2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anne doğum yapınca ikiz bebeğe yetecek sütü oluyor diyorlar doğru mu acaba?

Dün annemle konuştuk neden bilmiyorum çok sancım oluyo dedim eyvah sen erkenden dogurcan dedi tut kendini ben gelene kadar doğurma diyo şehir dışından bana kalsa şimdi dogurcam bilmiyo

Tek bakmadım ki.Tek baksaydim çoktan balatalari yakmıştım.Siz de biraz akışına bırakın.Bu günler azıcık zor geçiyor ama geçiyor
Benim kuzenim tek çocuktan 5 yıl sonra ikiz doğurdu. Hem bebek hemşiresi hem de bakıcı vardı. Yine de çok zorlandığını söylüyor. Aslında aile büyükleri sağlıklı ve biraz genç olsalar gerek kalmayabilir. Benim annem şimdiden biz gelemeyiz, gidemeyiz demeye başladı. Gelip de ev işine yardım etmek istemiyor. Her gün gelecek yardımcı tutsanız diyor. Pandemide bebekli eve kimi tutacaksam. Zaten benim ihtiyacim şurada ameliyatli ve lohusa olduğum 1 ay. Ondan sonra hem düzenimi kurarım hem de kızımın okulu açılırsa 1. sınıf inşallah o okula başlar diye düşünüyorum. Ben de bebekle daha rahat ilgilenebilirim.

Benim de bu dogumumda yanıma annem gelecek ancak hemen herşeyden sıkılan bir hatun kendisi.Gezmeyi de pek sever.Dogum yapmamı zor bekler gibime geliyor.Bende yardımcı tutmak istedim.Evde beş yaş ikizler bir de bebeyle yapamam diye.Ancak pandemi insanı korkutuyor kaldı ki yardımcı bulmak da pek kolay değil.Dur bakalım başımıza neler gelecekOlmadı ben kızları özel anaokuluna göndereceğim.Bebekle ilgilenmekten onlara zaman ayiramazsam daha kötü olur.Ya da yorgunluktan bağırırsam falan diye korkuyorumAnnelik her halükarda zor bir durum
Sizin anneniz benimkinden fenaymış.Bence zorlayın biraz vicdan yapsın.En azından doğum için gelip kalsın bir hafta.Bebek bakımına yardım etmese bile belki yemek falan yapar çocuğunuzla ilgilenir

Ya kizlar ben hizla kilo aliyorim az once tartiya ciktim inanamadim ya gozlerime 20 kilo almisim nasil almisim hangi ara aldim anlam vermerdim iki uc hafta oncesinde 15 kilo almistim son ay almam diyordum ve oyle cok yemek yedigim de yok kabizlik falan da yok oyle gun boyi yatan biride değilim malum kizim birakmiyo zaten nasil aliyom anlamadim ☹☹
ödem mi acaba yaa

Ödem de olabilir vücudünda kilo almaya müsaitse alıyor insan bende şimdiye kadar 11 kilo almışım

Günaydın herkese
Ben 32. Haftada çalışamaz raporu aldım. E devlette de gözüküyor.
şimdi maaşımızı devlet pttye mi yatıracak nasıl oluyor bu işler bilen var mı arkadaşlar?
Aydınlatın beni

Kesinlikle ödemdir.Ben bir haftada ikibucuk kilo aldım sonraki hafta hiç almamıştim.Baktim ki ödem.Vucudum su tutuyor.Hafiften elim ayağım şişmeye başladı malesef.

Ben insan kaynaklarına sorduğumda şöyle dediler, onların her ayın sonunda onaylaması gerekiyormus sgk sisteminden. İnsan kaynaklarını bir dürt de onaylasınlar. Onaya istinaden sgk sana yatırıyor. Edevletten iban tanımlarsan hesabına yatırıyorlar, tanımlı değilse ptt den alıyorsun. Ödemeyi de edevlet üzerinden takip edebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…