2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben bugün kontrolde doktora söyledim cildin geriliyor o yüzden oluyor bu kaşıntılar önemli bir şey değil dedi

Sağ saglim doğum olsun inşallah canım benim daha baya erken aslında 18 Ocak doğum tarihi gorunuyo niye böyle erken oldu bol bol dinlen enerjiye ihtiyaç duyarsin

Ohh maşallah kuzuma gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş bizlerede böyle doğumlar nasip olsun. Kaç saat sancı çektin canım. Bide dikiş atarlarken acı hissediliyor mu

Gözün aydın miniğin doğmuş evet yanılma oluyo aslında 250 Gr kadar yanılma hep olabiliyormuş bebisin biraz daha fazla yanılma olmuş sağlıklı olsunda sende tez zamanda iyiles inşallah

10undan sonra görsek yeterli bence günlerimiz çok yakın senle bakalım ne zaman gelecekler

Ohh maşallah kuzuma gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş bizlerede böyle doğumlar nasip olsun. Kaç saat sancı çektin canım. Bide dikiş atarlarken acı hissediliyor mu
Canım ben normal doğum hikayeleri okudum. Doğum yapan anneler çekilen acının açılma sırasındaki sancılar olduğunu doğum anında yani çocuk çıkarken ıkınma anında vs acı olmadığını dikişlerin acımadığını vs söylemişler ama açıkçası ben de merak ediyorum gerçekten böyle mi diye.

Bende bu gün kontrole gittim kızlar çatı muayenesi oldum ama hiç canım yanmadı çok şükür.1 cm açılmam varmış rahim ağzıda yumuşamış kilosuda 3250 olmuş küçük hanımındoktor çatı muayenesi yaparken kafasının yeri de çok iyi dedi..kafasına dokunma gibi bi ihtimali mi var?çok şaşırdım öyle deyince ben mi yanlış anladım acaba dedim var mı bir bilginiz kafasını kadar aşağıda mı oluyo bebişin

Bebek kanala girmişse doktorun eline geliyor kafası. Benimkinde doktor direkt kafası geldi elime dedi muayeneyi yaparken. Ben de açılma yoktu henüz ama yarın yine kontrolüm var sanırım açılma var mı yok mu bakacak. Çünkü en son cumartesi kontrolüm vardı nornalde 10 gün sonra kontrol derdi, bu sefer erken çağırdı salı günü bi göreyim dedi bakalım. Ocak ayına girelim istiyorum ya 3 gün daha sabretsinler

Canım dikiş atılırken hiç anlamıyosun ben hiç hissetmemiştim o zaman yanii bunları düşünüp strese sokma kendini

Nasıl bir mucizedir bu ya kafası resmen bi parmak kadar uzakta banada eğer o zamana kadar doğmamış olursa 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama 2 gündür sancılarım oluyo baya bence o zamana doğacak benim ki..seninde sancın var mı canım ?

Normal doğum yapmaya başlayanları da görünce ne yalan söyleyeyim çok hevesleniyorum. Hamileliğimin başından beri ben de çok normal doğum yapmak istiyordum, bu yüzden kitap falan aldım okudum, bir sürü hesaplar takip ediyorum instagramda, kaç tane doğum hikayesi okumuşumdur; ama bizim oğlan inatçı çıktı haftalardır ters, evde yapmadığım egzersiz kalmadı, tabii çok bana da bağlı değil dönmesi. yarın 38 hafta kontrolüm var, doktorum muhtemelen 39'una sezaryen tarihi verecek artık, ona kalsa bu hafta almak istiyordu, içimde hala küçük de olsa bir umut var; ama bir yanım da 3 kiloya dayanmış, suyu da azalmış bebek artık dönmez diyor. Hayırlısı için dua ediyorum, sonunda sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam biliyorum bu kadar kaygılanmama gerek yokmuş diyeceğim, doğum sonrası doğumun nasıl olduğu neredeyse hiç önemli olmayacak; ama işte insan ne kadar dert etmemeye çalışsa da olmuyor.

Nasip isi brnde ayni senin gibi normal dogum olsum diye cok diretiyorum . Bakarsin dogumdan önce dönü verir Aha benimki kanala inmis baski bile yapiyor ama belki yinede sezeryan olcak belli olmaz ki onun icin simdiden morel bozma .
pilatrs topun varsa onunla egzersiz yap

Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor çok bişey ifade etmiyor dedi sadece doğum için sancı ya da su gelmesiyle gidince açıklığı kontrol ediyormuş.

Ayy hadi inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz
Inshallah Gece wc ye kalkarken aha dedim dogurcam öyle bi sanci hic yasamadim ama gerisi gelmedi ... bel agrisi regl agrisi gibi var gidip gelen .

doktoruma göre 14. olmasi imkansiz ama sancin gelmesse de yanilma payim ile olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…