2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bende oyle kusuyordum canim mide bos oldugu icin sadece o cikiyor igrenc zehir gibi bi tat birakiyor agizda da

Dün akşam benim öyleydi gece taş gibiydi midem banyoda bekledim kusarsam diye gelmedi. Geri uyudum. Sabah kustum. Ama rahatladım o sertlik midede taş oturma hissi geçti

Ben öyle her sabah kusuyorum safra o zaten dolu mideyle kusmak bana daha kötü geliyo safraya alıştım bulantılarda molalar olabiliyomuş kk’ da araştırmıştım bebekler sağlıklı yani korkma

Dün akşam benim öyleydi gece taş gibiydi midem banyoda bekledim kusarsam diye gelmedi. Geri uyudum. Sabah kustum. Ama rahatladım o sertlik midede taş oturma hissi geçti
benim hiç kusasım yok ama dediğin gibi mideme taş oturmuş gibi. şimdi yediklerimi sindirdim midem boş rahatım. ağzıma bi lokma atsam aynısı olcak diye yemek yemekten korkuyorum

Biliyorum o mide ağrısını ama bir anda kesilince insanın ödü kopuyor bişe oldu diye ben artık kusunca şükrediyorum bebekler iyi olsun allah acısını yaşatmasın da önemli olan o fazla yağlı, hamurlu şeyler yeme hafif şeyler ye belki o da rahatsız etmiş olabilir

Günaydın minnoş anneler
Bebişlerini görmeye giden annelerimiz güzel haberlerle dönsünler inşallahhh
Ben sabaha kadar kabus gördüm temmuzz ’ unda dediği gibi doğurana kadar deli olmazsak iyidir.
Gebelikte bu tarz rüyalar normal sanırım annem der hep korkutuyorlar diye. Nas Felak okuyup uyuyalım kızlar. Rüyalar korkularımız endişelerimizin dışa vurumu. Bilinçaltı işte.. Bugün rüyamda asmada siyah üzüm gördüm tam almaya giderken iki arı saldırdı. Şimdi ben bunu kendimce yorumlasam varya ohohoooo ama aklım annemlerin yazlık evinde bahçede asmalar ve bolca arılar vardır onları gördüm deyip üstünde durmuyorum. Arıdan korkarımda

Akşam yatarken 7 ayetel kürsi felak nas fatiha ve ihlas suresini okur dua eder yatarım ama yine de rahat bırakmıyolar beni gerçi bilinçaltım rahat bırakmıyor akşam uyumadan kötü bitem bi hamilelik hikayesi okudum kk’da o beni çok etkiledi sanırım

hiç ağır yememiştim aslında sabah bi kahvaltı yaptım o da cok yiyemedim, kahvaltıdan sonra bir daha lokma koyamadım ağzıma şimdi sabah oldu midem boş ya, nasıl rahatım

hiç ağır yememiştim aslında sabah bi kahvaltı yaptım o da cok yiyemedim, kahvaltıdan sonra bir daha lokma koyamadım ağzıma şimdi sabah oldu midem boş ya, nasıl rahatım
Evet ben de kustuktan sonra rahatlıyorum biraz zorlu da geçse bebeklerimiz sağlıklı olsun her şeye değer

Neden okuyorsun öyle şeyler. Alnımızda ne varsa yazılı onu yaşarız. Güzel doğum hikayeleri oku motive ol canım

9 hafta bitcek nerdeyse bulantı yeni başlıyo milletin gecmeye başlamıştır eminim. Iki sabahtr gözümü 7 de fena bi bulantıyla acıyom herseyden tiksinmeye basladm sanırsın yeni hamile kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…