2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
36+2de benimde 3300 cıktı salı 37+2 kontrolum var bakalım kac cıkıcak merak ediyorum ve kilosundan dolayı sezaryen olur mu diye bende düşünüyorum aslında ,
Haftalarımıza göre kilosu yakın bebeklerimizin. Benimki de 3200 civarıydı o haftada. 37. Hafta sonlarında 3800 oldu. Ne yersem çekiyo içerde zaar
Sonrasinda bel ve baş agrisi hiç yaşamadim.dogumdan sonra bolca nescafe içmiştim belkide ondandir.İğne girince niye panikliyosunuz ki anlamadim.siradan bir ignr agrisiyla ayni.
Ne bileyim. Oldum olası iğneden korkarım zaten bu bi de omur arasına giren bir iğne diye daha fazla korkuyorum galiba ya daha fazla acırsa diye.

Anlaşıldı mamaya rağmen sarıldıktan kaçış yok açlıktan oluyor deniyor ama çoğu bebek tok olmasına rağmen sarılık olabiliyor. İnşallah değeri yüksek değildir
Inşallah yoktur burnu ve hafif gözlerinde var gibi bizimki fazla uyudu ilk zaman ondan da olmus olabilkr

Kızlar şu gelmesi birden mi oluyor yoksa azar azar olabiliyor mu. Şuan yürüdükçe azar azar geliyor tutamıyorum da suyum mu acaba akıntı değil su gibi
Canim ben koltukta oturuyordum istemsizce idrar tutamıyorum gibi oldu az bisey geldi sonra wc gittim idrarimi yaptım ihtimal vermedim suyun geleceğine tekrar koltuğa geldim yine aynı şekilde su geldi dedim idrara sıkışmadım bu kesin su o şekilde olmustu renksiz kanamali değildi

Spinali yapan anestezistle alakali ignenin kalinligi giris yonu ilacin verilme miktari bile cok onemli o yuzden sadece kadin dogumcu degil anestezi uzmanida cok onemli

Hadi gözün aydın gelmiş nazlı kızımız şükür Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin. Detayları müsait olduğun zaman bekliyoruz. Ayakları için de sıkma canını hiç doktorların kontrolünde sıkıntı olmaz inşallah
Kızlar benim de 2 gibi sancılar başladı.şimdilik evde takipteyim..15 dakikada bir başladı..şu an 10 dakikada bir falan..sıklaşana kadar evde bekliycem
Canım sen de doğurmuşsun hayırlı olsun sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…