- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.881
Evet cnm ödem oluyor. Sen 10 gün sonra tartilBu arada kızlar doğumdan sonra ne kadar kilo verdiniz? Ben doğumun ertesi günü sadece 2 kilo vermiş görünüyodum 1 hafta sonra 4 oldu. Halbuki bebek 3 kilo o kadar ödem mi topluyor ya vücut.
Kesinlikle öyle ikimizde iyi olalım daSağlıkla kavuşun yeter ki, nasıl olursa olsun
Ben bebeğe 3 set kıyafet götürmüştüm, birini doğar doğmaz giydirdiler, birini ertesi gün giydirdim. Bir tanesini hiç açmadım ama yine de gerekli bence çiş filan sızabilirdi. Ağız bezleri önemli yere filan düsebiliyor yanınızda bi 3-4 tane olsun bence. Ben kendime iki pijama götürmüştüm, birini kullandım sadece. Altını da giymedim hatta öyle cıplak gezdim cok sıcaktıKalkan emzirme sonrasında kullanılıyor. Göğsün atlete sütyene değip acımasın diye hemde ped kullanmana gerek kalmıyor. İçinde sızan sütünümde topluyor.
Sen silikon göğüs ucu al istersen onunla da emzirenler var burda da.
Ben her ikisinden de aldım.kalkan avent, silikon ise mamajoo aldım.
Doğum yapan taze annişler hastaneye götürüpte kullanmadım dediğiniz veya şu yetmedi dediğiniz şeyleri biximle paylaşır mısınızm
Benim raporumda izin bitiş tarihi yazıyordu canımKızlar şimdi sirketimin insan kaynaklarından aradılar. Raporumda izin bitiş tarihi yazmadığı için ödeme alamadığımı, hastaneden bitiş tarihi girmelerini istememi söylediler. Sizin çalışamaz raporlarında bitiş tarihi var mı? Daha bebek doğmadan öyle bi tarih giriyolar mi kafam karıştı
Doğum yapmadığın için izin bitiş tarihi yazmaz. Onlarda hiç bilmiyorlar mı ya. Hastane bir tarih yazamaz ki,mantıksız. Ne zmn dopum yaparsan doğum raporunu ve doğum sonrası iznini hastneden alıp ik'ya iletmen yeterli. Doğum sonrası doğum öncesi rapor ücretin yatar.Kızlar şimdi sirketimin insan kaynaklarından aradılar. Raporumda izin bitiş tarihi yazmadığı için ödeme alamadığımı, hastaneden bitiş tarihi girmelerini istememi söylediler. Sizin çalışamaz raporlarında bitiş tarihi var mı? Daha bebek doğmadan öyle bi tarih giriyolar mi kafam karıştı
Cnm bu arada küçük büyük olarak boyları var. Onu da araştr. Memene göreCanım çok sağol şimdi eşime söyledim mamajoo silikon uç alacak teşekkürler.
Ben bebek için götürdüğüm kıyafetleri kullanmadım sadece do9um sonrası ne giydiyse o kaldı üstünde kalmadığından. Ama kendime 2 pijama 1 gecelik götürmüştüm. Hepsini kullandım çünlü hem kan oldu hem de çok terledim sıtma geldi su gibi oldu üstüm başım. 1 gece kaldığım için bebel bezi çok gitmedi. 5 tane falan değiştik. 3 kere kaka yaptı zaten. Biberon kullandık mama takviyesi yaptık . Sütüm geldi hemen ama kızımın ağzı küçük tam kavrayamadı memeyi randımanlı çekemedi. Emzirme sütyeni ve külot hiç kullanmadım. Memeler serbestti. Altımda da depent vardı. Depend bence en gerekli şey.
Ohh rahat rahat iyi yapmışsınBen bebeğe 3 set kıyafet götürmüştüm, birini doğar doğmaz giydirdiler, birini ertesi gün giydirdim. Bir tanesini hiç açmadım ama yine de gerekli bence çiş filan sızabilirdi. Ağız bezleri önemli yere filan düsebiliyor yanınızda bi 3-4 tane olsun bence. Ben kendime iki pijama götürmüştüm, birini kullandım sadece. Altını da giymedim hatta öyle cıplak gezdim cok sıcaktıpolar sabahlık götürmüştüm, kullanmadım. En gerekli ve en fazla kullandıgım sey depend oldu, büyük rahatlık. İkinci günde bir paket bitmişti bile. Bebenin altını ne zaman açsak dolu dolu kaka yapmıstı biz bi 7-8 tane bez kullandık o 24 saatte. Baska da bişey götürmemiştim zaten
Ay ben de aynısını düşündüm. Daha bebek doğmadan izin bitişi nasıl yazsın ki zatenDoğum yapmadığın için izin bitiş tarihi yazmaz. Onlarda hiç bilmiyorlar mı ya. Hastane bir tarih yazamaz ki,mantıksız. Ne zmn dopum yaparsan doğum raporunu ve doğum sonrası iznini hastneden alıp ik'ya iletmen yeterli. Doğum sonrası doğum öncesi rapor ücretin yatar.
Cnm bu arada küçük büyük olarak boyları var. Onu da araştr. Memene göre
Bende 5 depend koymuştum arttırdım. Eşimle tek olacğm ve eve gitmesini istemediğim için fazla fazla koyum dedim.
