- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.941
Canım ben ayva çekirdeklerini buzlukta stokluyorum. İhtiyaca göre taze taze yapıp kullanicam insallahCanım temiz içerikli incia krem /jel var onu da öneririm sana. Bunarada zeytinyağı ve tahinin üzerindeki o yağ tabakasının da çok iyi geldiğini duydum bir çok kişiden.
Kızlar bende ayva aldım jel yapim dedim ama jeli yapınca 3-5 güne tüketin küflenir diyorlar benim doğuma 2-3 hafta var.
İleri tarihte kullanmam için başka bir formülü var mı çekirdekleri alıp buzluğa atsam dopum yapınca çıkartıp jelleştirsem olur mu?
Sizler nasıl yaptınız?
Habire verme ben öyle bir hata yaptım istedikçe ağladıkça verdim öyle bir kustu ki neredeyse boguluyordu odada olmasam bogulmustuBir de sizin bebekler nasıl emiyor. Ben sağma makinesi ile sağıyorum 30 ml veriyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar istiyor gene 30 ml veriyorum. Bezen hemen tekrar istiyor mama veriyorum biraz gene aranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım yaaa normal mi bu şekilde yemesi
Canım benimde bir tanesi cok yara oldu kabuk bağladı nerdeyse. emziremiyorum makinayla sağdım rahatladım makina cok daha az acıtıyor eğer bebeğin biberonla içerse sağdıgın sütü bir kaç gün yaran gecene kadar idare et , ben sağdığımı içirdim zeytinyağı sürdüm pamukla kapattım ucunuKızlar Allah aşkına şu göğüs yaraları için çare bulan var mı ? Çok zorluk yaşıyorum yaaaa zeytinyağı sürdüm ama 1,5 saatte bir bazen saatte bir emzirdiğimden bi türlü kendini toplayamıyor göğüs. Emzirirken acımasın diye silikon göğüs ucu aldım ama yok gene canım yanıyor. Acil çözüm lazım bana yoksa depresyona gircem
Doğum yaptım acilmam çok hızlı ilerledi ben bile şaşırdım doktor kadın doğuruyor diyor birden 7 cm olmuş yarım saate 9 oldukirmizicilek16 canım ne yaptın açılman ilerledimi
İnş canım çok sağol ne güzel dileklerde bulunmuşsun moral olduÖzel ebe ile çalıştıysan ve psikoloji olarak hazırsan normali denemelisin diye düşünürüm. Yani son anda verilmiş bir karar değil seninkisi. Ama dr ile daha sık kontrol vb gerekebilir. Insallah senin ve bebeğin için en iyisi olur sancı ve açılma ile beraber normal süreç devam eder diyeyim o zaman, sağlıkla kucağına al
Herkese çok teşekkür ederim
Doğurdum ben kızlar 3 saatte bitti herşey ama suni sanciyi yedim tabi
acilmam çok çabuk oldu saat 3 gibi 2cm le suni sancı ya başladık , 18.05 gibi doğumum oldu, zorlandım bayağı hemde suni sancı zordu ikinciye yememe ragmen unutmuşum sanki...
Çok tatlı bir oğlum var 3.700 kg, emmek istiyor sürekli memede kalmak istiyor... Bende o istedikçe tepiyorum ağzına
Detayları daha sonra yazarım inşallah
Doğum yapacak arkadaşlara Allah'ım şimdiden yardım etsin kolay doğumlarıniz olsun inşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahDoğum yaptım acilmam çok hızlı ilerledi ben bile şaşırdım doktor kadın doğuruyor diyor birden 7 cm olmuş yarım saate 9 olduben şok
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah.Herkese çok teşekkür ederim
Doğurdum ben kızlar 3 saatte bitti herşey ama suni sanciyi yedim tabi
acilmam çok çabuk oldu saat 3 gibi 2cm le suni sancı ya başladık , 18.05 gibi doğumum oldu, zorlandım bayağı hemde suni sancı zordu ikinciye yememe ragmen unutmuşum sanki...
Çok tatlı bir oğlum var 3.700 kg, emmek istiyor sürekli memede kalmak istiyor... Bende o istedikçe tepiyorum ağzına
Detayları daha sonra yazarım inşallah
Doğum yapacak arkadaşlara Allah'ım şimdiden yardım etsin kolay doğumlarıniz olsun inşallah
Ya hem de nasıl sürekli göz yaşım gözümde hazır. Benimki daha çok geçmiş hayatıma duyduğum yasın acısı. Bi de bana bu kadar muhtaç birinin olması çok ağır sürekli Allahım yardım diye dolanıyorum.Kızlar sizdede duygusallık başladı mı doğumdan sonra , sürekli ağlama hissi oluyor bende . Hamilelik zamanlarım aklıma geliyor ve cok duygusallaşıyorum en ufak seyde bile gözlerim doluyor..
Kızlar doğuramayan kaç kişi kaldık acaba yaa
Evet cok muhtac ve cok kücükler Allahım güc kuvvet versin onları en guzel sekilde büyütelim inşallahYa hem de nasıl sürekli göz yaşım gözümde hazır. Benimki daha çok geçmiş hayatıma duyduğum yasın acısı. Bi de bana bu kadar muhtaç birinin olması çok ağır sürekli Allahım yardım diye dolanıyorum.
