2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar dün gece karın kaşıntısıyla uyandım çok fenaydı işkence gibi.. kaşıyınca karnım mosmor oldu ve daha çok kaşınmaya başladı. Halbuki her akşam olduğu gibi yağlanıp uyumuştum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

meme reddini ben yaşıyorum resmen.
kafamda uykulaaaar haram olduuu
Dedim ki bebisi sağlıkla doğurayım başka bisey istemiyorum doğdu sutum gelmedi sütüm gelsin bisey istemiyorum süt geldi memeyi tutturma kadar mahvoldum memeyi tuttu çabalama sürecinde sarılığa döndü hep bir üst level var sonra tabi uykusuz geceler welcome to bebisli hayat ama herşeyiyle çok güzel onun kokusunu çekmek anne oldugunu hissetmek çok mucizevi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin ya kimseyi mahrum bırakmasın

Karnını mümkün olduğunca kaşıma. Kaşımak çatlak oluşumunu arttırıyor. Kaşındığında ben duruma göre ya krem sürüyorum ya duşa giriyorum ya da ıslak bi bezle siliyorum geçene kadar.

İyi geceler, hayırlı sabahlar2 saat önce lavaboya kalktım hala uyuyamadım, kalktim oturuyorum salonda. Daha doğurmadan neyin uykusuzluğu bu kızlar deli olucam
Ya bende akşama duş alıp yattım resmen kalkamadım yataktan kızın iki ders canlı dersini bile kaçırdık zor kalktım
Ama senin gibi bazen bana da oluyor uykun gelir öğlene doğru hemen biir sekerleme yaparsın

Geçmiş olsun ben ilk hamileliğimde bir buçuk ay karın kaşıntısı yaşamıştım.Hiçbir sey fayda etmemişti.Doğumda karnım yara bere içindeydi malesef.Kaşıdıkça kaşınır.Kaşımamaya çalış.Bir de karaciğer enzimlerine baktır.Tehlikeli bir durum olabilir

Kızlar bende dün gece tam yatacakken çok az bi su geldi çamaşırım ıslandı ama devam etmedi. Akıntıdan fazlaca bi su ama çok aşırı değil. Sonra devam edecek mi diye bekledim bu sefer sancı başladı 1 saat sürdü belimden kasıklarıma bacaklarıma sürekli tuvalete gitme isteği ve az az idrarımı yapabildim.bi daha su gelme durumu olmadı. Bide bu sancının aradında karnım acıkmaz mı pes dedim bu kadar ağrıda bile karnımı doyurdum Zorla ahlaya poflaya uyumuşum. Sizce o ilk çamaşırımı ıslatan su mudur? Sabahta ılık ılık ağrıyla kalktım.
benibekleyin eve geçtiniz mi?

Kizlar dikkat edin kendinize, ben ilk dogumda hemen cengaver gibi ayağa kalkmıştım. Doğumun 5. günü araba kullanarak çocuğu kontrole götürmüştüm. Eve misafirlerin biri geliyor biri gidiyordu. Sonra çok yorgun düşmüştüm. Kendinizi ziyan etmeyin bebek.uyudugunda uyuyun bol bol. Tabi ki yürüyüş ve temiz hava çok iyi geliyor, gıdanıza ve dinlenmenize de dikkat edin.

Su olabilir cnm, dr ph testi ile kontrol ediyormuş amniyon sıvısı olup olmadığını. Birdenbire geldiği de oluyormuş azar azar geldiği de oluyormuş.

Karnını mümkün olduğunca kaşıma. Kaşımak çatlak oluşumunu arttırıyor. Kaşındığında ben duruma göre ya krem sürüyorum ya duşa giriyorum ya da ıslak bi bezle siliyorum geçene kadar
Evet ben de son çare ıslak havlu koyup öyle uyumuşum gece ama şu an hala kaşınıyor kendimi tutuyorum dokunmamaya çalışıyorum

Sağol canım bugün kontrolüm var doktora söyleyeceğim kaşıntıyı inşallah kötü bir durum yoktur sadece ciltteki gerinmeyle alakalıdır

Seln1903 Bebegin ne durumda?Ameliyat nasıl geçti?
Cok sukur canm iyiye gidiyo gecen hafta salı ameliyatını oldu hala yogun bakmda ama solunumunu falan kendi kendne yapiyo yemek borusu oluşmadığı için tükürüğünü bile yutamıyordu 2 3 gundur yutabiliyor artk rabbime sukurler olsun daha da iyi olcak insallah bekliyoruz bakalm allah razi olsun bu arada unutmamışsın

En kısa zamanda toparlasın yavrun inşallah Allah sağlık sıhhat güç versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…