Sadece süt hemen gelemzse mamayı neyle vereceğime karar veremedimşırınga mı kaşık mı biberon mu? Hepsini koydum artık hemşireler nasıl yönlendirirse dedim. Zaten ilk çocuk hiçbir şey bilmiyorum
Teşekkürler cvp için
Ohh rahat rahat iyi yapmışsınbende kalın koymuştım sonradan inceleriyle değiştirdim pijamaları hatta kısa kollu bluzda attım. Teşekkürler cvp için
37den sonraki çalışamaz raporunda mi yaziyo canım?Benim raporumda izin bitiş tarihi yazıyordu canım
Depend kac no almak lazım ben 75 kıloyumBen bebeğe 3 set kıyafet götürmüştüm, birini doğar doğmaz giydirdiler, birini ertesi gün giydirdim. Bir tanesini hiç açmadım ama yine de gerekli bence çiş filan sızabilirdi. Ağız bezleri önemli yere filan düsebiliyor yanınızda bi 3-4 tane olsun bence. Ben kendime iki pijama götürmüştüm, birini kullandım sadece. Altını da giymedim hatta öyle cıplak gezdim cok sıcaktıpolar sabahlık götürmüştüm, kullanmadım. En gerekli ve en fazla kullandıgım sey depend oldu, büyük rahatlık. İkinci günde bir paket bitmişti bile. Bebenin altını ne zaman açsak dolu dolu kaka yapmıstı biz bi 7-8 tane bez kullandık o 24 saatte. Baska da bişey götürmemiştim zaten
32.de aldım canım ben37den sonraki çalışamaz raporunda mi yaziyo canım?
Dus yapabildin mi canım eğer yapamicak gibiysen sıcak havlu koy biraz göğüslerine hafif masaj yap bebişin ile ten teması yap hiç endişelenme gelicek sütunKızlar şu an doğumdan sonra 3. Güne gireceğiz hala sütüm yok ama şu an göğüslerim çok sert taş gibi olmuş bu sütün belirtisi mi gelecek mi
Ohh ne güzel canım hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına versin inşallahKızlar suyum geliyor benim sabah da çok akıntı geldi tuvalette
Doktor kontrolüm vardı doktor aşağıdan muayene etti suyum geliyormuş 2 cm açıklık var yatısımi yaptı
Az önce eve geldim duş aldım eşyalarımı aldım şimdi hastaneye gidiyoruz
Sancım hafif var belim ve kasıklarımda
Dualarınızı bekliyorum
Canım her gün ödem attıkça kilo gidiyor özellikle çok terlediğimiz için emzirmeyle beraber daha hızlı oluyor.
20 kilo almıştım 15 gün oldu doğum yapalı 10 kilo vermişim. Ayak bileklerimin inceldiğini bariz görüyorum, ödemmiş meğer son zaman çok şişmişti.
Ben de şu an 2 kilo vermiş görünüyorum, bebeğim 3 kg doğdu
Demek ki herkes aynı durumda biraz daha bekleyeceğiz o zamanEvet cnm ödem oluyor. Sen 10 gün sonra tartil
Ya hadi inşallah darısı bizim bebeklereBenim bebekken gazim olmuş, kızımın da 3 aylik olana kadar akşamları olmuştu. Ama kardeşimin hiç olmamış. Olmayan da var yani.
Ben o saldırı anını çok seviyorum çok komik oluyor tipini yedigimBen daha ilk emzirdiğim andan itibaren kullanıyorum aventin kalkanını. Onsuz olmazmış bence müthiş gerekli bir şey. Ayrıca taşan sütleri de topluyor, her damlası o kadar değerli ki çay kaşığıyla veriyorum haznede birikenleri tam emzirme öncesi hem sakinleşiyor o sırada, memeye geçince saldırmıyor
Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtulun inşallah..Saglicakla..Kızlar suyum geliyor benim sabah da çok akıntı geldi tuvalette
Doktor kontrolüm vardı doktor aşağıdan muayene etti suyum geliyormuş 2 cm açıklık var yatısımi yaptı
Az önce eve geldim duş aldım eşyalarımı aldım şimdi hastaneye gidiyoruz
Sancım hafif var belim ve kasıklarımda
Dualarınızı bekliyorum
Ben bugün doktora goturdum .kafamda sorular vardi hepsini sordum.Dedim geceleri inliyor gibi sesler çıkarıyor ?Bagirsaklari gelişiyor gaz sancıları vs olabilir o sesler gayet normal dedi. Kuyruk sokumunda mor gibi bi leke var o ne Dedim? Mongol lekesi diyorlarmış yenidoğanlarda olabilirmiş. Göz capagi için ise göz pınarlarına yukarıdan aşağıya masaj yap dedi. Carsambadan beri Sadece kilo almamis hatta bi 40 gr vermis .Ona moralim bozuldu. Normalde bugune kadar bi 200 gr almis olmasi gerekirdi.Sütüm yetmiyor sanırım.Kusmuyorsa mama takviyesi yapabilirsin dedi.Saat başı emzir yinede dedi. Haftaya tekrar kontrol edecegiz.Uykumuz ise ortalama 18 saat .Selam kızlar.bebişleriniz nasıl,? Günde ne kadar uyanık kalıyorlar,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?