2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Offf evet her anım korkuyla endişeyle geçiyor sadece ailelere söyledik Bebeği ona da söyleyin buna da söyleyin ya sana ne karışmasalar bi bıraksalar kendi halimeze iyi olacak

Maşalllaahhh güzel mutlu haberlerle gel inşallahhh dualarımız seninle

Zamanımız aynı beni de haftaya cagırdı ıns guzel haberlerini bekliyorz canım

Benim de randevum yarın şimdiden kalbim çıkacak gibi Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Herkes güzell haberlerle döner inşallh canım seni görünce duygulandım. Hamileliğimi öğrenirken o gün testimi paylaşıp konu açtığımda hayrlı olsun diyenlerden biri sendin bana. ağlayarak okumuştum yorumları seni görünce o günü hatırladım

Şuan bende duygulandım Güzel bi hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Selam kızlar umarım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz benim dün belim çok fenaydı bugün ise bebisin olduğu yerde sancılar yanmalar var. Sürekli leke gelmiş mi kanama var mı diye kontrol ediyorum .Çünkü doktor olursa 10 gün olmazsa 20 gün sonra gel dedi hoş bidaha o doktora gitmeyi düşünmüyorum. Şimdiye kadar 3 doktor gördüm 3 ü de içime sinmedi .Aklimda 2 yer daha var biyerde sabitleyeceğim inşallah

Benim de cuma 6hafta olucak ilk kez gidicem karından görünür mü

Karindan gorunmese de vajinal gorunur kalp atisi. Ben de persembe gidecegim 6+3 oluyorum persembeye. Umarim hersey yolundadir. Aralik ayinda dusuk yapmis olmak ve hafif kahverengi lekelenmeler korkutuyor beni. Rabbim hayirlisini versin, ama oglum cok istiyor kardes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…