2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ben ayva çekirdeklerini buzlukta stokluyorum. İhtiyaca göre taze taze yapıp kullanicam insallah

Habire verme ben öyle bir hata yaptım istedikçe ağladıkça verdim öyle bir kustu ki neredeyse boguluyordu odada olmasam bogulmustu

Canım benimde bir tanesi cok yara oldu kabuk bağladı nerdeyse. emziremiyorum makinayla sağdım rahatladım makina cok daha az acıtıyor eğer bebeğin biberonla içerse sağdıgın sütü bir kaç gün yaran gecene kadar idare et , ben sağdığımı içirdim zeytinyağı sürdüm pamukla kapattım ucunu

Herkese çok teşekkür ederim
Doğurdum ben kızlar 3 saatte bitti herşey ama suni sanciyi yedim tabi
acilmam çok çabuk oldu saat 3 gibi 2cm le suni sancı ya başladık , 18.05 gibi doğumum oldu, zorlandım bayağı hemde suni sancı zordu ikinciye yememe ragmen unutmuşum sanki...
Çok tatlı bir oğlum var 3.700 kg, emmek istiyor sürekli memede kalmak istiyor... Bende o istedikçe tepiyorum ağzına
Detayları daha sonra yazarım inşallah
Doğum yapacak arkadaşlara Allah'ım şimdiden yardım etsin kolay doğumlarıniz olsun inşallah

Kızlar sizdede duygusallık başladı mı doğumdan sonra , sürekli ağlama hissi oluyor bende . Hamilelik zamanlarım aklıma geliyor ve cok duygusallaşıyorum en ufak seyde bile gözlerim doluyor ..

İnş canım çok sağol ne güzel dileklerde bulunmuşsun moral oldu inş hepimiz sağlıcakla hiçbir sıkıntı yaşamadan bebeklerimize kavuşuruz

Gözün aydın canım ne güzel çok çekmeden kavuşmuşsun oğluna sağlıcakla büyüt yavrunu Darısı başımıza

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah.

Kızlar sizdede duygusallık başladı mı doğumdan sonra , sürekli ağlama hissi oluyor bende . Hamilelik zamanlarım aklıma geliyor ve cok duygusallaşıyorum en ufak seyde bile gözlerim doluyor ..
Ya hem de nasıl sürekli göz yaşım gözümde hazır. Benimki daha çok geçmiş hayatıma duyduğum yasın acısı. Bi de bana bu kadar muhtaç birinin olması çok ağır sürekli Allahım yardım diye dolanıyorum.

Kızlar doğuramayan kaç kişi kaldık acaba yaa

Bakalim ne zmaan gelcek bu bebeler .
Aralikta dogurmuyam diyordum yürüyüş yapmıyordum simdi ise ne yapsam da hic umrunda degil icerdekinn keyfi yerinde sanirsam ayy bide bu saatte oyle aciktiriyp beni Allahim Allahim ne yiyosam artk ogleye kadar acikma olmiyo

Evet cok muhtac ve cok kücükler Allahım güc kuvvet versin onları en guzel sekilde büyütelim inşallah..

Teşekkürler canım ben de düzenli sağmaya karar verdim
Zaten bugün sağdığımda iki göğsümün akış hızı farkını gördüm inşallah sağ göğsümün kanalları da açılır

Ben bebek kıyafeti neredeyse hiç kullanmadım sadece bez ve battaniye ile durdu bol bol ten tene temas yaptık depend kullanmadım hastanede tek kullanımlık çamaşır ped verdiler ihtiyaç duymadım başka birşeye
Üst pijama çok gerekti bana eşimin pijamasını bile giydim çünkü çok terledim sonra üşüdüm

Öncelikle hayırlısı olsun ben de 9 yıl aradan sonra ssvd denemek istedim ama ben de 40+4e kadar bekleyebildim ne yazık ki sezaryen oldum
Eben varsa ikna edebilirsen doktorunu bence bekle biraz daha benim yaşadığım yerde hastane ssvd kabul etmiyordu dr sağolsun eğer Doğum başlarsa normal deneriz demişti o yüzden çok ısrarcı olamadım ama en önemli şey sağlıkla kucağımıza almak
Nasıl olursa olsun inşallah kolay olur sizin için

Kaç gün oldu sizin benim 6. Gün yavaş yavaş daha az acıyor kalkanı hiç çıkarmıyorum sürekli lanolin sürüyorum
Silikon göğüs ucu demek istemiştim canım. Kullandım acı biraz azaldı kızım da aldı ama sanki süt gitmiyo gbiydi ve sızdı çıktı göğsümdsn
Ben de beceremedim göğsümden kalkıp durdu ben de bıraktım o acıyla emzirmeye devam ettim
Doğru tuttuğuna eminsin değil mi tüm kahverengi bölge ağzına girecek
Benim ilk alırken hoplatıyor sonra emdikçe azalıyor sabredeceğiz geçecek
Ben normal kuru bir şekilde biriktirmiştim
Öyle kullanmıştım

Pamukla kapatma canım hava alsın ki hızlı iyileşsin.

Kizlar stresten dogurcam bole giderse benim bebegin kilosu sinirda cikiyodu ya az yani neyse 1 defa gitdik doktorumu bulamadik 2ci bugun gitdik yani pazartesi adam yine yok ankaradaymis Allah korusun babasi hastaymis basindaymis ayin 18 sezeryanim var adam prof ve yok ortada ölüyorum stresten ve beni op.dr hiç tanimadigim birine emanet etdi kafayi yememe az kaldi akıl verin kizlar ne yapmam lazim

Öncelikle stres olmayı bırak canım. Kuzenim de doğum yapacağında kendi doktoru tesadufen yoktu ve başka doktor apar topar doğurttu. Cok sukur hicbir sorun da yaşamadi. Bugun bakınamadin mi? Digeri yani seni emanet ettigi doktor, muayene etmedi mi seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…