyorum
Güya ikinci hamileliğim ama ilki ne döndü ne gelesi vardı dr da 38+0 da aldı zaten büyük diye o yüzden normal sancı ne nişan ne su ne bilmiyorum tecrübem yok

@Lathyrus hnnshn valla benimki de doğur artık bana gına geldi diyor
bilmiyor ki asıl eğlence doğumdan sonra başlayacak.
hep tetikte olmaktan çok bunalmış, o da haklı.
Benimki sürekli doğsunda şöyle olacak böyle olacak diyor ama aklına hiç sabahlara kadar ağlayacağı günler falan gelmiyor ona göre her şey güllük gülistanlık olacak çocuğu sevecek koklayacak hatırlatıyorum sürekli ama gerçeklerle yüzleşince bakalım nasıl olacak

Karninin sertleştiğini yazmış bazı arkadaşlar, bu doğum belirtisi bilginiz olsun. Ebeler ve doktor karnimin sertliğini kontrol ediyorlardi hep. Bazen siz hissetmesenizde ağriniz olabiliyor ihmal etmeyin

Ben de ilkinde sanci nedir bilmiyordum bunda hem 4 gün ağri cektim ilaçlarla bastırıldı hem de sezaryen oldum. Nst de çıkan agriyi tarif edemiyordum bazen agri hissediyordum nst de çikmiyordu. Deneyimli bir sorumlu ebe vardi o sertliğe göre degerlendiriyordu. Nst her zaman güvenilir olmuyormuş.
Özellikle son haftalarda olanlar dikkat etmeli her değişikliğe

Ay seni okuyunca bende mi ocağı beklesem diyorum ileride resmi işlerinde acaba zorluk olurmu diye dusunuyorum ama canım çok daraldi hareketim cok kistlandi bu cumaya gün aldık heyecandan çok stres var

Kuzum benim bunada şükür daha küçük olabilirdi dayanmaya çalış aynen güçlü dur çok şükür ki sütün var iyi gelecek sen sütüne odaklan artmasi için çok kalmaz miniğin çıkınca giydircen inşallah çok güzel günler göreceksiniz

Bu haftlarda hala mide yanmasi yasayan var mi basi da cok asagida halbuki Deli oldum vallaha ne uyku kaldi ne bisi
Ben yaşıyorum canım hâlâ. Rennie şurup var, bi ara o bile rahatlatmiyodu ama şimdi ise yariyo tekrar çok şükür. Süt içmek ve maden suyu ise yaramıştı bende. Denedin mi bilmiyorum ama denemediysen özellikle soğuk sütü bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…