2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Devam ediyorum emzirmeye hadi inşallah

Ah kiyamam benim için de en zoru oğlumu düşünmekti bir de ben yurtdışındayım ailem gelemedi oğlum arkadaşlarımızda kaldı bu ilk bizden ayrı kalışıydı aile dışında ama büyüdü son ana kadar ben de hastanede sizle kalmak istiyorum dese de arkadaşların 4 çocuğu ile oynama fırsatını da kaçırmak istemedi pandeminin başından beri kimseyle görüşmedik çünkü
Şimdilik çok ilgili kardeşine şeytannkulağına kurşun sizin de yavaş yavaş alışır daha yaşı küçük

Kızlar şu an doğumdan sonra 3. Güne gireceğiz hala sütüm yok ama şu an göğüslerim çok sert taş gibi olmuş bu sütün belirtisi mi gelecek mi
Evet o sertleşmesi sütün geliyor demek emzirirken biraz elinle sıkıştırıp ver bebeğe canım hafif hafif sağ bebeğin işini kolaylaştırırsın

Yarın bizim ilk doktor kontrolümüz var umarım herşey yolunda gider kilosunu ve sarılığı merak ediyorum çünkü hiç mama vermedim

Bir de bu kız emerken sol göğsümde sorun yok sağ ile bildiğin kavga ediyor sizin de var mı böyle birşey alıyor bırakıyor ıhlıyor ağlıyor yumruk atıyor filan anlamadım

Kızlar şu an doğumdan sonra 3. Güne gireceğiz hala sütüm yok ama şu an göğüslerim çok sert taş gibi olmuş bu sütün belirtisi mi gelecek mi
Sütünüz vardır neden olmadığını düşünüyorsunuz ki?Bebek sürekli emmek istiyorsa bu onun aç olduğunu göstermez.Sizin kokunuzu istiyordur,kucaginizi istiyordur.Bol bol emzirin.Ayrica mastır olursunuz Aman dikkat.Gogüsleriniz dolu belliki

Sağ göğsünüzden süt akışı yavaş olabilir.Sol göğüsten daha hızlı geliyorsa aynı performansı bekliyordur

Bebeğim göğüs ucum olmadığı için tam ememiyor, emdiği zaman ise bir şey gelmeyince ağlıyor. Ama çabalamaya devam edeceğim inşallah olacaktır

Bu arada kızlar doğumdan sonra ne kadar kilo verdiniz? Ben doğumun ertesi günü sadece 2 kilo vermiş görünüyodum 1 hafta sonra 4 oldu. Halbuki bebek 3 kilo o kadar ödem mi topluyor ya vücut.
Ben ertesi gün eve gelince tartıldım 6 kilo vermiştim. Bebiş neredeyse 4 kiloydu zaten. Ödem hala var bence ellerim ayaklarım şiş, emzirdikçe gider diyorlar merak etmeyin

Tebrikler sağlıkla büyüsün kuzu

Maaşallah Yine de her sey yolunda gitmiş cok sevindim. Ben de bir daha asla diyorum suanda kendime, unutulur mu gerçekten emin değilim

Sağ göğsünüzden süt akışı yavaş olabilir.Sol göğüsten daha hızlı geliyorsa aynı performansı bekliyordur
Büyük ihtimalle aynen öyle zaten ikisinin ucu da farklı ama o kadar komik oluyor ki anlatamam
Nasıl düzeltirim acaba onu az emdiği için de daha tam açılmadı muhtemelen sağmayı deneyim bari

Günaydın kızlar. Bütün gece karnım taş kesildi durdu, sürekli bebeğin hareketlerini takip etmekten uyudum mu naptim bilmiyorum vallahi bebeğin tek yerde toplanıp kalması, karnın taş gibi olmasi normal mi ya? Kontrole de 3 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…