2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar bende doktordan ciktim

Kafasi kanala girmis hatta baya baski yapiyor bi kac güne dogurursun dedi rahim agzi 1,4 cm ve yumusak .

14.01 hayatta bulmazsin 2021 de belki bi ihtimal görebilirsin dedi

boyu 51 cm kilosu 2900 gr .
Maşallah bebekler hiç tarihlerini beklemiyo gördüğüm kadarıyla

Haklısın tabii, bir sürü kişi kaç cm açılmayla gidiyor da yine bebek gelmeyince falan mecburen sezaryen oluyor; pilates topu falan da var şu anda bile üstündeyim; ama işte bu saatten sonra çok değişeceğini düşünmüyorum işte.

Inshallah Gece wc ye kalkarken aha dedim dogurcam öyle bi sanci hic yasamadim ama gerisi gelmedi ... bel agrisi regl agrisi gibi var gidip gelen .

doktoruma göre 14. olmasi imkansiz ama sancin gelmesse de yanilma payim ile olabilir dedi
Aynı şey sabah bana da oldu hala alaturka wc ye gireyimde doğuma faydası olsun diye direniyorum sancıdan oturamadım kalkamadım napacağımı şaştım

Belkide böylesi daha hayırlıdır sizin için canım sıkma canını..bende normal istiyorum ama yine de hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum

Sen olumsuz düsünme topda hareketler yapmaya devam et bol bol squat yap trsbir bizden taktir allahtan

Yok canım ben de pek sancı yok. Bi çatı kontrolümün olduğu gün alt tarafta batma şeklinde saniyelik sancım oldu 6-7 kere sonraki günler sıkıntı yaşamadım. Ne karnım ağrıyo ne belim. Adet sancısı gibi sancım kırk yılda bir geliyo. Alt taraf batması da günde 1-2 olursa oluyor. Anlamadım ben de. Acaba magnezyumdan mı hissetmiyorum diyerekten dün içmedim magnezyum. Bugün de içmedim bakalım.

Her şeyin hayırlısı canım, eğer böyle senin ve bebişin için daha iyi olacaksa böyle olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar ne zaman ne olacağı belli olmaz sen canını sıkma

Kızlar bir de bu açıklık kontrolü çatı kontrolü yapılır gibi mi yapılıyor. Sürekli açıklık kaç cm diye bakıyorlar ya doğum başladığında.

Kızlar bi sorum olacak benim göbeğimin üstü böyle nasıl anlatayım uyuşuk gibi alt taraflar öyle değil ama göbeğimin üstü o şekilde

Kizlar bende doktordan ciktim

Kafasi kanala girmis hatta baya baski yapiyor bi kac güne dogurursun dedi rahim agzi 1,4 cm ve yumusak .

14.01 hayatta bulmazsin 2021 de belki bi ihtimal görebilirsin dedi

boyu 51 cm kilosu 2900 gr .
Benimki de keşke kanala gorseydigirsin diye ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…