- 8 Mayıs 2014
- 2.764
- 2.293
- 333
- 36
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.961
Muayene etdi canim etmesine de kendimi emanet edemiyorum tanımıyorum ki doktoru psikolojim alt üst oldu resmen dediyine göre bebis 2900 gözüküyor şimdilik +-425 gr ihtimalle.amelyat tarihim belli doktorum ortada yok hiç tanımadığım doktorun eline kaldım canim üzülüyorum endişeleniyorum elimde değilki stres oldumÖncelikle stres olmayı bırak canım. Kuzenim de doğum yapacağında kendi doktoru tesadufen yoktu ve başka doktor apar topar doğurttu. Cok sukur hicbir sorun da yaşamadi. Bugun bakınamadin mi? Digeri yani seni emanet ettigi doktor, muayene etmedi mi seni?
Hiç stres olma, bebegin kilosu gayet de güzel. Bahsettiğin -+425 gr.a rağmen. Doğum ne zaman kismetse? Doktoru tanıyıp tanımamana takılma hiç. Anlıyorum tedirgin oldun ama, o da sana yardımcı olacak sonuçta..Muayene etdi canim etmesine de kendimi emanet edemiyorum tanımıyorum ki doktoru psikolojim alt üst oldu resmen dediyine göre bebis 2900 gözüküyor şimdilik +-425 gr ihtimalle.amelyat tarihim belli doktorum ortada yok hiç tanımadığım doktorun eline kaldım canim üzülüyorum endişeleniyorum elimde değilki stres oldum
Ayin 18 inşallah canim pilanli sezeryanim var stresten tum gece uyuyamadimHiç stres olma, bebegin kilosu gayet de güzel. Bahsettiğin -+425 gr.a rağmen. Doğum ne zaman kismetse? Doktoru tanıyıp tanımamana takılma hiç. Anlıyorum tedirgin oldun ama, o da sana yardımcı olacak sonuçta..
Hadi Allah yardımcın olsun cnm benim. Benim de kısmetse cuma gününe yani 15 ine.. ikimize de hayırlı doğumlar inşallah..Ayin 18 inşallah canim pilanli sezeryanim var stresten tum gece uyuyamadim
O kadar stres yapma bebeğin de hissediyor sonuçta. Bilemezsin ki belki de bu doktorla doğumun çok daha iyi geçecek. İyi düşün iyi olsun.Ayin 18 inşallah canim pilanli sezeryanim var stresten tum gece uyuyamadim
Canım sakin olKizlar stresten dogurcam bole giderse benim bebegin kilosu sinirda cikiyodu ya az yani neyse 1 defa gitdik doktorumu bulamadik 2ci bugun gitdik yani pazartesi adam yine yok ankaradaymis Allah korusun babasi hastaymis basindaymis ayin 18 sezeryanim var adam prof ve yok ortada ölüyorum stresten ve beni op.dr hiç tanimadigim birine emanet etdi kafayi yememe az kaldi akıl verin kizlar ne yapmam lazim
Bugün emzirm bir eğitiminde 5 günlük bebeğin 30 40 ml ile üç saat tok kalacağını söylediler...benim kızımda sürekli aranıyor...Bir de sizin bebekler nasıl emiyor. Ben sağma makinesi ile sağıyorum 30 ml veriyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar istiyor gene 30 ml veriyorum. Bezen hemen tekrar istiyor mama veriyorum biraz gene aranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım yaaa normal mi bu şekilde yemesi
Siz çok streslisiniz.Nedeni nedir acaba?Bebeğinizin kilosu haftasına göre çok güzel.Yaklasik doğum tarihlerimiz aynı ve benim bebeğimin kilosu 2.650 ve stres yapmıyorum.Her bebeğin kilo alımı farklıdır neden strese gireyim ki.Bebeklerde önemli olan kilo değil doğduğu haftadır.Çünkü organlar zamanla olgunlaşır ve bunun kilo ile pek alakası yok.Kizkardesim 38.haftada ikibucuk kilo doğurdu kızını ve küvete falan girmedi.Kizlar stresten dogurcam bole giderse benim bebegin kilosu sinirda cikiyodu ya az yani neyse 1 defa gitdik doktorumu bulamadik 2ci bugun gitdik yani pazartesi adam yine yok ankaradaymis Allah korusun babasi hastaymis basindaymis ayin 18 sezeryanim var adam prof ve yok ortada ölüyorum stresten ve beni op.dr hiç tanimadigim birine emanet etdi kafayi yememe az kaldi akıl verin kizlar ne yapmam lazim
Hayırlı dogumlar canim duamdasinHadi Allah yardımcın olsun cnm benim. Benim de kısmetse cuma gününe yani 15 ine.. ikimize de hayırlı doğumlar inşallah..
Benim ilk kuzuda kendi isteğiyle sezeryan dogum olduğu icin canim ssvd denemek istemiyorum doktor da önermiyor kilosuna en son 2300 demisdi diye panikledim baya bide ilk oğlu şu zamanın da 4 kg demişlerdi doğumda 3100 gr çıkınca dedim eyvah bu bebek hiç gelismemis dedim heralde evet evhamli bi insanim geneldedeSiz çok streslisiniz.Nedeni nedir acaba?Bebeğinizin kilosu haftasına göre çok güzel.Yaklasik doğum tarihlerimiz aynı ve benim bebeğimin kilosu 2.650 ve stres yapmıyorum.Her bebeğin kilo alımı farklıdır neden strese gireyim ki.Bebeklerde önemli olan kilo değil doğduğu haftadır.Çünkü organlar zamanla olgunlaşır ve bunun kilo ile pek alakası yok.Kizkardesim 38.haftada ikibucuk kilo doğurdu kızını ve küvete falan girmedi.
