2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sabahtan beri midem bulanıyo çok fena. Malum her şeyi doğuma yoruyoruz. Hamilelik beklentisinin olduğu zamanlar gibi kendimi Googleda ... doğum belirtisi mi diye ararken buluyorum sürekli.
Benmde sabah oluyo canm sonra fark ettim ki ben cok acıkınca midem buoaniyomus megersem

Kızlar hastane için ihtiyaclari sormuşsunuz ben sezaryan oldum bir gece kaldım hastanede doğumdan çıkınca elbise giydim hemşireler sürekli kanamaya gelip bakıyorlardı öyle istediler ameliyathanede çıkınca yaşadığım o üşüme hissi yaklaşık 2 saate yakın sürdü zorla ısındım belki battaniye alabilirdim yanıma depend bence mutlaka alınmalı L beden aldim sezaryanda karın inmiyor çok rahat ettim. Nescafe kahve çeşitleri spinal in etkisinden hemen kurtulmak için. atistirmalik kuruyemiş olabilir açlık hissi geçsin diye. bebis için hastane çıkışı seti vardı onu giydirdiler biz bi de çekim yaptık ekstra bi takım daha almıştım hem kendim hem bebis için. kendime 3 takım almıştım 2sini giydim bebeğe 3 takım aldim 2sini giydi. Sütüm gelmedi biberon ya da mama kaşığı getirilebilir. Bizimki kakasini eve gidince yaptı çok bez degistirmedim ama yaparsa yine bez gidiyor fazla bulundurmak sorun yaratmaz bence. Pandemiden dolayı maske kolanya yastık kılıfı çarşaf göturdum. Süt için sagma makinasi aldim ama kullanmadım. Ağız bezleri temizleme pamuğu lazım oldu. Aklıma bunlar geldi ama ekleme yaparım olmadi 🤗😍😘
Gozun aydın canım

Kızlar bu p.tesi doğuma gidiyorum yani doktorum p.tesi alalim dedi bu ikinci doğumum ilki normaldi . Bu dogumdanda biraz korkuyorum bana dua edermisiniz lütfen Rabbim hepimizi hayirli yollara soksun insallah bebislerimizi sağlikli sihatli alalim kucaklarimiza❤️

Kızlar bu p.tesi doğuma gidiyorum yani doktorum p.tesi alalim dedi bu ikinci doğumum ilki normaldi . Bu dogumdanda biraz korkuyorum bana dua edermisiniz lütfen Rabbim hepimizi hayirli yollara soksun insallah bebislerimizi sağlikli sihatli alalim kucaklarimiza❤️
Bunda sezeryen mi olacak?

Annem de benim önüme dereotu dayiyip duruyor . Şükür süt var ama yetiyor mu yarıyor mu bilemiyorum 1 gogsumu sagdigimda 30 ml cikiyor.umarim yariyordur.ben humana çayıda aldım o da baya artırdı. Bugun ilk defa ucunu cikarmaya calisirken fiskirdi bebemin suratına 😂😂😂 15 gunlukken sağlık ocağına gideceğiz kilosuna bakacaklarmış.
Ilk 1 ay önemli canım hem aile hekimi hem de çocuk dr bakıyor ki bebek iyi besleniyor mu diye en önemli gösterge kilo alimi çünkü. Bebek senin sağdiğindan daha fazla emer merak.etme inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Kızlar hastane için ihtiyaclari sormuşsunuz ben sezaryan oldum bir gece kaldım hastanede doğumdan çıkınca elbise giydim hemşireler sürekli kanamaya gelip bakıyorlardı öyle istediler ameliyathanede çıkınca yaşadığım o üşüme hissi yaklaşık 2 saate yakın sürdü zorla ısındım belki battaniye alabilirdim yanıma depend bence mutlaka alınmalı L beden aldim sezaryanda karın inmiyor çok rahat ettim. Nescafe kahve çeşitleri spinal in etkisinden hemen kurtulmak için. atistirmalik kuruyemiş olabilir açlık hissi geçsin diye. bebis için hastane çıkışı seti vardı onu giydirdiler biz bi de çekim yaptık ekstra bi takım daha almıştım hem kendim hem bebis için. kendime 3 takım almıştım 2sini giydim bebeğe 3 takım aldim 2sini giydi. Sütüm gelmedi biberon ya da mama kaşığı getirilebilir. Bizimki kakasini eve gidince yaptı çok bez degistirmedim ama yaparsa yine bez gidiyor fazla bulundurmak sorun yaratmaz bence. Pandemiden dolayı maske kolanya yastık kılıfı çarşaf göturdum. Süt için sagma makinasi aldim ama kullanmadım. Ağız bezleri temizleme pamuğu lazım oldu. Aklıma bunlar geldi ama ekleme yaparım olmadi 🤗😍😘
Canım güle güle büyütün sağlık sıhhat içinde uxun ömrü olsun. Çok sağol ihtiyaçlar listesi için

