- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.921
Yok gitmedim 2 gün sonra randevum var ztn bebek normal hareket ettigi icin artik daha fazla yipratmayimAkmerim canım sen naptın gittin mi doktora bugün
Afiyet olsun canımYok gitmedim 2 gün sonra randevum var ztn bebek normal hareket ettigi icin artik daha fazla yipratmayim
Kendimi dedim ... bekliyorum öyle
Ananas aldim onu yiiyorum
Evet canım hazırladım hatta özel ebem de var hem eğitim verdi doulam olacak hem mesleği ebelik olduğu için doğumda heran yanımda olacak. Psikoloji olarak çok hazırım ama zaten birşeyler ters gidecekse ısrar etmenin anlamı yok teslimiyetçi olmak gerektiğinide öğrendim eğitimlerde. Dr sadece 40 ın üstünü riskli gördüğü için bu kararı verdi ama ben çok ısrar etsem normal diye ne derdi bilemiyorum. Ben dr uma bıraktım. Doğru mu yaptım diye şüphe kaldı içimde. Hayırlısı artık canım çok tşkler görüşün içinNormal doguma hazırlandın mi peki cnm? Perine masaji, squat , nefes çalışması gibi...En azından psikoloji olarak hazırlanmak lazım. SSVD için aradan çok yıl geçmiş aslında ama annenin yaşı da önemli normal doğumda. Bir de bebeğin kilosu ve baş çevresine de bakılıyor. Hakkında hayırlısı olsun
Doktorun ile birlikte hareket etmelisin bence ama benim kendi fikrim ilk cocugun 11 yasinda sezeryan üzerine 11 yil gecmis normal dpgum icin hic bi sakincasi yok gibi neden risk olarak gördügünü detaylica konusup ona göre karar verirdim. Tandigim cogu kisi sezeryandan 1 yil sonra bile normal dogum yaptilar hemde 41 haftalikken .....
Haklısın canım aslında en doğrusu bu sağlıcakla kavuşalımda bebeklerimize gerisi teferruatHakkınızda hayırlısı olsun canım.Bence bu zamana kadar gelmişsin bundan sonra doktorunun dediklerinle hareket etmen daha mantıklı canım
Yok yani artik suni sanci verilicek olursam eger en azindan denemedigim sey kalmadi kendimi avutabilirimAfiyet olsun canımben de dün bi sürü şey denedim ama bütün gece yalancı kasılma yaşadım. Akışa bırakmak en iyisi demek ki
Inshallah kimset vakti nzmansa artikEvet canım İşte bunları duydukça acabı mı diyor insan. Dr umun görüşlerine güveniyorum ama biraz daha mı beklesem demekten de alamıyorum kendimi. Sen gibi sabırsızlıkta var bende de hemen doğsunda istiyorumbu gece sancımız olsada hayırlısıyla sağlıcakla kavuşsak bebeklerimize
Amin Allah razı olsun canımİnşallah rabbim yardımcın olsun
Silikon göğüs ucu demek istemiştim canım. Kullandım acı biraz azaldı kızım da aldı ama sanki süt gitmiyo gbiydi ve sızdı çıktı göğsümdsnCanım o kasılma yalancı sancı olarak geçiyor normal sen sıklığını takip et
Kalkan mı silikon uçtan mı bahsediyorsun
Kalkan göğüs ucunun başka yerle temasını engelleyen bir kapak gibi birşey
Senin dediğin uç ise ben kullandım evet acıyı hafifletiyor kesinlikle ama kızım emmek istemedi onunla bir dene belki siz kullanabilirsiniz
Aynen canım ya insan yapamıcam diyo geçiyor şiödi başka sıkıntılar var. Geçer hepsiTebrik ederim kuzum.
Sen anlatınca ben de o anlarıma gittim.
Öyle bir an geliyor insan yok dayanamıcam artık diyor değil mi? "
Ama geçiyor bak hepsi.
Senin de geçmiş.
Ben de kesi atmadı doktorum ama bıdık elini kafasıyla çıkarmak için zorlayınca yırtık oluştu.
Gözle görülmüyor ama içerde dikişlerim var.
Sonra kanamam durmadı hopp üstüne spinalle bir saatlik ameliyat daha.