Başka doktorda doğum yapmanıza gelince belki bu doktor daha iyi yapacak bilemezsiniz.Bunun için sıkmayın kendinizi.İlk doğumum ikindi ve ilk günden beri gittiğim doktorum doğumun olacağı hafta şansa bir seminere katılmak zorun kalmıştı ve hiç bilmediğim bie doktorda doğum yapmıştım.Adam hastanenin en ünlü sezaryen doktoruymuş ve epizyo kesigini gerçekten muhteşem yapmıştı.Bir de kendi doktoruma göre gerçekten çok esprili çıkmıştı,dogum anında baya rahatlatmıştı beni
Sizin sezaryen olma sebebiniz nedir?Normal doğum şansınız yok mu?Belki normal doğumu beklerseniz doktorunuzun geliş tarihini bekleyebilir bebeğiniz.Hem kilosu da biraz daha artar
Insallah canim insallah aminnCanım sakin ol
Anlıyorum bugüne kadar güvendiğin doktor yanında olsun istiyorsun ama inan sizin sağlığınız en kıymetlisi belki de 18ine yetişir belkide
Benim de 2800 kilosu ve günlerimiz aynı neredeyse seninle. Doktor gayet iyi dedi. Artık haftalarını doldurdular 3 aşağı 5 yukarı kilo önemli değil. Sıkma canını hiç..Insallah canim insallah aminn
Canım doktor bana bi korse yazdı birde sezeryan izi geçirmesi için jel 1 haftalık kontrolümde yazdı bugün 13. Günüm göbeğimi çok toparladı dehşetle tavsiye ediyorum kademeli korse beden benden almana da gerek yok foto atayım sanaKızlar bende 86yla doğurdum bugun 3. Günüm 82.500 olmusum birazda göbeğim var korse arastırıyorum suan korse baya topluyormus vucudu . Göğüs ucu içinde yara olmaya basladı benimkiler krem kullanıyorum birde gümüş göğüs kalkanı sipariş verdim sütümde bugun daha cok geliyor ve rengi daha koyulaştı . Annelik cok guzel birşeymiş
sakin olun her bebek bir değil.Eğer bekleyebilecekseniz sezaryen için doktorun dönüşünü bekleyin.Ya da bu doktorda sezaryen olun.Doğum sürpriz bir yumurta gibi.Kendi doktorunuzla bile olsanız sıkıntı çıkınca çıkıyor.Benim ilk kuzuda kendi isteğiyle sezeryan dogum olduğu icin canim ssvd denemek istemiyorum doktor da önermiyor kilosuna en son 2300 demisdi diye panikledim baya bide ilk oğlu şu zamanın da 4 kg demişlerdi doğumda 3100 gr çıkınca dedim eyvah bu bebek hiç gelismemis dedim heralde evet evhamli bi insanim geneldedekeske rahat olsam ama olamıyorum birde şimdi doktorum ortada yok elim ayağıma dolandi
Canm hic endiselenme ya herseyde vardir bi hayir sezeryan konusinda cok iyi olan bi doktoru arastir ona gidersin sıkıntı yapma .Muayene etdi canim etmesine de kendimi emanet edemiyorum tanımıyorum ki doktoru psikolojim alt üst oldu resmen dediyine göre bebis 2900 gözüküyor şimdilik +-425 gr ihtimalle.amelyat tarihim belli doktorum ortada yok hiç tanımadığım doktorun eline kaldım canim üzülüyorum endişeleniyorum elimde değilki stres oldum
Guatir ameliyati sonrasi bende bu jeli kullanmistim ama hicde iyi degil ya benm ameliyat yeri izimi kapatmadıCanım doktor bana bi korse yazdı birde sezeryan izi geçirmesi için jel 1 haftalık kontrolümde yazdı bugün 13. Günüm göbeğimi çok toparladı dehşetle tavsiye ediyorum kademeli korse beden benden almana da gerek yok foto atayım sana
1 haftanın sonunda daha çok verm8s olacaksın cnm. Korseye gelince ben babymall da almıştım kaydet memnunum belimede iyi geldi . Sezeryan izim için medecassol verdi doktor. Göğüs ucu yara olduğunda ise geceden sabaha dinlendirip bol bol çay ağacı yağı sürmüştüm ve çelik çay tabağı kapamıştım baya isimi gorduler.Kızlar bende 86yla doğurdum bugun 3. Günüm 82.500 olmusum birazda göbeğim var korse arastırıyorum suan korse baya topluyormus vucudu . Göğüs ucu içinde yara olmaya basladı benimkiler krem kullanıyorum birde gümüş göğüs kalkanı sipariş verdim sütümde bugun daha cok geliyor ve rengi daha koyulaştı . Annelik cok guzel birşeymiş
Valla canım 1 haftadır kullanıyorum daha bakalım 40 ım çıkana kadar kullanıp görücemGuatir ameliyati sonrasi bende bu jeli kullanmistim ama hicde iyi degil ya benm ameliyat yeri izimi kapatmadı
Benim 13. Günüm 6 kilo gitti 7 kilo daha var durdu gibi sanki kilo verimi sizin de öyle oldu mu1 haftanın sonunda daha çok verm8s olacaksın cnm. Korseye gelince ben babymall da almıştım kaydet memnunum belimede iyi geldi . Sezeryan izim için medecassol verdi doktor. Göğüs ucu yara olduğunda ise geceden sabaha dinlendirip bol bol çay ağacı yağı sürmüştüm ve çelik çay tabağı kapamıştım baya isimi gorduler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?