2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet cnm bende aynı şeyi soluyorum toxoplazma igg %95 negatif çıkar diyo benimki biraz yüksek çıkmış ona takildim

kizlar artik neden midem bulanmiyor diye endiselenmeyin. Benim de son gunlerde mide bulantim kalmadi ama bebek iyi. Midem bulanmiyor demekki bebege bisey oldu diye dusunup kendinizi hirpalamayin asil stres bebek icin zararli unutmayin.

kizlar artik neden midem bulanmiyor diye endiselenmeyin. Benim de son gunlerde mide bulantim kalmadi ama bebek iyi. Midem bulanmiyor demekki bebege bisey oldu diye dusunup kendinizi hirpalamayin asil stres bebek icin zararli unutmayin.
Canım sen bizden öndesin. Bulantın azaldıktan sonra kontrole gitmişmiydin

Bulantın oluyor mu bilmiyorum ama belirti dediğimiz şeyi kendimiz uyduruyoruz her zaman ağrın olmaz her zaman şişliğin olmaz bulantılar da bile mola oluyormuş ben dün akşam panik atak geçirdim bulantım kesildi diye sabahı zor ettim sabah bulantım oldu dua et allaha bırak motive et kendini biliyorum zor aynı hisler bende de var kanaman ve aşırı kasılman yoksa bence korkma rabbim büyük

Cok saol canm. Yok şükür her hangi bi sıkıntım yok agrı kanama falan ama ne bileyim bazen kendimi hamile gbi hissetmiyorum. Mide bulantm da yok ama ara sira tiksinti oluyo bazi seylere karsı dogry soyluyorsun her zaman dua ediyorum inşallah saglikli bi gebelik geciririzde alırz bebegmizi kucagmıza

Cok saol canm. Yok şükür her hangi bi sıkıntım yok agrı kanama falan ama ne bileyim bazen kendimi hamile gbi hissetmiyorum. Mide bulantm da yok ama ara sira tiksinti oluyo bazi seylere karsı dogry soyluyorsun her zaman dua ediyorum inşallah saglikli bi gebelik geciririzde alırz bebegmizi kucagmıza
[/QUOTE]
Amin inşallahhh erken dönemde olur böyle şeyler ben de yaşayınca anladım bazen hamilelik modu duruyo nedense hormonsal değişimlerden mesela dün ağız içim çok kuruydu sürekli su içtim ama diğer gün sürekli tükrük salgısı arttı yutamadım bile zorlandım her an farklı şeyler oluyo vücudumuzda ama fizyolojisini tam bilemediğimiz için bocalayabiliyoruz

Bı alıntı yapayim dedim karmakarısk oldu
Doktor efendi 4 hafta sonra 2li tesst icin gel gelmene gerek yok dedi gecen haffta kaldi 3 haftam meraktan ölcem
Neyse bi aksilik cıkmasa baska yere giderim en azndan icim rahatlar herseyin yolunda oldugunu görünce

Bı alıntı yapayim dedim karmakarısk oldu
Doktor efendi 4 hafta sonra 2li tesst icin gel gelmene gerek yok dedi gecen haffta kaldi 3 haftam meraktan ölcem
Neyse bi aksilik cıkmasa baska yere giderim en azndan icim rahatlar herseyin yolunda oldugunu görünce
[/QUOTE]
4 hafta çokmuş ya bari 2 haftada bir çağırsaymış ben 2 haftaya dayanamıyorum sağlıklı olsunlar da her derde razıyız biz bol bol dua et kalbini ferahlatır bak yine kk kötü biten hamilelik hikayesi okudum kafam yine gitti içimizi rahat tutmamız lazım birbirimize destek vermemiz lazım modunu düşürme allah büyük

Evet canm dogru soyluyorsun okuma kafanı karıştırcak seyleri ben artk oyle yapiyorum hafta da bir gel diyodu ne bilim 4 haftaya cıkardı ssimdi aslında bu corona muhabbetinj icinde sık gitmek iyi degil ama insan merak ediyo annem hastanenin onunde cadır ac orda yat kalk zaten çıkmıyorsun icinden diye dalga geciyo ne yapm sanki 10 defa cocuk dogurdum en ufak bişeyde korkuyorum tabi gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…