2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben yüzüstü yatmak istiyorum bugün dört ve bel ağrısı beni öldürdü bi sakıncası olur mu

Kızlar ben yüzüstü yatmak istiyorum bugün dört ve bel ağrısı beni öldürdü bi sakıncası olur mu
Hiçbir sakıncası olmaz istediğin gibi yatabilirsin.Ilerleyen hamilelik haftalarında ise sol tarafa dönerek yatılması gerekiyor ana damar sağda oldugu için

Bulantım bugün resmen başladı, soranlara rahatım dahaca derken birden tepetaklak oldu midem. Cuma günü doktor kontrolüne gideceğim ilk defa 5+5 oluyorum o gün. Kalp atışlarını duymak kısmet olur mu sizce bu kontrolde

yaaa benimle tüm arkadaşlarım belim kalınlaştı deyince dalga geçti
bir de çoluklu çocuklular
sizin kalınlaşmadı mı diyorum 4. aydan önce göbek çıkmaz falan he he iki aya doğurursun
tüm belirtileri topladın yaşıyorsun falan dediler
abartıyor muyuz acaba

Valla öyle,hamisligin ilk 3 ayında her hafta çift canlıyım deyip yemeğe saldırıp 2 şer 3 er kilo almıyorsan eğer göbek te çıkmaz bel de kalinlasmaz olsa olsa gazdır bağırsaklar çalışmıyor falan ama iste hamisin dediği şeyin tersini söylersen büyük gerginlik çıkıo He he sensin deyince hic sıkıntı olmuyor.Bi arkadaş bebegi 9 haftalıkken hareketlerini hissettiğini iddia ediyordu.Yaw dedim gaz o .Olur mu öyle şey.Hareket bile edemiyor daha etse de hissetmen imkansız.Yok olmadı küstü bana.. Çocuk 2 yaşına geldi hâlâ "Ama hareketini hissettim ben" diyor.Tamam diyorum 2.gebelikte daha da erken hissediliyor 6.haftada hissedersin bu sefer

Canım tebrikler tahmini doğum tarihimiz aynı benim dün oldu kahverengi lekelenme. Pazartesi bakılmıştı yarın tekrar kan vereceğim değere bakılacak.
Tebrik ederim canım umarım değerin de iyi çıkmıştır Lekelenmeler geçti çok şükür. Buradan haberleşelim gelişmeleri evet aynı tarih

Öyle deme kilo bile verdim ama karnım çıktı
Ben de ilk hamileliğimde 16. Haftada hissetmiştim hem de öyle ki eşim beni kucaklamıştı o bile hissetti

Kızlar 6+1 de kalp atışı duyulur mu. Çarşamba 6+1 olacağım. Cumartesi doktora gideyim diyordum ama bekleyemeyeceğim sanırım

Tebrik ederim canım umarım değerin de iyi çıkmıştır Lekelenmeler geçti çok şükür. Buradan haberleşelim gelişmeleri evet aynı tarih
İyi çıktı çok şükür canım lekelenme de durdu sadece ağrı devam ediyor çarşamba ilk randevu var inşallah göreceğiz en azından keseyi

Benimde belim ağrıyo özellikle sabahları uyanınca.Bakalım çarşamba kontrolüm var umarım herşey yolundadır

İyi çıktı çok şükür canım lekelenme de durdu sadece ağrı devam ediyor çarşamba ilk randevu var inşallah göreceğiz en azından keseyi
İnşallah Bana ilk muayenede geçen hafta üstten ultrasonla baktı, kese olmaz ama şöyle bir bakalm dedi, orada bir doku değişikliği gördü sanırım büyük ihtmal şu bölgelerde kese oluşacak dedi. Lekelenme oluyor dediğim için kist var mı falan diye baktı yoktu şükür. Bazen sebepsiz de olabiliyormuş. Ağrıların da geçer umarım. Benim de cok arada hafif sancılar oluyor.

Bu listeye benide ekler misiniz.yas 32. Kilo 54 thmni doğum tarih20.01.2021...kac gündür uykuya dalamiyorum.bu saatte burdayım .uykumda var aslında sabah 7.30 uyanmıştım günde hareketli geçti.aksam yemekten sonra kahve içmistik.bu günkü uyku sıkıntımı ona bağlıyorum.sonraki günlere bakicam artık.

Günaydın Hayırlı sabahlar.gec uyu erken kal .benim gibi olan var mı. Hadi gece kahveden uyuyamadım.ee sabah ne oldu da uyandım saat 5.30 uykumu da almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…