2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Öğrendiğimde 358di şuAn tabi bilmiyorum kahverengiydi zaten bi kere oldu. Ama biraz Fazla hareket edeyim ağrı yapıyor Korku kaldı tekrar lekelenme olursa diye. İyi düşünüyorum tabiki yarın göreceğim bebeğimi

Bende gttiğim doktor içime sinmedi şu an yeni buldum inşallh o olacak gibi hissediyorum. İyi bi doktora düşeriz inşlalh. İlk gttiğim doktorun ağzından cımbızla alıodum lafı. Konuşmuyodu kadın. Bi daki doktorda ümitliyim bakalım. İnşallh leke kanaman olmaz canım aklına kötüyü getirme

Offf evet her anım korkuyla endişeyle geçiyor sadece ailelere söyledik Bebeği ona da söyleyin buna da söyleyin ya sana ne karışmasalar bi bıraksalar kendi halimeze iyi olacak
Bizde bir önceki gebelikte sadece ailelere ve bi kaç arkadaşıma söylemiştik sonra bir baktım ki her iki sülale hatta kayınvalidemin bütün komşuları herkes biliyor.düşükle sonuçlandı insanlar geçmiş olsun diye aradı onlar iyi bi şey yaptılar kendilerince ama ben her birine dert anlatırken iyice kötü olmuştum.

Inşallah canım hepimiz iyi tecrübeli doktorlara denk geliriz insanın içinde korku kalıyor gerçekten 1 kere bile kanaman yada lekelenme olsa bidaha olacak mi diye korkuyorsun .Ama ben elimi karnıma götürüp bebegimle konuşup olumlama yapıyorum şimdiden ve gerçekten agrım azaliyor o esnada El musavvir esmasını da tavsiye ederim

Valla canım ben de eşimi susturamıyorum önüne gelene söylüyor tamam ilk heycanimiz ama bukadar dillendirmeninne anlamı var geçen kanamam olduğunda kaynanam kızdı sana söyleme deyip duruyoruz göze getiriyon kendini diye

Evet ben de arayıp ne diyim ben hamile miyim diyim ne ayıp ya ona da söyle buna da söyle diye baskı yapılmaz görgüsüz gibi herkes aranmaz

Ya bizde de durum aynı. Öğrendiğimiz günden beri eşim, kayınvalidemler herkese söylediler. Ben baya çekiniyorum dillendirmeye. Ilk heyecan olduğundan onlara da kızamıyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Canım olacağı varmıştır onun.ben nazardan korkuma değilde üzülmekten korkuma söylemedim bu sefer kimseye.bi sürede söylemeyi düşünmüyorum.
Valla canım ben de eşimi susturamıyorum önüne gelene söylüyor tamam ilk heycanimiz ama bukadar dillendirmeninne anlamı var geçen kanamam olduğunda kaynanam kızdı sana söyleme deyip duruyoruz göze getiriyon

Aynen valla canım bide bizim yaşlar biraz ileri ben 33 eşim 38 e bide ilk baba olacam ben diye geziniyor ortalarda benden daha heycanlı şapşik Rabbim tamamina erdirir insallah nedeyim

Bu stresler hiç bitmiyor ki kalp atışını duyunca rahatlıyorsun sonra testler isteniyor toxoplazma faln ben ilk defa duydum bu testleri oğlumda yoktu varsada hatırlamıyorum şimdi onun sonuçlarını bekliyorum bişi azcık yüksek çıksa korkudan mafoluyorum hiç bitmio bu döngü sizlerden istediler mi toxoplazma testi

İleriki haftalarda istenmiyormuydu toxoplazma.. Stres hiç bitmezki kalbi atıyor bugün kafaya taktım kalbi atmaya devam ediyor mu. Midem bulanmadı iştahsızlık devam.. İkili test üçlü test nasıl gelecek Vs milyon tane kaygı doğana kadar bitmez ki allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Ben 56 yım. Sanırım bu ilk üç ay kilo almamam lazım çünkü tiroidm var ve çok zor veyorum kilo. İlk iki kızımda 30 kilo almıştım, gebelik şekerim vardı ve kilo aldırıyordu bana fakat çabuk verdim çünkü tiroidm yoktu. Ama şimdi tiroidim var ve çok dikkat etmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…