2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok gitmedim 2 gün sonra randevum var ztn bebek normal hareket ettigi icin artik daha fazla yipratmayim
Kendimi dedim ... bekliyorum öyle

Ananas aldim onu yiiyorum
Afiyet olsun canım ben de dün bi sürü şey denedim ama bütün gece yalancı kasılma yaşadım. Akışa bırakmak en iyisi demek ki

Evet canım hazırladım hatta özel ebem de var hem eğitim verdi doulam olacak hem mesleği ebelik olduğu için doğumda heran yanımda olacak. Psikoloji olarak çok hazırım ama zaten birşeyler ters gidecekse ısrar etmenin anlamı yok teslimiyetçi olmak gerektiğinide öğrendim eğitimlerde. Dr sadece 40 ın üstünü riskli gördüğü için bu kararı verdi ama ben çok ısrar etsem normal diye ne derdi bilemiyorum. Ben dr uma bıraktım. Doğru mu yaptım diye şüphe kaldı içimde. Hayırlısı artık canım çok tşkler görüşün için

Evet canım İşte bunları duydukça acabı mı diyor insan. Dr umun görüşlerine güveniyorum ama biraz daha mı beklesem demekten de alamıyorum kendimi. Sen gibi sabırsızlıkta var bende de hemen doğsunda istiyorum bu gece sancımız olsada hayırlısıyla sağlıcakla kavuşsak bebeklerimize

Inshallah kimset vakti nzmansa artik bence sen yinede bi doktorunla görüs neden hemen sezeryan icin israr ediyor veya riskli gördügp konu ne icini rahatlacak bi sebebi vardir belkide

Kızlar Allah aşkına şu göğüs yaraları için çare bulan var mı ? Çok zorluk yaşıyorum yaaaa zeytinyağı sürdüm ama 1,5 saatte bir bazen saatte bir emzirdiğimden bi türlü kendini toplayamıyor göğüs. Emzirirken acımasın diye silikon göğüs ucu aldım ama yok gene canım yanıyor. Acil çözüm lazım bana yoksa depresyona gircem

Bir de sizin bebekler nasıl emiyor. Ben sağma makinesi ile sağıyorum 30 ml veriyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar istiyor gene 30 ml veriyorum. Bezen hemen tekrar istiyor mama veriyorum biraz gene aranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım yaaa normal mi bu şekilde yemesi

Silikon göğüs ucu demek istemiştim canım. Kullandım acı biraz azaldı kızım da aldı ama sanki süt gitmiyo gbiydi ve sızdı çıktı göğsümdsn

Aynen canım ya insan yapamıcam diyo geçiyor şiödi başka sıkıntılar var. Geçer hepsi oğluşunla mutlu ol yeterki

Off bebek doğcak artık ben hala bebek arabası almadım kızlar.İnsan gözüyle görmeden almakta istemiyo ee malum virüste var napıcam hiç bilmiyorum kızlar
Bizimde arkadaşlar vereckti o yüzden rahattım.ama sağolsunlar oynatıp durdular . Geçen hafta sinirimden ağladım resmen. Biz de hemen araştırıp aldık. Sizde hemen araştırıp alın. Araba değil de anakucağı hastane çıkışında kullanılıyor. Artık ürünlere insanlar baya yorum yapıyorlar onlardan destek alırsınız. Biz prego tercih ettin.

Ya yazdığınız iyi olmuş teşekkür ederimhep iki takım arasında kalıyordum doğduğunda giydirmek için daha çoo sevdiğimi 2. Sıraya almam isabetli bir karar olmuş o zaman. Verniks bulaşır,kan olur diyenler olmuştu. Yok yok fazla fazla aldım bende. Doğumda yalnız olacağımız için. Depend in üstğne iççamaşırı giymeye gerek olmuyor değil mi? Ben 4 tne çamaşır koydum.

Özel ebe ile çalıştıysan ve psikoloji olarak hazırsan normali denemelisin diye düşünürüm. Yani son anda verilmiş bir karar değil seninkisi. Ama dr ile daha sık kontrol vb gerekebilir. Insallah senin ve bebeğin için en iyisi olur sancı ve açılma ile beraber normal süreç devam eder diyeyim o zaman, sağlıkla kucağına al

Canım maşallah emmesi ve aranması iyi çok normal. Sen göğsüne gümüş kapak da kullanıyor musun ona çok faydalı diyorlar. Lansinoh veya hametol krem. Ayva çekirdeği ile jel...Benimki öyle çok yara olmamıştı diye hatirliyorum. Bi tek.lansinoh vardı elimin altında devamlı onu sürüyordum. Insallah geçer

Yaaa iyi o zaman ben çünkü fazla diye düşündüm.
Yok kapak kullanmıyorum. Mustela krem sürdüm şimdi. Sen kremi her emzirme sonrası mi sürdün . Kanama yok şükür ama yok yanıyor acıyor. Emzirme esnasında et etimden kopuyor sanki. İnşallah d0zelir de kızımla tekrardan emzirme keyfime geri dönerim

Yok zaten Depend in üstüne çamaşırla rahst edemezsin ya da baya bol bi çamasır olması lazım.

Canım temiz içerikli incia krem /jel var onu da öneririm sana. Bunarada zeytinyağı ve tahinin üzerindeki o yağ tabakasının da çok iyi geldiğini duydum bir çok kişiden.

Kızlar bende ayva aldım jel yapim dedim ama jeli yapınca 3-5 güne tüketin küflenir diyorlar benim doğuma 2-3 hafta var.
İleri tarihte kullanmam için başka bir formülü var mı çekirdekleri alıp buzluğa atsam dopum yapınca çıkartıp jelleştirsem olur mu?
Sizler nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…