2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Su geldiği için yatışım yapıldı. Açılma ve sancım yok bekleyeceğiz.
Senin su geldikten ne kadar sonra doğum oldu
canim benim tecrubem pek iyi degil malesef 13 saatte 3 cm acilma zor oldu suni sanciya ragmen sonunda bebegin suyu bitip riske girince sezaryene aldilar. Gece 12de yatisim oldu ertesi gun oglen 2de dogum oldu

canim benim tecrubem pek iyi degil malesef 13 saatte 3 cm acilma zor oldu suni sanciya ragmen sonunda bebegin suyu bitip riske girince sezaryene aldilar. Gece 12de yatisim oldu ertesi gun oglen 2de dogum oldu
Benimde öyle olacak gibi hayırlısı olsun sağlıkla doğsun da şekline takılmıyorum

Kızlar bebek hareket ettikçe kasıklara giren sancı yalancı sancı mi ya şuan çok hareketli o hareket ettikçe hafif sancılarım oluyor...
Kendi kendine hiç sancım gelmediği için bilemedim.

Kızlar bebek hareket ettikçe kasıklara giren sancı yalancı sancı mi ya şuan çok hareketli o hareket ettikçe hafif sancılarım oluyor...
Muhtemelen yalancı sancıdır.Gerçek doğum sancılarının şiddeti zamanla artar.Emin olun anlamamak imkansız.Yani ben anlamadan doğurmayı çok isterimŞöyle pıt diye doğuverse

Muhtemelen yalancı sancıdır.Gerçek doğum sancılarının şiddeti zamanla artar.Emin olun anlamamak imkansız.Yani ben anlamadan doğurmayı çok isterimŞöyle pıt diye doğuverse
Keşke !!!
Hep kendimi dinliyorum bu saatlerde geldi gelecek diye ondan herhalde gelsin istiyorum artık

Keşke !!!
Hep kendimi dinliyorum bu saatlerde geldi gelecek diye ondan herhalde gelsin istiyorum artık
Siz kendinizi miadında dogacakmiş gibi hazırlayın çünkü beklemek insanı psikolojik olarak yoruyorErken gelirse ne âlâ zamanında gelirse beklemekten yorulmayın

Su geldiği için yatışım yapıldı. Açılma ve sancım yok bekleyeceğiz.
Senin su geldikten ne kadar sonra doğum oldu
Canm bol yürüyüş yapsan acilman daha hizli olur benm suyum geldikteb sonra hic durmadim ve hastaneye gittigimde yarim santimdi acilmam ama ben hic durmadan surekli yürüyüş yaptim 6 saat sonrada dogum yaptim

Canm ben spinal sezeryanı oldum cok memnun kaldım herkese tavsiyemdir genel daha zor kendine geliyor ıgnede acıtmıyor damar yolu ıgnesı gıbı sonra nescafe ıcıyorsn bas agrısı olmasın diye onu bile bı kere ıctım okdr ıyıydı

Canm bol yürüyüş yapsan acilman daha hizli olur benm suyum geldikteb sonra hic durmadim ve hastaneye gittigimde yarim santimdi acilmam ama ben hic durmadan surekli yürüyüş yaptim 6 saat sonrada dogum yaptim
Bende yürümek istedim ama ebe yorma kendini dedi anlamadım valla

Bu gün bende de var bi şeyler bi sancılar acılar ama hayra çıksın inşallah kanala ya girdi ya da girmeye çabalıyolar herhalde yaramazlar

Aayy böyle duydukça çok mutlu oluyorum. İnşallah ben de tez tez atlatırım. Korkunun ecele faydası yok gerçi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…