2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaaa neden sezeryan oldun ????
Ne yazık ki yaşadığım şehirdeki hastane ssvd kabul etmiyor dr’um açılman olursa zorla sezaryen yapamayızdemişti 40+4e kadar bekledik en fazla kızım normal gelmeyi seçmedi ne yazık ki
Ama olsun kucağımda şükür gününü de doldurdu bu da böyle kısmetmiş

Gözün aydın canım normal mi oldu varmıydı erken doğum riski falan? Umarım bi sorun yoktur kuveze falan gerek kalmamıştır
Suyum geldi doldur diye Benim doğum başladı 5 cm açılmış ama bebek dönmediği için sezaryen olduk hiç korkmayın yarı uyuşturdular şimdi yavaş yavaş yürümeye başladı bebek de iyi emzirmek ile uğraşıyoruz zorlanmalı ama hep dene dedi hemşire bıkmayın

Öncelikle gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah. Günümüz nerdeyse aynıymış. Neden erken geldi acaba? Heyecan yaptım.
Sebebi yoktu sadece son 3 4 güldür acayip ayaklarım ödem oldu hep birde 2 gün önce gece sancı oldu adet ağrısı gibi sonra 1 saat sürdü geçti sonra ne sancı ne birşey

Kızlar bende de bugun bi ağırlık var iç bacak kemiklerim kasıklarım cok ağrıyo karnım yatakta sağa sola dönerken o kadar cok acıyor ki canım cıkıyo resmen dönerken bide az önce wc gittim ishalim ama ilk defa oldu bugun hep normaldi, 10dkda bi wcdeyim ne bitmez çiş varmıs anlamadım valla

kundak ve benim kız ikisini yan yana getiremiyorum bile. içine soktuğumuz an morarır valla sinirinden. denedik evde kundak vardı uyku tulumu. olmadı

Çok şükür sende bebekte iyisiniz önemli olan o benimde sancılarım hep oluyor ama 10 gün daha bekle kızım diyorum

Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
Canım gözün aydın . Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Kaderi güzel olsun
Benim de oluyor canım sanki alt tarafımı parmakla dürtüyor gibi, iç gıcıklayıcı , sanki bir anda foş diye çişini yapacakmışsın gibi değişik bir şeyler işte

Evet cnm. Arkadasimin bebeginde olmustu dr duzelir korkulcak bisi yok dedi ve gercekten duzeldi durusla alakali olabiliyomus kemikleri cok yumusak oldugu icin

Ben de aynı senin gibiydim.Ama korona olduğumda günlük 5 litre su içtim vücudum istiyordu.Sonrasinda bebeğin suyunda azalma olunca midem bulansada en az iki buçuk litre su içiyorum.Suya limon falan sıkabilirsin,tarçın atabilirsin daha rahat içmek için.Ben öyle yapardım bir zamanlar.Şu ara ihtiyaç duymuyorum Allah'tan.Benim de kan ilacı kullanmama rağmen ferritin değerim 8'e düşmüş.Hamileliklerimde en büyük sıkıntım buCuma günü randevum var muhtemelen kan serumu verecek doktor.Günde iki kan ilacı içiyorum hiç etki etmiyor

uyuyun. hunharca uyuyun.
uyku neydi unutacaksınız
Gece 3 te uyandik 5 e kadar inatlastik . Aramıza aldım artık en son öyle uyudu . 7 gibi kalktık şimdide bi feryat bi figan sanırsın ki bişey olmuş. Altını değiş emzir derken hala kucagimda memeyi bırakmasını bekliyorum hanımımin

Benim ilk doğumumda kızlarım iki gün çok güzel uyumuslardi.Dedim ki Allahımbebek bakmak ne kadar kolaymışBir daha düzgün uykuyu iki sene sonra yaşamıştımBir gün uykusuzluktan aynı bebeği iki kez emzirmisim diğeri ağlıyor emdi ama niye ağlıyor diye düşünüp bir türlü bulamamıştım sebebini

Hahahah valla sen iyi becermişsin yine 2 çocukla biz birini halledemiyoruz . Çetele tutmaya başladık ne zaman kalktı kaç dk emdi ne zaman alt değiştik cis mi kaka mi ?kaç saat uyudu ?

Hahahah valla sen iyi becermişsin yine 2 çocukla biz birini halledemiyoruz . Çetele tutmaya başladık ne zaman kalktı kaç dk emdi ne zaman alt değiştik cis mi kaka mi ?kaç saat uyudu ?
Tek bakmadım ki.Tek baksaydim çoktan balatalari yakmıştım.Siz de biraz akışına bırakın.Bu günler azıcık zor geçiyor ama geçiyor

Ay evet evet. Tam olarak öyle. Bugün de çok çok ince belden sızılarla uyandım. Yarın sezaryeni beklemicek galiba benim evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…