2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim kız yine doktora gidicez diye uysallaştı
yemin ederim daha doğmadan gıcıklık yapıyor ya. sinirlendim çok.
sen nasılsın canım
Şimdiden boyleler doğunca ne yapicaz hiç bilmiyorum benim oglanda eşim karnıma dokununca sesini duyunca hiç kıpırdamıyor bende iyiyim çok şükür yarını bekliyorum tedirginim bu dikişleri alacaklar ya gün belli olacak ne yapacağımız belli değil her şey karisik

sende serklaj mı vardı canım?

Kızlar ya benim bebiş çok garip hareketler yapıyo son 15 dkdir. Kafasıyla resmen karnımı itekliyo, göbeğimin altında kendi şekli çıkıyo resmen, 30 saniye falan öyle kalıyo ve inanılmaz canım yanıyo. Kasılma falan mı bu acaba yoksa normal hareket mi

bebeğin döndüyse totosudur o
ben iki üç haftadır yaşıyorum bunu artık son raddeye geldim bence.
doğum kasılmaları bu ama yalancı mı gerçek mi anlayamıyoruz işte...

bebeğin döndüyse totosudur o
ben iki üç haftadır yaşıyorum bunu artık son raddeye geldim bence.
doğum kasılmaları bu ama yalancı mı gerçek mi anlayamıyoruz işte...
Bebiş baş geliş canım 30.haftadan beri. İlk defa böyle çılgın bi parti yaptık sen bugün bi kontrole git bakalım, hayirlisiyla belki bi sürpriz falan yapar minnosun güzel haberlerini bekliyoruz

Ne baskiymis derler ye nekdar cok mide yanarsa bebe öyle sacli dogarmis diye . Bakalim benim giz saclari belinde dogacak herhalde birde kel olsun nasil isiriyorum
Ayy benm ilk gebeligimde oyleydi canm 4. Aydan basladi son gune kadar ve sonlarda berbatti su bile icsem midem yaniyodu bogazima kadar yanma hissi yapsiyodum artk mide surubunu kafaya dikiyodum hic bisey ise yaramadi. Kizim doğduğunda resmen sac olarak dogdu ebe bile cok sasirdi resmen saçları baglaniyodu... ama bunda cok ax mide yanmam bakalim bunun saci nasil olcak

ben şampuan olarak aldım ama sabunda kararsız kaldım alsam mı diye sabun cildi kurutur mu acaba
Ben yazin muğladan koylulerin yaptığı zeytinyağlı sabun almıştım onu kullanmayı düşünüyorum sonrasında bebeyag losyon vs kullanılacağı için sanmıyorum cildi kurutsun

Canım Instagramın varsa mühendisinoglu diye bir sayfa var pişik kremi diye başlığı var en sağlıklıları toparlamjş oradan bir tane seçebilirsin

O kasılmalar düzenli olursa doktorunuza başvurun deniliyor. Doğum başlangıcıymış. Her insan sancı ağrı çekmezmiş. Takip etmekte fayda var

Gece bunlara bisey oluyor benim de karnimdan firlicakmis gibi oluyo gece inanılmaz hareket yapıyor ve boynuna 3 kat kordon dolandığı halde ve ayakları aşağıda olduğu halde dönecek yeri çok yok kısıtlamış kendini iki kere ayağını ağzına götürürken ultrasonda yakaladı doktor ayaklarını göbek deliğime denk getiriyo sanki patlicakmis gibi oluyor benimkinin kafası göğsümün altında kafayla da oraya baskı yapıyor bu çocuk son üç aydır böyle baş geliş pozisyonunda degil hep tersti hala da öyle

benim kız yine doktora gidicez diye uysallaştı
yemin ederim daha doğmadan gıcıklık yapıyor ya. sinirlendim çok.
sen nasılsın canım
bu kızlar çok fena bende kadın doğumcuya gideyim uyur sesi soluğu çıkmaz dahiliye doktoruna gidince kıpır kıpır kız doktora mı aşık oldu naptı bilmem yada nasılsa bana gidilmiyor diye keyfi yerinde oluyor anlamadım gitti

Arkadaşlar bebeğe hem şampuan hem sabun mu aldınız yoksa bir tane birisinden mi aldınız? Ebebekte indirim var biraz Sebamed sepete ekledim de acaba ikisini de alsam mı diye düşünüyorum
Ben sabunu ayrı aldım canım mustela marka.normal setini de mustela aldım.sebamed de iyi ama kuzum onu da araştırdım

O poposu canım benim de öyleydi doktora gösterdim bacaklarından destek alıp poposunu kaldırıyormuş bi tane vurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…