- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.981
Sağlıkla inşallah, benimde sezaryen günüm 21/01/2021 olarak belirlendi. Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrulamıza kavuştursun inşallahyarın doktorumla gün belirleyeceğiz inşallah. ben 21 i isteyeceğim tabi bebek buna karar verecektir. tüm dogum yapanlar hayırlı olsun bebişleri gülerek büyütün inşallah, dogumu olacaklara da sağlıklı doğumlar dilerim.
Jel 2 günde oluşuyor, evde ayva olsun mutlaka sizde 3 güne bir yeni jel hazır edin elinizin altında bence. Annem benim için üç günde bir yenisini hazırlıyor ve bir öncekini kullanmadığımızda kendine maske olarak kullanıyorCanım temiz içerikli incia krem /jel var onu da öneririm sana. Bunarada zeytinyağı ve tahinin üzerindeki o yağ tabakasının da çok iyi geldiğini duydum bir çok kişiden.
Kızlar bende ayva aldım jel yapim dedim ama jeli yapınca 3-5 güne tüketin küflenir diyorlar benim doğuma 2-3 hafta var.
İleri tarihte kullanmam için başka bir formülü var mı çekirdekleri alıp buzluğa atsam dopum yapınca çıkartıp jelleştirsem olur mu?
Sizler nasıl yaptınız?
Canım.her işte bir hayır vardır diye düşünüp Allah a tevekkül et. Senin icin önemli olan bebeğini saglikla kucağına almak. O doktor prof olduğu için tercih etmişsin seni anlıyorum. Eğer riskli durumun varsa yeni doktor detaylı olarak incelesin. Sen rahatsızlığını dile getir. Hakkında hayırlısı olsun. Belki de 18 ocak a kadar gelir doktorun.Kizlar stresten dogurcam bole giderse benim bebegin kilosu sinirda cikiyodu ya az yani neyse 1 defa gitdik doktorumu bulamadik 2ci bugun gitdik yani pazartesi adam yine yok ankaradaymis Allah korusun babasi hastaymis basindaymis ayin 18 sezeryanim var adam prof ve yok ortada ölüyorum stresten ve beni op.dr hiç tanimadigim birine emanet etdi kafayi yememe az kaldi akıl verin kizlar ne yapmam lazim
Korsenin modelini markasını yazabilir misiniz?Canım doktor bana bi korse yazdı birde sezeryan izi geçirmesi için jel 1 haftalık kontrolümde yazdı bugün 13. Günüm göbeğimi çok toparladı dehşetle tavsiye ediyorum kademeli korse beden benden almana da gerek yok foto atayım sana
Benim de eski korsem duruyor chezmom markası. Külot korse gibi olanlardan altı citcitli , o baya toparlamisti beni ama o zaman hiç kilo almamıştım. 77 ile doguma girmistim. Şimdi 85 'i gördüm. Napıcaz bakalım? Sezaryen izi için contratubex jel vermisti dr. Fena deildi öyle çok iz kalmadı. Zaten kalsa da nolucak ki ? Bikini giymiyorum artık, eşim de o ize takılmaz zaten. Bugün kilo işine cnm sıkıldı ya, dr ayakta kalma diyince bu hafta hep yattım. Hemen 1 kg almisim. Son 2 haftam kaldi Allah' in izniyle. Başlangıç kilom 68 ' di. Çok kilo aldim ama ilginç olan kilolar yüzümde değil. En çok göbekte, bir kısmı da kol ve bacaklarda. Benim güzel bir beslenme programı ile hafif spor başlamam gerekecek doğumdan sonra 40 imiz çıkınca.1 haftanın sonunda daha çok verm8s olacaksın cnm. Korseye gelince ben babymall da almıştım kaydet memnunum belimede iyi geldi . Sezeryan izim için medecassol verdi doktor. Göğüs ucu yara olduğunda ise geceden sabaha dinlendirip bol bol çay ağacı yağı sürmüştüm ve çelik çay tabağı kapamıştım baya isimi gorduler.
Benim de 2800 kilosu ve günlerimiz aynı neredeyse seninle. Doktor gayet iyi dedi. Artık haftalarını doldurdular 3 aşağı 5 yukarı kilo önemli değil. Sıkma canını hiç..
Insallah gelir canim insallahhj aminnCanım.her işte bir hayır vardır diye düşünüp Allah a tevekkül et. Senin icin önemli olan bebeğini saglikla kucağına almak. O doktor prof olduğu için tercih etmişsin seni anlıyorum. Eğer riskli durumun varsa yeni doktor detaylı olarak incelesin. Sen rahatsızlığını dile getir. Hakkında hayırlısı olsun. Belki de 18 ocak a kadar gelir doktorun.
sakin olun her bebek bir değil.Eğer bekleyebilecekseniz sezaryen için doktorun dönüşünü bekleyin.Ya da bu doktorda sezaryen olun.Doğum sürpriz bir yumurta gibi.Kendi doktorunuzla bile olsanız sıkıntı çıkınca çıkıyor.
