2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günlerimiz aynı benim de perşembe günü yapılan testim 970 çıkmıştı. Benimle aynı gün olan bir arkadaşın 2000 çıkmış geçen hafta. Kişiden kişiye değişiyor değerin artış hızı önemli olan düzenli olarak artması diye biliyorum. Olumsuz düşünme bence

Cuma günü yine gidicez bakalım o zaman kaç çıkacak çok teşekkür ederim olumsuz düşünmemeye çalışıyorum

Canım benim de ilk gebelik. Dün akşamdan beri hamile olduğumu unutmuş gibiyim, maşallah bişey yok bugün. Insan gerçekten hissetse de hissetmese de sürekli bu normal mi diye düşünüp duruyor. Kalbimizi ferah tutalım, her şey yolundadır inşallah

Insallah ya. Şu 3 ayı bi atlatsak hepimiz azda olsa rahatlıcaz

Gelgitler olabilir tabi. Bende bugün bulantı olmadı düşünmemeye çalışıyorum. Halsizlik iştahsızlık bitsin kendime hobi edineceğim böyle elimde telefon kafada kaygı olduğu sürece 9 ay bitmez.

Gelgitler olabilir tabi. Bende bugün bulantı olmadı düşünmemeye çalışıyorum. Halsizlik iştahsızlık bitsin kendime hobi edineceğim böyle elimde telefon kafada kaygı olduğu sürece 9 ay bitmez.
Aynen de oyle bi cogumuz burdaki baska arkadaşların yaşadıklarını ya da nette ki bazı olumsuz bilgileri okuya okuya kendimizi iyice kaygılandırıyoruz. Şansımıza ortalıkta hastalik yasaklar var hic bisey yapamiyoruz en ufak bisey de elimize telefonu alıp gerekli gereksiz onlarca bilgiyle kafamızı bulandırîyoruz .rabbim Insallah hepimize bebislerimizi saglıkla kucağımıza almayı nasip eder

Kızlar birşey soracam keseyi kaçıncı haftada gördünüz? Ben 4+5 im yarın kontrole gitsem mi diye içim içimi yiyiyor.. kese görünür mü sizce?

Canım şimdi emin olmak için tekrar izledim, adam diyor ki rubella igG ve cmv igG insanların %99'unda pozitif çıkar diyor.

Toksoplazma igG ise kisilerin %95'inde negatif çıkar diyor.

Biz aynı videoyu izlediğimize emin miyiz

benim de. ilk gebelikte böyle bişey olmamıştı hatta baya gürleşip hızla uzamış çoğalmıştı ama nedense baya dökülür oldu ya.

cuma günü doktora gidicem ilk kez sorayım ona da yalnız değilmişim tahlil falan çıkar herhalde dmi

Kızlar birşey soracam keseyi kaçıncı haftada gördünüz? Ben 4+5 im yarın kontrole gitsem mi diye içim içimi yiyiyor.. kese görünür mü sizce?
Canım ben geçen hafta gittim 5+3 haftalık dedi doktor. O gün keseyi gördük ama bebisi göremedik, haftaya çağırdı tekrar

Yok canım vajinal ultrasonda görüldü. Kalp atışını da alttan baktı. Yarın kontrol var inşallah artık karından görülür de rahat ederim.

inşalah inşalah sağlıcakla kucaklarımıza alırız ben vajinal istemiyorum da 6.haftada görünür mü diye karından Cuma’ya randevum bar çünkü

inşalah inşalah sağlıcakla kucaklarımıza alırız ben vajinal istemiyorum da 6.haftada görünür mü diye karından Cuma’ya randevum bar çünkü
Benimde hep karından baktı keseyi geçen hafta gördük bu hafta İnşallah kalp atışı sizinde görünür inşallah

İnşallah canım

Görülür büyük ihtimal ben hamile kaldığım ay 4-5 gün geç yumurtlamışım ondan böyle oldu vajinal bakıyor bir de ters rahim var belki o da etkiliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…