2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benden de ilk kontrolümde istedi doktor ama diğer tetkiklerle beraber istedi. Öyle genel kontrol amaçlı isteniyor zaten diye biliyorum

Sıkıntı olacağını sanmıyorum kalp atışından sonra doktor benden de istedi bir sıkıntı çıkmadı onlar genel tahliller stres yapmayın.

Ben ikili test için şimdiden biraz düşünüyorum ya insanları yanıltıyormuş bazen boş yere.

Kizlar bugün kalp atisi icin randevum vardi regle göre 8. hafta gebe olmam lazim ama doktor 7. haftalik gibi görünüyor dedi .. 2 hafta sonra yine randevu verdi . Kalp atisi vardi ama

Kafana takma canım maşallah kalp atışı varmış, 1-2 hafta hep oynama olabiliyormuş bana da öyle demişlerdi burada.

Benim de 1 hafta gerideydi en son ama ilerleyen zamanlarda fark kapaniyormus

Kafana takma canım maşallah kalp atışı varmış, 1-2 hafta hep oynama olabiliyormuş bana da öyle demişlerdi burada.

Benim de 1 hafta gerideydi en son ama ilerleyen zamanlarda fark kapaniyormus
Inshallah ya bakalim hayrilisi 2 hafta sonra kontrolüm var bekliycem mecburen

Aunen canım innşallah iyi tecrübeli anlayışlı sabırlı doktorlara denk geliriz. Bn de her gün konuşuom el mübdi yi de günlük okunmasını tavsiye ederm senin sölediğinle beraber canım. Bana göre bu yolculukta dua da en güzel ilaç. Tavsiyen için de çok saol kuzum

Kizlar bugün kalp atisi icin randevum vardi regle göre 8. hafta gebe olmam lazim ama doktor 7. haftalik gibi görünüyor dedi .. 2 hafta sonra yine randevu verdi . Kalp atisi vardi ama
Benim arkadaşinki de aynen öle olmuştu canım ama ultrasyona girdiğinde 1 buçuk hafta daha geriden demişti hiçbir sıkıntısı yok çok şükür kafana takma yani kalp atışı da varmış şükür yeterki sağlıkla ilerlesin maşallh

Ben 78 ile hamile kaldıgimi öğrendim.Muhtemel hamile kaldığim haftadaki kilom ise 80.Önceki doğumumdaki (8 ay önce ) kiloları vermemiştim.Bu şekilde yakalandim.Ama sans eseri diyete başlamıştım ve hız kesmeden hamile diyetine döndürerek devam ettim.Su an 76 yim

Kalp atışı dan sonra istedi benden Bi kısmı çıkmış testlerin netten baktım bitanesin biraz yüksek netten araştırdım kimisi kötü konusuo kimisi herkeste çıkıyor kafaya takmayın diyor deli olacagim

Testlerin bazıları çıkmış sonuçlara baktım igg olan biraz yüksek çıkmış internette kötü yazanda var bişi olmuyo diyende kafayı yicem bu gidisle

Testlerin bazıları çıkmış sonuçlara baktım igg olan biraz yüksek çıkmış internette kötü yazanda var bişi olmuyo diyende kafayı yicem bu gidisle

Canım ama sen boş yere stres yapıyorsun

YouTube'da Dr Kağan Kocatepe'nin videosu var "igg igm toksoplazma" diye arat çıkacak onu bir izle o anlatmış.

Rica ederim canım .Ben de tavsiyene kulak verecegim Yer gök dua üzerine demişler sonuçta

Kizlar bnm kahverengi akıntım için bugün doktora gitmiştim kan almışlardı HCG 900 çıktı 5 hafta için düşük değil mi . Yurtdisindayim doktor eşime birşeyler söyledi ve düşük için kullanılan progestanin muadili bir ilaçla fitil verdi eşim bana söylemiyor mu acaba dil bilmemek ne kötü of internetten baktım 5 haftalık HCG değerleri daha yüksek gosteriyor

Canım ama sen boş yere stres yapıyorsun

YouTube'da Dr Kağan Kocatepe'nin videosu var "igg igm toksoplazma" diye arat çıkacak onu bir izle o anlatmış.
İzledim canım izlemem mi güzel konuşmuş ama diyoki igg olan %95 negatif çıkar diyo benim biraz yüksek bu seferde neden yüksek diye takılıyorum yaa çok buyuttuler bu test olaylarını evinde kedi besleyen çok insan var ozaman herkeste olması lazım dimi ama

Ya arkadaşlar bu gebelik kaygıları öldürüyo beni. Bi ağrım sızım olsa neden oluyo olmasa neden olmuyo allahm ya iki gundur pek bisey hissetmiyorum aklımda acaba bisey mi oldu düşüncesi delirtiyo beni esime doktora gidelim diyorum her gun hastaneye mi gitcez bekle diyo. Gerci gitsem ne dicem benim hic biseyim yok ondann mi geldim dicem her gittigimde cok şükür norml gidiyo bisey yok diyolar. ilk gebeligim 5 bucuk senedir de bekliyoruz nerdeyse ondan mı bu kadar kafaya takıyorum bilmiyorum Sizin de ara ara böyle hamile gibi hissetmediğiniz belirtilerinizde azalma ya da bi kac gun tamammen kayboluyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…