- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.461
Amin canm allah razi olsunEn kısa zamanda toparlasın yavrun inşallahAllah sağlık sıhhat güç versin size
Çok şükür canım inşallah en kısa zamanda toprlar kendini annesiCok sukur canm iyiye gidiyo gecen hafta salı ameliyatını oldu hala yogun bakmda ama solunumunu falan kendi kendne yapiyo yemek borusu oluşmadığı için tükürüğünü bile yutamıyordu 2 3 gundur yutabiliyor artk rabbime sukurler olsun daha da iyi olcak insallah bekliyoruz bakalm allah razi olsun bu arada unutmamışsın
Geçmiş olsun en kısa zamanda sifayla taburcu olmanızı dilerimCok sukur canm iyiye gidiyo gecen hafta salı ameliyatını oldu hala yogun bakmda ama solunumunu falan kendi kendne yapiyo yemek borusu oluşmadığı için tükürüğünü bile yutamıyordu 2 3 gundur yutabiliyor artk rabbime sukurler olsun daha da iyi olcak insallah bekliyoruz bakalm allah razi olsun bu arada unutmamışsın
Benim annem eksik dilek dileme der hep. Bu yüzden herşeyimiz tastamam olsun saglikla doğurup saglikla büyüteyim Allah icime sindirsin şeklinde dua et hepDedim ki bebisi sağlıkla doğurayım başka bisey istemiyorum doğdu sutum gelmedi sütüm gelsin bisey istemiyorum süt geldi memeyi tutturma kadar mahvoldum memeyi tuttu çabalama sürecinde sarılığa döndü hep bir üst level var sonra tabi uykusuz geceler welcome to bebisli hayatama herşeyiyle çok güzel onun kokusunu çekmek anne oldugunu hissetmek çok mucizevi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin ya kimseyi mahrum bırakmasın
Aman beklesinler bizimkiler minnak daha... aferin ona annesiMerhabalar,
Biz de haftalık nst çekimimize gittik. Geçen hafta 15 dakikalık nstde ful 20nin altındaydı. Bu hafta yine öyleydi ama bi kere 50ye çıktı. Doktor gayet güzel her şey yolunda dedi.
Bizim hanımefendi uslu duruyor, hayırlısıyla zamanını bekliyor gibi
Canım birkac gün önce benimde dediğin gibi oldu. Yırtık sandım ilk başta ama hiç gözükmüyor cizgi felan. Sağlık ocagina gittim karaciğer enzimlerime baktılar sorun çıkmadı. Gebelik alerjisi olabilirmiş doktor baharatı , domatesi vs. bırak, bol su iç dedi. Alerji hapı verecekti istemedim. Kendi doktorum da kaşınma artarsa gel bakalım safradan da olabilir , ileri boyutu zarar verebilir dedi. Ama benim durulmayacak bir kaşıntım olmadı şükür.Kızlar dün gece karın kaşıntısıyla uyandım çok fenaydı işkence gibi.. kaşıyınca karnım mosmor oldu ve daha çok kaşınmaya başladı. Halbuki her akşam olduğu gibi yağlanıp uyumuştum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Evet bende ağladığımda üzüldüğümde veya gerildiğimde hemen taş gibi oluyor karnım. Sende sıkma canını rahatlat kendiniBenim haftasonunum pek iyi geçmedi ne yazik ki biraz tartışmamız oldu gebeliğm boyunca ilk kez ağladım. Hep karnim sertleşti çok aşağıda sert hareketler hissettim. Aman birseye üzülmeyin. Cidden bebiş etkileniyor. Bugün çok daha iyiyim.
