2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın Hayırlı sabahlar.gec uyu erken kal .benim gibi olan var mı. Hadi gece kahveden uyuyamadım.ee sabah ne oldu da uyandım saat 5.30 uykumu da almışım
Beni de bu hamilelikte zorlayan tek şey uyku sorunları oldu.Gun içinde çok uykum olduğu halde gece uykuya dalmakta zorlanıyorum.Sabaha kadar birkaç kez uyanıyorum ve nihai uyanışım sabah 6-8 aralığında oluyor.Eskiden bol kahve içerdim.Simdi sadece 1 bardak bile içsem bu bahsettiğim uykuyu da mumla arıyorum sabahı sabah ediyorum.
Hep hormon bunlar hep

Kızlar günaydın dün akşam bulantım aniden kesildi çok korktum normalde o kadar su içemem yemek yiyemem ama yedim midem bulanmadı bebeğe bişe oldu diye çok korktum sabaha kadar kabus gördüm sabah uyandığımda tekrar kustum ayyhh o kusmak yiyememek bile bebeğimden haberdi bana o kadar korktum ki siz hiç yaşadınız mı böyle bişeyi

Ara ara oluyor tabi. Sabahki bulantım akşama sarktı şimdi tiksinti var bulantı az iştah sıfır. Delirmeden doğurursak iyidir

Ara ara oluyor tabi. Sabahki bulantım akşama sarktı şimdi tiksinti var bulantı az iştah sıfır. Delirmeden doğurursak iyidir
Eşime akşamdan dedim sabah kusmazsam doktora gidecez diye biz doktora taşınalım en iyisi diyo ya napim işte iş yerinde bi arkadaşımın bulantısı aniden kesildi tabii o zaman bilmiyoduk hatta sevinmiştik de sonra bebeğinin kalbi durmuştu o aklıma geldi direk ooofffff sakinleşemiyorum olmaz böyle

5+1de gitmiş olacağım sen ne zaman gitmiştin? İnşallah güzel geçer. Lekelenme ve ağrı korkutuyor beni çünkü

Bulantısız güzel bir gün olsun inşallah. Ben bugün acayip sıkıldım ve bunaldım. Ailemi özledim memleketimi özledim. Bu karantina artık bunaltıyor beni. Eski halimize dönsek biran önce. Normal yaşamayı özledim be.. Çocuk evde bunaldı etkinlik oyun artık kesmiyor. Kapana sıkışmış gibiyiz. Yinede sağlık olsun tabi

Seyahatler açılsın hemen 2 günlüğüne sapancaya gitcem ay delirdik evde allah yardımcın olsun senin bir de çocuk var bayramdan sonra normalleşmeye başlayacağız demişlerdi az kaldı

5+1de gitmiş olacağım sen ne zaman gitmiştin? İnşallah güzel geçer. Lekelenme ve ağrı korkutuyor beni çünkü
Ben 4+1 de gitmiştim üstten bir bakmıştı o zaman hcg değerim cok yüksek değildi zaten kese olamazdı. Ben de 5+1 de gideceğim çarşamba, o zaman büyük ihtimal vajinal ultrason yapacak. Hiç korkma, herkes farklı geçiriyor bu süreci. Şu normaldir diye bir sey yok. Aylarca kırmızı kanaması olup bebeğinde hic bir sıkıntı olmayanlar olabiliyor. Lekelenmen kahverengi mi? Ağrı da kişiye özel sen hassas olabilirsin daha çok hissediyosundur belki Hcg değerlerin kaç?

Olabiliyor demek ki yalnız degilim .ilk gebelimde de tam tersiydi 24 saat uyuyabilirdim

Aynıyız seninle bende hiç bir şey yok hala... ne bulantı ne ağrı sızı...

Ben de aynı şekilde ne zamandır ailemi göremiyorum onları çok özledim.

Annemlerin orası nasıl güzeldir denizi görmeyi kokusunu özledim, burada apartmanlara tıkıldık kaldık.

Anlamadım ki sürekli şikayet ediyosun diyolar Kusuyorum açım uyuyamıyorum gögüs ağrımdan evimi temizleyemiyorum burda bile kaç defa çok şükür allaha dedim ama zor geçiriyorum napayım
Bizim ne yasadigimizin farkında mı değiller iki gündür kahverengi akıntım vardı sabah arttı doktora gittim hemen doktor bile hiç birşey yapma yat dedi çok ayakta durmaktan yolculuk ve iş yapmakta sebep olabiliyor korkulacak birşey yok dedi . Biz bir can tasiyoruz tabiki sikayetlerimiz olacak kolay mı hormonlar alt üst ediyor bünyeyi

Ve bugün güne heyecanlı başladım bu minnak sayesinde

Yarın kontrolümüz var teyzeleri dua edin herşey yolunda olsun

Ne kadar farketmesek de zaman hızlı geçiyor Perşembe 9+0 oluyoruz yani 10. haftaya giriyoruz maşallah ne ara geçti vakit böyle, bir bakmışız burada doğuma şafak sayıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…