Teşekkürler canım ben de düzenli sağmaya karar verdimSağmak etkili olabilir ancak bebeğin emmesi kadar olmaz büyük ihtimalle.Acaba her emzirmede önce o göğsü mü emzirseniz?Bu etki eder mi acaba?Ben hiç tek bebek emzirmedim.Ondan dolayı pek bir acemiyim bu konuda
Gayet normal.Artık rahim yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyor
Ben bebek kıyafeti neredeyse hiç kullanmadım sadece bez ve battaniye ile durdu bol bol ten tene temas yaptık depend kullanmadım hastanede tek kullanımlık çamaşır ped verdiler ihtiyaç duymadım başka birşeyeKalkan emzirme sonrasında kullanılıyor. Göğsün atlete sütyene değip acımasın diye hemde ped kullanmana gerek kalmıyor. İçinde sızan sütünümde topluyor.
Sen silikon göğüs ucu al istersen onunla da emzirenler var burda da.
Ben her ikisinden de aldım.kalkan avent, silikon ise mamajoo aldım.
Doğum yapan taze annişler hastaneye götürüpte kullanmadım dediğiniz veya şu yetmedi dediğiniz şeyleri biximle paylaşır mısınızm
Öncelikle hayırlısı olsun ben de 9 yıl aradan sonra ssvd denemek istedim ama ben de 40+4e kadar bekleyebildim ne yazık ki sezaryen oldumEvet canım hazırladım hatta özel ebem de var hem eğitim verdi doulam olacak hem mesleği ebelik olduğu için doğumda heran yanımda olacak. Psikoloji olarak çok hazırım ama zaten birşeyler ters gidecekse ısrar etmenin anlamı yok teslimiyetçi olmak gerektiğinide öğrendim eğitimlerde. Dr sadece 40 ın üstünü riskli gördüğü için bu kararı verdi ama ben çok ısrar etsem normal diye ne derdi bilemiyorum. Ben dr uma bıraktım. Doğru mu yaptım diye şüphe kaldı içimde. Hayırlısı artık canım çok tşkler görüşün için
Kaç gün oldu sizin benim 6. Gün yavaş yavaş daha az acıyor kalkanı hiç çıkarmıyorum sürekli lanolin sürüyorumKızlar Allah aşkına şu göğüs yaraları için çare bulan var mı ? Çok zorluk yaşıyorum yaaaa zeytinyağı sürdüm ama 1,5 saatte bir bazen saatte bir emzirdiğimden bi türlü kendini toplayamıyor göğüs. Emzirirken acımasın diye silikon göğüs ucu aldım ama yok gene canım yanıyor. Acil çözüm lazım bana yoksa depresyona gircem
Ben de beceremedim göğsümden kalkıp durdu ben de bıraktım o acıyla emzirmeye devam ettimSilikon göğüs ucu demek istemiştim canım. Kullandım acı biraz azaldı kızım da aldı ama sanki süt gitmiyo gbiydi ve sızdı çıktı göğsümdsn
Ben normal kuru bir şekilde biriktirmiştimCanım temiz içerikli incia krem /jel var onu da öneririm sana. Bunarada zeytinyağı ve tahinin üzerindeki o yağ tabakasının da çok iyi geldiğini duydum bir çok kişiden.
Kızlar bende ayva aldım jel yapim dedim ama jeli yapınca 3-5 güne tüketin küflenir diyorlar benim doğuma 2-3 hafta var.
İleri tarihte kullanmam için başka bir formülü var mı çekirdekleri alıp buzluğa atsam dopum yapınca çıkartıp jelleştirsem olur mu?
Sizler nasıl yaptınız?
Pamukla kapatma canım hava alsın ki hızlı iyileşsin.Canım benimde bir tanesi cok yara oldu kabuk bağladı nerdeyse. emziremiyorum makinayla sağdım rahatladım makina cok daha az acıtıyor eğer bebeğin biberonla içerse sağdıgın sütü bir kaç gün yaran gecene kadar idare et , ben sağdığımı içirdim zeytinyağı sürdüm pamukla kapattım ucunu
Hayırlı olsun.. sağlıkla büyüsün..Doğum yaptım acilmam çok hızlı ilerledi ben bile şaşırdım doktor kadın doğuruyor diyor birden 7 cm olmuş yarım saate 9 olduben şok
Ben varım. Cumaya planlı doğumum var kısmetse..Kızlar doğuramayan kaç kişi kaldık acaba yaa
Öncelikle stres olmayı bırak canım. Kuzenim de doğum yapacağında kendi doktoru tesadufen yoktu ve başka doktor apar topar doğurttu. Cok sukur hicbir sorun da yaşamadi. Bugun bakınamadin mi? Digeri yani seni emanet ettigi doktor, muayene etmedi mi seni?Kizlar stresten dogurcam bole giderse benim bebegin kilosu sinirda cikiyodu ya az yani neyse 1 defa gitdik doktorumu bulamadik 2ci bugun gitdik yani pazartesi adam yine yok ankaradaymis Allah korusun babasi hastaymis basindaymis ayin 18 sezeryanim var adam prof ve yok ortada ölüyorum stresten ve beni op.dr hiç tanimadigim birine emanet etdi kafayi yememe az kaldi akıl verin kizlar ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?