2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar.. Yazamadım..en son evde bekleyebildiğim kadar beklemiştim.hastaneye gittim 6 cm açıklık vardı.çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu. Ikınma kısmı benim için zordu..çünkü bebek 4100 doğdu. Biz şok..en son dört gün önce kilosu 3450ydi.bu kadar yanılma payını da ilk kez görmüş oldum..o yüzden bende baya dikişler oldu..biraz zor yürüyorum ama İyiyiz çok şükür..herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah..

Hadi gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah maşallah minnoşa da kilosunu tam bilsen cesaret edemezdin belki normal doğuma vardır bunda da bi hayır

Allah anali babali büyütsün insallah canm evde baya çekmişsin sen o zaman ya ...
Ayy dikislerden bende korkuyorum ya ilkinde 4 tanem olmustu

Hakkınızda hayırlısı canım Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah

Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebişin iyi daha da iyi olacak inşallah
Maşallah kilosu baya varmış gerçekten bu kadar farklı çıkması ben de şaşırdım. Ama arkadaşın da dediği gibi 4100 olduğunu bilsen cesaret edemeyebilirdin normal doğuma vardır bi hayır. İyi olmanıza çok sevindim Doğumdan vakit daraldıkça korkmaya başladım ama sizin gibi normal doğuranları da görünce iyi geliyor bana

Benim tansiyonum çok düşük normalde de hamilelikde de aynen dediğin gibi oluyorum. Aç kalmamaya çalış hemen bişeyler ye. Tatlı bişeyler yediğimde hemen düzeliyor. Tansiyon düşük olduğu için nabız hızlı atıyor olabilir

Kesinlikle katılıyorum sinirlenip üzüldüm mü hemen sertleşme oluyor. Şuan sadece bebişlerimize odaklanalım takma kafana hiçbişeyi canım

Allah yardımcınız olsun canım bi avazda rahatça doğumun olur inş

Tebrik ederim.650 gr yanılma payı da iyiymis Sağlıklı uzun bir ömrü olsun tospik oglusunuzun
Hade insallah hayirli ile bebisini kucagina alirsin ilk ocak bebeşimiz
31 Aralığı 1 ocağa bağlayan gece doğum yapan olmazsa topigin ilk Ocak bebeği olabilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…