2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Animasyon mu diyo benim kayınvalidem de bebeğe larva gibi o daha bebek değil diyo 8. Haftadayız yuhh yani
Evet.Hani bebeğin hafta hafta oluşumunu hareketlerini gösteren videolar var ya Evet videolar dedigi gibi animasyon sonucta ama onun demek istedigi baskaIcerde olan bitenin tamamen kurgu olduğunu söylüyor.Mesela bebekler amniyon sivisini yani icinde yuzdukleri suyu içer ve tekrar boşaltır.Bunu söylediğimde sacmalama lütfen demişti Ona gore bebekler karnımızda karpuz gibi duruyor hiçbirşey yapma kabiliyetleri yok.Esnemeleri,kordonu tutmaları,gözlerini açmaları,yüzlerini buruşturmalari hepsi animasyon Tartışmayı bıraktım faydası yok.Annelerle kayinvalidelerle hamilelik ve emzirme konularını konuşmamak gerektiğini öğrendim ben

Anlamadım ki sürekli şikayet ediyosun diyolar Kusuyorum açım uyuyamıyorum gögüs ağrımdan evimi temizleyemiyorum burda bile kaç defa çok şükür allaha dedim ama zor geçiriyorum napayım
Kolay mı ya yeni bir can veriyor Allah.Tabi ki bı takım değişiklikler olacak zorluklar olacak.belki onların kolay geçmiştir anlayamiyor olabilirler ama.bi hamileliği bı hamileliğini tutmayanlar bile var

Bizimki bir de üniversite mezunu anlatamıyorum ben sağlıkçıyım bari bana inan yani adetin gecikmeden hamileliğini öğreniyosun diyorum olmaz öyle şey saçmalık adet gecikmeden hamilelik öğrenilmez o hamilelik değildir diye inat ediyo kimyasal gebeliği zaten hiç açıklamama bile izin vermedi anlamak istemiyor anacım bi yandan da bebeğe kıyafet alıyo alma erken diyorum anlatamıyorum bıraktım ben artık onu neye inanıyosa inansın ama rabbim nasip kısmet eder de bebeğim sağlıkla dünyaya gelirse çoookkk fazla kapışacağız belli oldu

Kolay mı ya yeni bir can veriyor Allah.Tabi ki bı takım değişiklikler olacak zorluklar olacak.belki onların kolay geçmiştir anlayamiyor olabilirler ama.bi hamileliği bı hamileliğini tutmayanlar bile var
Kuzu bebek sağlıklı olsun da ben her derdine razıyım çeken aç kalan benim konuşan onlar şikayet etme allahın zoruna gider alır diyolar ya sen benim nasıl şükrettiğimi nerden biliyosun tuhaflar valla

İyi bayramlar herkese
benim de gögüs agrim cok. ilk gebeligimde hic olmamisti. simdi adet oncesi bir basladi hala gecmedi inanilmaz aci hissi var.

Kuzu bebek sağlıklı olsun da ben her derdine razıyım çeken aç kalan benim konuşan onlar şikayet etme allahın zoruna gider alır diyolar ya sen benim nasıl şükrettiğimi nerden biliyosun tuhaflar valla
Amin hepimize sağlıkla dünyada getirmeyi nasip etsin.duymamaya çalışmaz artık böyle konuşmaları.iyi ki bu grubu buldum burda beni anlayan tecrübelerini paylasan arkadaşlar olcak

Benim annem de emekli öğretmen.Tartismasi en zor insan tipi.Biz hala kapışıyoruz oğlumun yetiştirilmesi ve ihtiyaclari hususunda.Her işime karışıyor sanki çocuğun annesi değil ablasiymisim gibi.Cocugun karnını doyurdun mu diye soruyor ne yedi diyor Taş yedirdim

Tüp bebeğe ne diyor merak ettim

biz de öyle olacağız kesin çok kapışırız

Of cidden sürekli eleştiri hali dimi :) bende hemen yoruluyorum sürekli de uykum geliyo ve doğal olarak bunu dillendiriyorum. Hamileligim çok nazlı geçecekmiş, kayınvalidem öyle diyor

Gündüz bişey yoktu şimdi şiddetli bulantı başladı iki gündür böyle ilk hamileliğimde sabahtan öğlene kadar bulandırdı akşam rahat geçerdi. Bunda tam tersi.. İlaç içsem i kararsızım

Of cidden sürekli eleştiri hali dimi :) bende hemen yoruluyorum sürekli de uykum geliyo ve doğal olarak bunu dillendiriyorum. Hamileligim çok nazlı geçecekmiş, kayınvalidem öyle diyor
Benim de en delirdiğim şey derdimi bi kenara bırakıp kendimi ifade etmeye çalışmak bırak işte benimki böyle geçiyo sana gel evimi temizle işlerimi yap demiyorum ki zaten ben kendime yetiyorum sen yeter ki sus boş eleştiri yapma

Gündüz bişey yoktu şimdi şiddetli bulantı başladı iki gündür böyle ilk hamileliğimde sabahtan öğlene kadar bulandırdı akşam rahat geçerdi. Bunda tam tersi.. İlaç içsem i kararsızım
Benim de şu bi haftadır çok fazla bulantım var sadece sabah degil resmen tum gun suruyor .protein agirlikli besleneyim diye uğraşıyorum yediğim gibi çoğunlukla çıkarıyorum umarım vücut besin alıyordur

Benim de sabah ilk kusmam oluyo akşam da bazen bulantım oluyodu bu kez akşam yemeği de çok yedim bulantım yok bu iniş çıkış korkutuyo beni hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…