Evet benimde 8 9 kilo gitti 15. Günümde sonrasında yavaşladı. Bundan sonra yediklerimize dikkat etmek gerekiyormus .S
Benim 13. Günüm 6 kilo gitti 7 kilo daha var durdu gibi sanki kilo verimi sizin de öyle oldu mu
Allah razi olsun. Sen de benim..Hayırlı dogumlar canim duamdasin
Canım korse resmi yada linki verir misin tesekkür ederm bu aradaCanım doktor bana bi korse yazdı birde sezeryan izi geçirmesi için jel 1 haftalık kontrolümde yazdı bugün 13. Günüm göbeğimi çok toparladı dehşetle tavsiye ediyorum kademeli korse beden benden almana da gerek yok foto atayım sana
Sağol canım tesekkur ederim benimde cuma günü kontrolum bakalım doktorum ne dicek ne önericek, bu arada kontrolde ne yapıuor pansuman falan mı. Göbeğim biraz kaldı bende dedim en azından 1 hafta gecsin dikiş acılarım galan öyle kullanırım korse1 haftanın sonunda daha çok verm8s olacaksın cnm. Korseye gelince ben babymall da almıştım kaydet memnunum belimede iyi geldi . Sezeryan izim için medecassol verdi doktor. Göğüs ucu yara olduğunda ise geceden sabaha dinlendirip bol bol çay ağacı yağı sürmüştüm ve çelik çay tabağı kapamıştım baya isimi gorduler.
Korsenin markası nedir acaba ben de korse arayışındayım da.Canım doktor bana bi korse yazdı birde sezeryan izi geçirmesi için jel 1 haftalık kontrolümde yazdı bugün 13. Günüm göbeğimi çok toparladı dehşetle tavsiye ediyorum kademeli korse beden benden almana da gerek yok foto atayım sana
Gözün aydın kuzum Allah size bağışlasın benim yerimede op tombisini masallahHerkese çok teşekkür ederim
Doğurdum ben kızlar 3 saatte bitti herşey ama suni sanciyi yedim tabi
acilmam çok çabuk oldu saat 3 gibi 2cm le suni sancı ya başladık , 18.05 gibi doğumum oldu, zorlandım bayağı hemde suni sancı zordu ikinciye yememe ragmen unutmuşum sanki...
Çok tatlı bir oğlum var 3.700 kg, emmek istiyor sürekli memede kalmak istiyor... Bende o istedikçe tepiyorum ağzına
Detayları daha sonra yazarım inşallah
Doğum yapacak arkadaşlara Allah'ım şimdiden yardım etsin kolay doğumlarıniz olsun inşallah
ben ilk cocugumda her agladiginda meme veriyordum emziriyordum araniyordu doymadi diye mama vermeye calisiyordum. aslinda yanlis. sadece guven duymak icin memede kalmak istiyorlar izin verirsen bu seferde seni emzik gibi uyuma araci, rahatlama aracina ceviriyorlar. simdi 2. de tecrubedenmidir nedir emziriyorum yatiriyorum yatagina ben de babyshusher cok isime yradi uyuyor kendi. 2 gun hic uyandirmasam uyanmayacakti bugun uyanmaya basladi 3 saatte bir. arandiginda gece mama vereyim ne olur ne olmaz dedim hazirladim icmedi. memede uyumak istiyor.dedim ben seni anladim ben o oyuna bir kere geldim sekerim bir daha olmaz dedimBugün emzirm bir eğitiminde 5 günlük bebeğin 30 40 ml ile üç saat tok kalacağını söylediler...benim kızımda sürekli aranıyor...
Korse bu canım kutusunu attım marka aklımda değil eczaneler de satıyormuş biz medikalciden aldık 50 TL yeKorsenin modelini markasını yazabilir misiniz?
İnşallah farketmeden veririz onları daEvet benimde 8 9 kilo gitti 15. Günümde sonrasında yavaşladı. Bundan sonra yediklerimize dikkat etmek gerekiyormus .
Korse bu canım biz medikalciden aldık ama eczanelerde de satılıyormuş 50 TL fiyatıda bu arada çok rahat hareket edip çok rahat bir şekilde emzirebiliyorsunuz doktor bana sabah kalkınca tak yatmadan hemen önce çıkart dediCanım korse resmi yada linki verir misin tesekkür ederm bu arada
Valla canım kutuyu atmışım bulamadım ama resmini atayım emzirmede vs hiç sıkıntı olmuyor çok iyi kademeli olduğu için beden beden almanıza da gerek yok cırt cırtlı kademeleri en son kademeden sonra daha da zayıflamış olursanız kumaşa yapışıyor o da çok iyi ben pahalı birşey sanıyordum fiyat da 50 TL eczanelerde de satılıyormuşKorsenin markası nedir acaba ben de korse arayışındayım da.
Ben de bu durumdan korkuyorum. Ama başımdaküler ağlafıkçaHabire verme ben öyle bir hata yaptım istedikçe ağladıkça verdim öyle bir kustu ki neredeyse boguluyordu odada olmasam bogulmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?