Gece de benim öyle oldu ya yatamadım düzgün kalbim çarpıyordu hızlı hızlı. Ama normaldir artıkKızlar az önce toz alıyordum birden fena oldum elim ayağım kesildi canım gitti resmen kalbim çok hızlı atmaya başladı hemen bırakıp uzandim az kendime geldim tansiyonumu ölçtüm 9/5 ama hala sanki kalbim pır pır niye böyle oldu ki
Benim de oluyor ara ara, bir an kalbim.küt küt atıyor...ayaktayken özellikle. Hemen otur ya da uzan dinlen cnm. Vücut zorlanıyor artık.Kızlar az önce toz alıyordum birden fena oldum elim ayağım kesildi canım gitti resmen kalbim çok hızlı atmaya başladı hemen bırakıp uzandim az kendime geldim tansiyonumu ölçtüm 9/5 ama hala sanki kalbim pır pır niye böyle oldu ki
Çok mantıklı bir yöntem, bilgi için sağ olunMedikal de var cnm İnt satılıyor 4veya5numra
benim de genelde 20lerde çıkıyor arada 40-50 lere çıktığı oluyor, sanırım onlar pek sancı diye geçmiyor. En az 70-80 olunca değerlendiriliyormuş öyle demişti bir ebe, şimdilik nst lerin sancıdan cok bebeğin kalp atısları için çekildiğini söylemişti. Bakalım biz ne zaman görürüz artık 70-80leri :)Merhabalar,
Biz de haftalık nst çekimimize gittik. Geçen hafta 15 dakikalık nstde ful 20nin altındaydı. Bu hafta yine öyleydi ama bi kere 50ye çıktı. Doktor gayet güzel her şey yolunda dedi.
Bizim hanımefendi uslu duruyor, hayırlısıyla zamanını bekliyor gibi
kan şekeriniz düşmüş olabilir o çok çarpıntı yapıyor, aç mıydınız acaba?Kızlar az önce toz alıyordum birden fena oldum elim ayağım kesildi canım gitti resmen kalbim çok hızlı atmaya başladı hemen bırakıp uzandim az kendime geldim tansiyonumu ölçtüm 9/5 ama hala sanki kalbim pır pır niye böyle oldu ki
Canım benim çatlaklardan dolayı kaşıntım oluyo maalesef. Kaşıdıkca hem daha fazla kaşınıyo hemde karnım mahvoluyo. O yüzden kaşıntı gelince ya hemen yağ sürüyorum yada hafif hafif dokunuyorum sakinliyo birazKızlar dün gece karın kaşıntısıyla uyandım çok fenaydı işkence gibi.. kaşıyınca karnım mosmor oldu ve daha çok kaşınmaya başladı. Halbuki her akşam olduğu gibi yağlanıp uyumuştum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Kayinvalidem geldi sabahtan yalnız kalmayayim diye, uyku yalan olduYa bende akşama duş alıp yattım resmen kalkamadım yataktankızın iki ders canlı dersini bile kaçırdık zor kalktım
Ama senin gibi bazen bana da oluyor uykun gelir öğlene doğru hemen biir sekerleme yaparsın
Allah yardımcın olsun canım hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben doktordan geliyorum açılmam 2.5 cm olmuş rahimde yumuşamam artmış daha fazla bekletmez istemiyorum enfeksiyon kapma ihtimalin var dedi yani çarşamba sabah 6 da hastanede olacağım doğum için su kesesi sarkmış iyice aşağıya ama patlamamış olursa ya da sancım kendi gelmezse fitille başlatılacak doğum dualarınıza ihtiyacım var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aç değilim aslında şimdi kendime kahve yaptım kurma ile yiyorum hurmayı abartsam mi acabakan şekeriniz düşmüş olabilir o çok çarpıntı yapıyor, aç mıydınız acaba?
Hayırlısı olsun.Riske atılmaz zaten.Saglikla gelsin miniklerKızlar ben doktordan geliyorum açılmam 2.5 cm olmuş rahimde yumuşamam artmış daha fazla bekletmez istemiyorum enfeksiyon kapma ihtimalin var dedi yani çarşamba sabah 6 da hastanede olacağım doğum için su kesesi sarkmış iyice aşağıya ama patlamamış olursa ya da sancım kendi gelmezse fitille başlatılacak doğum dualarınıza ihtiyacım var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?