Kızlar çantayı soran olmuş.belki ince bir detay ama bizden önlem amaçlı doğumdan sonra bebeğin şekeri düşerse diye küçük bardak ile çay kaşığı istemişlerdi.aklınızda olsun.mama vermek için.. koronadan dolayı kendi kaşığımızı istediler
Benim ilk.dogumda temiz siringa ile vermişlerdi mamayı. Ama yine de götürelim yanımızda bulunsun.

Sakuraaa Sakuraaa gözün aydın tekrardan. Gerçekten çok güzel anlatmışsın ve güzel bir doğumun olmuş. Bizi de bilgilendirdiğin için teşekkürler 🌸🌸 sağlıkla büyüt bebişini 💝

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun 💕💕💕 inşallah sizlerin de çok öok kolay ve güzel doğumlarınız olur

38+4 den selamlar:) Artık doğurmak istiyorum,En azından doğum için yalanci olmayan sancilari yasayip öyle hastaneye yatmak istiyorum.Sezeryan olacagim.Doktoruma kalsa 38 den bu yana alalim diyor.Hic bir sorunu yok.Bi tehlikesi olsa alin diyecegim.Ama anne karninda ne kadar dursa o kadar iyi diye dusunuyorum.
ilk kizim 39+4 de dogdu sezeryan ile.
Ama onda artik tehlikeye giriyor diye aldi doktorum.O hamileligim riskliydi.Sukur bunda iyiyiz.
Ama artik iyice zorlanmaya başladım.Ates basmasi,agrilar egilip kalkmakta zorluk falan.

Bu hafta insallah gelir melek kızım
Canım.ben de kızımı 39+4 te sezaryen.ile doğurmuştum. Son haftasında hiç kg almamıştı ama yine durduğu kârdır deyip belki sancim gelir diye beklemiştim. Bu sefer sanırım 38+4 ya da 38+5 gibi olacak sezaryanım. Kontrollerde belli olur. Ben de patlayacak gibiyim artık zorlanıyorum ama hep kilo aldığım için. Kilonun fazlası zarar kemiklere aşırı yük biniyor

Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün evladınızı 🙏

Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun 🙏🧿 sağlıcakla kavuştum ya yavruna gerisi hiç önemli değil. Nasılsınız şimdi emiyor mu

Çok güzel anlatmışsın canım gözün aydın sağlıcakla büyüt yavrunu🧿💕Benimde özel ebem var gerçekten çok faydası oluyor. İnş benimde sen gibi normal doğumum olur. 1 cm açılmayla geziyorum 2 haftadır hiçbir ilerleme yok☺️ Ameliyat ağrıların geçti mi nasılsınız şimdi emiyor mu bebiş
Çok saol kuzum. Allah razı olsun. İnşallah sizinki de çok güzel geçer.
Ameliyat için Bi dikiş imde hafif Bi ağrı var. Ama nazar diyorum. İnan inanılmaz rahatım çok şükür. Sezeryandeki gibi ağrı acım yok. Kendi işimi kendim yapıyorum.

