2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bazı hastanelerde pilates topu varmış bir sor istersen varsa üzerinde egzersiz yaparsın açılmanı hızlandırıyormuş
Açılma başlasın sonra dediler
bende squat falan yapmak istemistim izin vermemislerdi acilma arttiktan sonra yapabilirsin demislerdi
Aynen öyle dediler
Karanlıkta da hormonlar daha fazla salgılanır açılma daha fazla olur demişti önceki doktorum canım dene istersen
Deneyeyim

Bu arada 9 günlük anne tavsiyesi gogus ucları fena yara oluyo lansinoh almstım hıc fayda etmedi gumus kapakları yeni sipariş verdim 2gunde mukemmel sonuc rahatlattı kesinlikle alın onceden acı cekmeyın birde eds yontemını hastane de ve evde devam ettim cok isime yaradı mutlaka izleyin ve cantanıza bir beslenme sondası koyun derim

Benim de aklımda eds beslenme sondasını eczaneden mi aldın acaba?

Eliiiff canım inşallah kolay bir doğumun olur. başlarda açılma yokken dinlenmek en iyisi ben en başından beri çok aktif olduğum için ıkınma evresinde gücüm kalmamıştı. hatta bir ara uyuşturucu verdiler valla sırf dinlenebileyim diye.

Beslenme sondasının hangi numarasını almak lazım, eczaneden bulabilir miyiz?

Ben de tüm gece bel ve kalça kemiği ağrısından uyuyamadım hala da uyuyamıyorum. Neden böyle oldu anlamadım kendimi yoracak bişey de yapmamıştım artık zamanı geliyo heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…