Spinal olup da bayılan tek insan olarak tarihe geçebilirim
Oğlum sağlıcakla doğdu da gerisi pek önemli değil
Bizimde arkadaşlar vereckti o yüzden rahattım.ama sağolsunlar oynatıp durdular . Geçen hafta sinirimden ağladım resmen. Biz de hemen araştırıp aldık. Sizde hemen araştırıp alın. Araba değil de anakucağı hastane çıkışında kullanılıyor. Artık ürünlere insanlar baya yorum yapıyorlar onlardan destek alırsınız. Biz prego tercih ettin.Off bebek doğcak artık ben hala bebek arabası almadım kızlar.İnsan gözüyle görmeden almakta istemiyo ee malum virüste var napıcam hiç bilmiyorum kızlar
Ya yazdığınız iyi olmuş teşekkür ederimBen müslin bez ve battaniye olayını abartmışım biraz bi penye bi kalın battaniyeyi kullandım sadece. Bebeğe 3 takım götürmüştüm hepsini kullandı hatta sonuncusu da kirlenirse diye korktum. Doğumdan sonra giydiğine ağzında kalan kanlar bulaşmıştı. İkincisine içinde kalan amniyon sıvısını kustu kanlı kanlı. Lazım olabiliyor yani zaten ufacık parçalar fazladan almaya çekinmeyin. Kesinlikle iyiki almışım dediğim gümüş kapak. Bi gecelik bi pijama götürmüştüm. İkisini de kullandım. Gecelikle rahat emziremedim çünkü. 10ar bez Depend fazla fazla yetti. Çoğu kişi emzirme atletini giymemiş ama giydim ben içim boş boş rahat edemedim.
Özel ebe ile çalıştıysan ve psikoloji olarak hazırsan normali denemelisin diye düşünürüm. Yani son anda verilmiş bir karar değil seninkisi. Ama dr ile daha sık kontrol vb gerekebilir. Insallah senin ve bebeğin için en iyisi olur sancı ve açılma ile beraber normal süreç devam eder diyeyim o zaman, sağlıkla kucağına alEvet canım hazırladım hatta özel ebem de var hem eğitim verdi doulam olacak hem mesleği ebelik olduğu için doğumda heran yanımda olacak. Psikoloji olarak çok hazırım ama zaten birşeyler ters gidecekse ısrar etmenin anlamı yok teslimiyetçi olmak gerektiğinide öğrendim eğitimlerde. Dr sadece 40 ın üstünü riskli gördüğü için bu kararı verdi ama ben çok ısrar etsem normal diye ne derdi bilemiyorum. Ben dr uma bıraktım. Doğru mu yaptım diye şüphe kaldı içimde. Hayırlısı artık canım çok tşkler görüşün için
Canım maşallah emmesi ve aranması iyi çok normal. Sen göğsüne gümüş kapak da kullanıyor musun ona çok faydalı diyorlar. Lansinoh veya hametol krem. Ayva çekirdeği ile jel...Benimki öyle çok yara olmamıştı diye hatirliyorum. Bi tek.lansinoh vardı elimin altında devamlı onu sürüyordum. Insallah geçerBir de sizin bebekler nasıl emiyor. Ben sağma makinesi ile sağıyorum 30 ml veriyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar istiyor gene 30 ml veriyorum. Bezen hemen tekrar istiyor mama veriyorum biraz gene aranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım yaaa normal mi bu şekilde yemesi
Yaaa iyi o zaman ben çünkü fazla diye düşündüm.Canım maşallah emmesi ve aranması iyi çok normal. Sen göğsüne gümüş kapak da kullanıyor musun ona çok faydalı diyorlar. Lansinoh veya hametol krem. Ayva çekirdeği ile jel...Benimki öyle çok yara olmamıştı diye hatirliyorum. Bi tek.lansinoh vardı elimin altında devamlı onu sürüyordum. Insallah geçer
Yok zaten Depend in üstüne çamaşırla rahst edemezsin ya da baya bol bi çamasır olması lazım.Bizimde arkadaşlar vereckti o yüzden rahattım.ama sağolsunlar oynatıp durdular . Geçen hafta sinirimden ağladım resmen. Biz de hemen araştırıp aldık. Sizde hemen araştırıp alın. Araba değil de anakucağı hastane çıkışında kullanılıyor. Artık ürünlere insanlar baya yorum yapıyorlar onlardan destek alırsınız. Biz prego tercih ettin.
Ya yazdığınız iyi olmuş teşekkür ederimhep iki takım arasında kalıyordum doğduğunda giydirmek için daha çoo sevdiğimi 2. Sıraya almam isabetli bir karar olmuş o zaman. Verniks bulaşır,kan olur diyenler olmuştu. Yok yok fazla fazla aldım bende. Doğumda yalnız olacağımız için. Depend in üstğne iççamaşırı giymeye gerek olmuyor değil mi? Ben 4 tne çamaşır koydum.
Canım temiz içerikli incia krem /jel var onu da öneririm sana. Bunarada zeytinyağı ve tahinin üzerindeki o yağ tabakasının da çok iyi geldiğini duydum bir çok kişiden.Canım maşallah emmesi ve aranması iyi çok normal. Sen göğsüne gümüş kapak da kullanıyor musun ona çok faydalı diyorlar. Lansinoh veya hametol krem. Ayva çekirdeği ile jel...Benimki öyle çok yara olmamıştı diye hatirliyorum. Bi tek.lansinoh vardı elimin altında devamlı onu sürüyordum. Insallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?