2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benibekleyin cnm aklıma geldi de bebek çok uyandriyorsa kendisini eliyle falan owli ya da ergopouch markalarının kundak tulumları var kolları içinde oluyor kendini uyandırmıyor devamlı. Bir araştırabilirsin

benimki kansızdı. kocaman sarı yeşil renkte sümüksü bir yapı. ama cidden kocaman yani löp diye düştü çamaşırıma ayağa kalktığımda.
Anlarız ya o zaman bende gelen giden yok henüz. Bu arada anneler kulübü turuncu renk nick yakışmış

Tebrikleriniz için çok teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapamıyorum kızım kucağımda
3370 miş ben yanlış anlamışım
Bir de sabah sezaryen öncesi 3 dk bir bana göre normal ama nst ye göre 100ü aşan sancılarım vardı dr zaten bugün olmazsa yarın gelecekmiş dedi

Ben hiç su içmiyorum bu aralar ya 2 3 bardak anca oda etkiliyordur dimi
Günlük 2,3 bardak mıEn az iki litre su içmen lazım.Bu da tetiklemiş olabilir.Benim bir ara coronadan dolayı suyum azalmıştı malum.O zaman inanılmaz sancılar yaşıyordum ki daha 33.haftalardaydim

Gözlerim doldu gerçekten okurken çok içten anlatmışsınız. Zor günler belki de sınavınız ama rabbim güç vermiş aşmışsınız. Şimdi evinizde kocaman olan ailenizle her şeyin tadını çıkarın. İnşallah eşinizin tayini de en kısa sürede çıkar ve huzurunuz tamamlanır
Artik ztn bu temizligin üstüne de dogurmassam beni es gecin pas diyorum subat ayina iteleyin beni
Bu grupta ikimizin erken doğum riski vardı ama maşallah herkesi doğurtup doğurtıup biz seyrediyoruz neyse benim daha günüm var dursun içerde sen benden daha öndesin öncelik senin olsun

Sen kendini takip et.Biliyorsun sancı araları sıklaşırsa doğum başlamış olabilir.Bir de bu haftalar için stres yapma.Yogun bakıma girse bile çabuk toparlar
Yok canım stres yapmıyorum olursa da çok şükür riskli dönemde değiliz ama nekadar durursa okadar iyi tabii
Günlük 2,3 bardak mıEn az iki litre su içmen lazım.Bu da tetiklemiş olabilir.Benim bir ara coronadan dolayı suyum azalmıştı malum.O zaman inanılmaz sancılar yaşıyordum ki daha 33.haftalardaydim
Benim oldum olası suyla aram iyi değildir başlarda mecbur içiyordum zorla şimdi iyice saldım havalarda soğudu su ihtiyacı hiç kalmadı bende cuma kontrol var nasipse kan idrar tahlillerimi de yaptırayım

Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
Canım gözünüz aydın hayırlı olsun analı babalı sağlıkla büyüs0n inşallah

Yaaa neden sezeryan oldun ????

Kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alanlar, 37.haftada çalışamaz raporu almak zorunda mı? Zaten yasal olarak 37 haftadan sonra çalışmamiz yasak değil mi?

Kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alanlar, 37.haftada çalışamaz raporu almak zorunda mı? Zaten yasal olarak 37 haftadan sonra çalışmamiz yasak değil mi?
Ben almadım. Otomatik olarak sistemin işlemesi lazım zaten. Ekstra bi kağıda ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Doktor çalışabilirsin dese de çalışamazsın ki zaten o saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…