2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben de senin gibiyim eşim doktorun evine taşınalım diyo ayy napalım annelik böyle bişey işte hem endişe

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, ben dayanamayıp doktoru arayıp sordum. Erken mi olur gelmem diye.. o da bana bir hafta daha bekle öyle gel dedi. Açıkçası içim rahat gibi, bu süreçte hastaneye gitmek istemiyorum, özel muayene ücretleri çok uçuk fiyatlar.. hayır 5 dk bakacak sadece kese var mı diye.. rabbim sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inş Yarın hastaneye gidenler dualarımız sizinle

Sizinki ne kadar acaba benim uygulamada 5+1 diyo kese görünür mü bilmiyorum bende gideceğim yarın

Günaydın güzel anneler. bulantım yok dediğim her gün için sizden özür diliyorum dün akşamdan beri fena durumdayım. aslında tam olarak bulantı da değil yaşadığım şey. midem cayır cayır yanıyor. sanki bozuk et yemişim gibi mesela ya da bozuk bişey yediğinizde o mide büküm büküm bükülür ya. aynı öyle. aklıma yemek geldiğinde tiksiniyorum hiç bir şey yiyesim yok. bir lokma atamıyorum yemek yemediğim sürece midem boş olduğunda cok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…