Bebiş de iyi çok şükür. Birazcık alerjik gibi olduk. Babası da ben de hasssassım zaten cilt konusunda. Bizim bıdık da öyle. Kabarıyor minik minik. Onun dışında napsın büyümeye çalışıyoruz. Çok küçük geliyor gözüme 🧿🧿🧿

Kızlar genelde çatı muayenesinden ne kadar sonra doğum oluyor. Doktor sabah erkenden gel haftaya akşama ağrın başlayabilir hemen gitme eve dedi, evimiz epey uzak çünkü hastaneye. Heyecan yaptım biraz

Sakuraaa Sakuraaa ne güzel bir doğum hikayesi 😍 inşallah diğer durumlarda çok çabuk geçer ebe olayı gerçekten çok akıllıca olmus 🤗 Allah hayırlısı ile büyütmeyi nasip eder insallah 🤗

Çok saol kuzum 💕💕💕
Allah razı olsun.
Evet Allah karşıma çıkardı işte. Benim hiç aklımda yoktu. Rabbim nasip etti. Sonrasında da Allah yardım etti diyorum🥰

Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar genelde çatı muayenesinden ne kadar sonra doğum oluyor. Doktor sabah erkenden gel haftaya akşama ağrın başlayabilir hemen gitme eve dedi, evimiz epey uzak çünkü hastaneye. Heyecan yaptım biraz
Akşam 8de çatı muayenesi yaptı doktor. 9da sancılanmaya başladım. Ertesi gün öğlen 3te doğurdum 😁

Aa benimki de sabah erken gel demişti çatı muayenesi için ama hiç ağrı sancı bişey demedi😶 doğumu tetiklediği söyleniyo da mesela ya çatı muayenesi sonucu uygun olmadığımızı söylerse o zaman napiyolar biliyo musunuz? Hemen o gün sezeryan falan mı

Akşam 8de çatı muayenesi yaptı doktor. 9da sancılanmaya başladım. Ertesi gün öğlen 3te doğurdum 😁
Ayyyy gerçekten mi 😁😁 hadi inş sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ya. Özlüyorum valla cok göresim var 😊😊
Aa benimki de sabah erken gel demişti çatı muayenesi için ama hiç ağrı sancı bişey demedi😶 doğumu tetiklediği söyleniyo da mesela ya çatı muayenesi sonucu uygun olmadığımızı söylerse o zaman napiyolar biliyo musunuz? Hemen o gün sezeryan falan mı
O gün hemen olmasa da en yakın zamana gün verilebilir bence. Doktor dediki bir de çatısı uygun olmayan binde bir dedi. Genelde 38-39 haftalarda çatı iyice doğuma uygun oluyor dedi. Erken bakmamak lazım çatı için dedi.

Kızlar herkese iyi geceler...Ben oğlum Deniz i sağ salim dünyaya getirdim 1 Ocak saat 20:40 gibi.....37+2 ve 2950 gr dunyaya geldi.Odaya çıktık şimdilik herşey yolunda görünüyor.Az az emiyor.Ben biraz zorlandım ameliyatta ve ameliyat sonrasında.Hastanedeki yogunluk sebebiyle ameliyata 20.00 civarında girebildim,çok aç ve susuz kaldım.Bende nabız, tansiyon seker düşüklüğü gibi sorunlar oldu vb vb. Bir de tüp bağlama ve kesi düzeltme (2 sezeryan kesisi alınıp tek kesiye dönüştürüldü) ameliyatım 3 saate yakın sürdü.Ama iyiyiz nihayetinde.Agrilarim var tabi dogal olarak ama odamizda ve oglumla birlikteyiz.Bundan ötesi yok....Guzel dilekleriniz,desteğiniz merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşsunlar,yapmış olanlar sağlıkla büyütsünler.Sag olun iyi ki varsınız
Gozun aydın canım 💕

Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun 🙏🧿 sağlıcakla kavuştum ya yavruna gerisi hiç önemli değil. Nasılsınız şimdi emiyor mu

Çok güzel anlatmışsın canım gözün aydın sağlıcakla büyüt yavrunu🧿💕Benimde özel ebem var gerçekten çok faydası oluyor. İnş benimde sen gibi normal doğumum olur. 1 cm açılmayla geziyorum 2 haftadır hiçbir ilerleme yok☺️ Ameliyat ağrıların geçti mi nasılsınız şimdi emiyor mu bebiş
Sağol canım aminn 🤲🏻 emiyor ama gogusleriim yara oldu süt sagarak veriyor um

Back
X