2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben bebeğe 3 set kıyafet götürmüştüm, birini doğar doğmaz giydirdiler, birini ertesi gün giydirdim. Bir tanesini hiç açmadım ama yine de gerekli bence çiş filan sızabilirdi. Ağız bezleri önemli yere filan düsebiliyor yanınızda bi 3-4 tane olsun bence. Ben kendime iki pijama götürmüştüm, birini kullandım sadece. Altını da giymedim hatta öyle cıplak gezdim cok sıcaktı polar sabahlık götürmüştüm, kullanmadım. En gerekli ve en fazla kullandıgım sey depend oldu, büyük rahatlık. İkinci günde bir paket bitmişti bile. Bebenin altını ne zaman açsak dolu dolu kaka yapmıstı biz bi 7-8 tane bez kullandık o 24 saatte. Baska da bişey götürmemiştim zaten

Benim raporumda izin bitiş tarihi yazıyordu canım

Doğum yapmadığın için izin bitiş tarihi yazmaz. Onlarda hiç bilmiyorlar mı ya. Hastane bir tarih yazamaz ki,mantıksız. Ne zmn dopum yaparsan doğum raporunu ve doğum sonrası iznini hastneden alıp ik'ya iletmen yeterli. Doğum sonrası doğum öncesi rapor ücretin yatar.
Cnm bu arada küçük büyük olarak boyları var. Onu da araştr. Memene göre
Bende 5 depend koymuştum arttırdım. Eşimle tek olacğm ve eve gitmesini istemediğim için fazla fazla koyum dedim.
Sadece süt hemen gelemzse mamayı neyle vereceğime karar veremedim şırınga mı kaşık mı biberon mu? Hepsini koydum artık hemşireler nasıl yönlendirirse dedim. Zaten ilk çocuk hiçbir şey bilmiyorum
Teşekkürler cvp için
Ohh rahat rahat iyi yapmışsın bende kalın koymuştım sonradan inceleriyle değiştirdim pijamaları hatta kısa kollu bluzda attım. Teşekkürler cvp için

Ay ben de aynısını düşündüm. Daha bebek doğmadan izin bitişi nasıl yazsın ki zaten valla bazen çok isbilmez davraniyolar

Depend kac no almak lazım ben 75 kıloyum

Kızlar suyum geliyor benim sabah da çok akıntı geldi tuvalette
Doktor kontrolüm vardı doktor aşağıdan muayene etti suyum geliyormuş 2 cm açıklık var yatısımi yaptı
Az önce eve geldim duş aldım eşyalarımı aldım şimdi hastaneye gidiyoruz
Sancım hafif var belim ve kasıklarımda
Dualarınızı bekliyorum

Kızlar şu an doğumdan sonra 3. Güne gireceğiz hala sütüm yok ama şu an göğüslerim çok sert taş gibi olmuş bu sütün belirtisi mi gelecek mi
Dus yapabildin mi canım eğer yapamicak gibiysen sıcak havlu koy biraz göğüslerine hafif masaj yap bebişin ile ten teması yap hiç endişelenme gelicek sütun

Ohh ne güzel canım hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah

Ben de şu an 2 kilo vermiş görünüyorum, bebeğim 3 kg doğdu

Evet cnm ödem oluyor. Sen 10 gün sonra tartil
Demek ki herkes aynı durumda biraz daha bekleyeceğiz o zaman

Ben o saldırı anını çok seviyorum çok komik oluyor tipini yedigim

Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtulun inşallah..Saglicakla..

Selam kızlar.bebişleriniz nasıl,? Günde ne kadar uyanık kalıyorlar,?
Ben bugün doktora goturdum .kafamda sorular vardi hepsini sordum.Dedim geceleri inliyor gibi sesler çıkarıyor ?Bagirsaklari gelişiyor gaz sancıları vs olabilir o sesler gayet normal dedi. Kuyruk sokumunda mor gibi bi leke var o ne Dedim? Mongol lekesi diyorlarmış yenidoğanlarda olabilirmiş. Göz capagi için ise göz pınarlarına yukarıdan aşağıya masaj yap dedi. Carsambadan beri Sadece kilo almamis hatta bi 40 gr vermis .Ona moralim bozuldu. Normalde bugune kadar bi 200 gr almis olmasi gerekirdi.Sütüm yetmiyor sanırım.Kusmuyorsa mama takviyesi yapabilirsin dedi.Saat başı emzir yinede dedi. Haftaya tekrar kontrol edecegiz.Uykumuz ise ortalama 18 saat .

Off bebek doğcak artık ben hala bebek arabası almadım kızlar.İnsan gözüyle görmeden almakta istemiyo ee malum virüste var napıcam hiç bilmiyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…